What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^ker nekatere ženske dajo nase čisto vse, kar je trenutno kao in.
po moje nekatere sploh ne premišljujejo, če je njim to všeč ali ne, glavno da je karl rekel, da se cokle nosijo to pomlad.
po moje nekatere sploh ne premišljujejo, če je njim to všeč ali ne, glavno da je karl rekel, da se cokle nosijo to pomlad.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zame not to wear je oblačenje neprimerno vremenu. Videno v Londonu:
* kavbojke, balerinke, majčka brez naramnic (nobene jopice niti v rokah, nikjer) pri 5 stopinjah (da ne omenim da se je vidlo da jo zebe)
* gole noge pri isto 5 stopinjah in se vidi kako jih zebe, ampak za lepoto vse
nenormalo res (in da ne omenim da je bila vsaka tretja ženska tako oblečena, medtem ko js v parih plasteh zmrzovala). Najraje bi jih svojo jakno dala in rešila teh muk.
* kavbojke, balerinke, majčka brez naramnic (nobene jopice niti v rokah, nikjer) pri 5 stopinjah (da ne omenim da se je vidlo da jo zebe)
nenormalo res (in da ne omenim da je bila vsaka tretja ženska tako oblečena, medtem ko js v parih plasteh zmrzovala). Najraje bi jih svojo jakno dala in rešila teh muk.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
*mala* napisal/-a:Zame not to wear je oblačenje neprimerno vremenu. Videno v Londonu:
Pa take podobne bruke vidiš v ljubljani vsak dan... Ni treba it v london da to vidiš.... Aja sam res....tm dol jadranska je bl zabačena pa to...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
No, jaz kaj takega v Ljubljani še nisem videla Pa sem skoraj vsak drugi dan tam Se najdejo prekratke bundice, malce gole kože, kakšne balerinke; ne pa majčke brez naramnic in gole noge pri stopinjah komaj nad 0.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ma v Londonu je ful tega. Lani januarja, ko je bla zuni ničla, mogoče max 2°C, sem vidla eno v peeptoesih, miniču pa brez žabic. Damn! Jz sem se pa tresla ko cucek v jakni, puloverju in še čem. Nenormalno, res! Brrr.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pa ja, to je ful relativno , jz sem tud podobno doživela - ko je blo že "uradno" poletje, tukej je zihr mogl bit že pri 30°C, sem bla jz na Irskem pri cca 20/23°C še vsa zadekana, medtem ko so vse Irke na pol nage okol skakale!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ja morš vedet, da so oni mogoče enmal bolj navajeni na hladno vreme. Ok, to pri 5 stopinjah je mal kisla, purplin primer pa je že kr realen.
No, npr. pr nas mamo zaj enga angleža iz nekega sela tam gori. In tipson je v petek bil vuni v kratkih rokavih, čist tak, na boli te k. Jaz v zimskem plašču, debel pulover, spodnja majca, šal, pa še me je zeblo. Ovi pa v kratkih rokavih. Mogoče je njega alkohol malo bolj grel kot mene
Ampak je reko, da je tole njemu kr ok, da ga ne zebe v kr. rokavih. Aja, pa zlo verjetno ni žrtev mode
No, npr. pr nas mamo zaj enga angleža iz nekega sela tam gori. In tipson je v petek bil vuni v kratkih rokavih, čist tak, na boli te k. Jaz v zimskem plašču, debel pulover, spodnja majca, šal, pa še me je zeblo. Ovi pa v kratkih rokavih. Mogoče je njega alkohol malo bolj grel kot mene
Ampak je reko, da je tole njemu kr ok, da ga ne zebe v kr. rokavih. Aja, pa zlo verjetno ni žrtev mode
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
buubbika napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:buubbika napisal/-a:Tako kot npr. "našo" Patricio oz. Balenciago.
Kdo to?
Ona: http://www.cosmopolitan.si/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=17307.
Sem jo že večkrat vidla v kakšnih revijah. Pač punca je pred kratkim šla v London in njen blog je uvrščen na top lestvice oz. je med najbolj iskanimi, zmaguje na mnogih tečajih, ...
Ah ja, jo spremljam. Spremenila se je.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
haley napisal/-a:^^Ob teh čevljih človek ne vem ali bi se jokal ali smejal Pa ful ceneno mi delujejo.
Tudi meni. Plastik fantastik. Pa vse tiste barve. Meni niso všeč
-
foxy.lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
*mala* napisal/-a:Zame not to wear je oblačenje neprimerno vremenu. Videno v Londonu:
in obratno. avgusta sem bila v Londonu in so se ženske pri 25 stopinjah šetale v uggicah okol, pa z leder jaknami. svašta
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
čevlji izpod rok Osenarce so primerni samo za striptizete
not to wear so prekratke hlače pri moški obleki, to je tako grdo!! in se mi zdi, da majo včasih prekratke tudi kakšni državniki, ki jih kaže po TV, za katere si ob vsem denarju res ne bi mislil, da si ne morejo privoščit nekoga, ki malo nadzoruje njihov izgled.
pa še čudne barvne kombinacije, zadnjič videno- rjavi škornji, črne žabe in krilo, temno modra srajčka z belimi črtami, bež plašč in rumena torbica. vsak kos posebej sicer ok, ampak skupaj pa ni blo lepo za videt
not to wear so prekratke hlače pri moški obleki, to je tako grdo!! in se mi zdi, da majo včasih prekratke tudi kakšni državniki, ki jih kaže po TV, za katere si ob vsem denarju res ne bi mislil, da si ne morejo privoščit nekoga, ki malo nadzoruje njihov izgled.
pa še čudne barvne kombinacije, zadnjič videno- rjavi škornji, črne žabe in krilo, temno modra srajčka z belimi črtami, bež plašč in rumena torbica. vsak kos posebej sicer ok, ampak skupaj pa ni blo lepo za videt
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
foxy.lady napisal/-a:*mala* napisal/-a:Zame not to wear je oblačenje neprimerno vremenu. Videno v Londonu:
in obratno. avgusta sem bila v Londonu in so se ženske pri 25 stopinjah šetale v uggicah okol, pa z leder jaknami. svašta
Jst sm pr -17ih v Pragi vidla punco brez žab s salonarji in mini kiklo. Jst sm mela 3 pulovrje pa žabe pa hlače pa dvojne nogavice pa šal pa kapo pa rokavice pa plašč pa me je zebl
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov