What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Feb. 2010 19:37

Pri teh slikah ne vidim nobene pretirane razlike. Pri vseh štirih izgleda blazno grdo. Ja sploh pri Katy Perry se zdi da bo lih kar vse ven padlo :?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Feb. 2010 19:50

Đizs. Ni bil point moje objave, da zdej vsaka poda svoje mnenje. Samo podajanje mojega mnenja, da zadnja 2 dekolteja zgledala lepš, ker manjše joške kot na prvih dveh. Nisem pa nič omenila globine dekolteja :wink: SAMO da globoki ali celo pregloboki dekolteji vseeno na manjših lepš zgledajo :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 27. Feb. 2010 19:53

*mala* napisal/-a:No no. Js sem pa mnenja, da lahko ženske z manjšimi joški zgledajo bolje z globokimi dekolteji. Pa če so mejhne joške, še ne pomen da se rebra vidjo (poznam par "močnejših" punc z košarico A ali B).

Zame npr. je tole FAIL:
Slika Slika

Medtem ko tole lepš zgleda:
Slika Slika

No, ne me zdej lovit na to kaj so mejhne in kaj velike joške :D :D

Pa kje si najdla tele babnce no...pamela pa to....ajajaj...te so bolj za v kategorijo milf.... :lol: :lol: :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Feb. 2010 19:58

Sorry, ko pomislm na velke joške je prva asociacija Pamela :lol: Primeri najdeni v parih minutah, pardon :D

Pa daj protiprimere :wink: men besede nč ne povejo :lach:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 27. Feb. 2010 20:06

*mala* napisal/-a:Pa daj protiprimere :wink: men besede nč ne povejo :lach:

A morm začet limat slike bujnih 20 letnic? :lach:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Feb. 2010 20:15

Zarad mene lahko :D Lahko pa tud ZS, ker me res firbec matra :lach:
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Feb. 2010 20:29

*mala* napisal/-a:Đizs. Ni bil point moje objave, da zdej vsaka poda svoje mnenje. Samo podajanje mojega mnenja, da zadnja 2 dekolteja zgledala lepš, ker manjše joške kot na prvih dveh. Nisem pa nič omenila globine dekolteja :wink: SAMO da globoki ali celo pregloboki dekolteji vseeno na manjših lepš zgledajo :wink:

Če objaviš slike lahko sklepaš da bodo komentirane :roll: Si podala svoje mnenje tako kot jaz :wink:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 28. Feb. 2010 12:27

Lol, nism vedla,da moram označit za NTW eno splošno mnenje. Men so pač žametne hlače grde in jih neb ankol oblekla. Tople al ne, raj mam žabe spodi. Sem pa rekla, da nočem nobeno užalt s tem, zrad mene noste kar hočte, to je pač nekaj kar osebno neb dala gor. Kar umirjeno :)

Sicer pa vprašanje zakaj me moti je res neumno, če bomo tko šle, bomo vsako stvar še 15 strani predebatirale :)
And I'd give up forever to touch you.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Feb. 2010 16:30

Lamia napisal/-a:Sicer pa vprašanje zakaj me moti je res neumno, če bomo tko šle, bomo vsako stvar še 15 strani predebatirale :)
Ali pa če bi vsaka takoj argumentirala svojo izbiro in bi se tako ognile nepotrebnim 15 stranem. ;)

Samo vprašala sem, no, nikjer nobenga razburjanja vidla, zakaj nekaterim pač žametne hlače niso všeč, ker men osebno se ne zdijo tak grozen "kriminal" (res je pa, da I have no fashion sense :lach:).
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 28. Feb. 2010 16:39

Sj mislm, da vsaka k označ neki za NTW meni,da ji ta stvar pač ni ušeč oz. ni neka stvar k naredi žensko lepo :) Tako kot globok dekolte in kratka krilca al pa bela bunda do jošk :D Sorry za OT :)
And I'd give up forever to touch you.
caser

Neprebrana objavaNapisal/-a caser » 28. Feb. 2010 16:58

Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 28. Feb. 2010 17:11

PUNCE NE KLIKAT!!!!! POGLEJTE NA NJEGOV PROFIL PREJ!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Mar. 2010 22:19

ti si pa žleht :D

pa sej je skor vse ok, ampak skupaj ne gre najbolj :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Mar. 2010 22:15

spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 12. Mar. 2010 22:18

sirova štručka napisal/-a:Slikaines spet navdušuje :D
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=24972&highlight=