What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
sirova štručka napisal/-a:ines spet navdušuje
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=24972&highlight=
Ampak torbica je pa ful huda!
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
sirova štručka napisal/-a:ines spet navdušuje
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=24972&highlight=
OMG
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Ja ful je dobra. Tako iščem že pol leta, pa je nikjer ne najdem
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
domišljijo pri nakupih pa ima precej razvito
-
Lamia - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2009
- Kraj: Ljubljana
Še ena stvar, k sm jo opazla na ulicah preljube Ljubljane...NTW so tudi oblačila, ki ne laskajo tvoji postavi. Govorim o prijetih majčkah, kjer pol špeha vsi vn. In še obrazložitev: dejansko ni lepo in taka dekleta rabjo telovadbo in zdravo prehrano al pa večje številke in drug materijal/kroj/karkol.
And I'd give up forever to touch you.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Te hlače za moje pojme ne pašejo na nobeno postavo. Pa grdo mi je videt punce, ki nosijo kavbojke z "ritjo" čist nekje pri kolenih, po možnosti se jim še gate vidijo. Tole mi še pri tipih ni kul.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
^^
Ja, o takih hlačah sem govorila. Sicer so tele slouchy v zelo blagi obliki in mi niso tako grozno grde kot nekatere pri katerih so boki še stokrat bolj poudarjeni. Mi pa niso lepe niti na visokih ženskah. Sploh v kombinaciji s kakšnimi lesenimi coklami, ki jih očitno trenutno ženskice zelo rade nosijo.
Ja, o takih hlačah sem govorila. Sicer so tele slouchy v zelo blagi obliki in mi niso tako grozno grde kot nekatere pri katerih so boki še stokrat bolj poudarjeni. Mi pa niso lepe niti na visokih ženskah. Sploh v kombinaciji s kakšnimi lesenimi coklami, ki jih očitno trenutno ženskice zelo rade nosijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov