What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Pri teh slikah ne vidim nobene pretirane razlike. Pri vseh štirih izgleda blazno grdo. Ja sploh pri Katy Perry se zdi da bo lih kar vse ven padlo
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Đizs. Ni bil point moje objave, da zdej vsaka poda svoje mnenje. Samo podajanje mojega mnenja, da zadnja 2 dekolteja zgledala lepš, ker manjše joške kot na prvih dveh. Nisem pa nič omenila globine dekolteja SAMO da globoki ali celo pregloboki dekolteji vseeno na manjših lepš zgledajo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
*mala* napisal/-a:No no. Js sem pa mnenja, da lahko ženske z manjšimi joški zgledajo bolje z globokimi dekolteji. Pa če so mejhne joške, še ne pomen da se rebra vidjo (poznam par "močnejših" punc z košarico A ali B).
Zame npr. je tole FAIL:
Medtem ko tole lepš zgleda:
No, ne me zdej lovit na to kaj so mejhne in kaj velike joške
Pa kje si najdla tele babnce no...pamela pa to....ajajaj...te so bolj za v kategorijo milf....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
*mala* - Cosmopsiho
Sorry, ko pomislm na velke joške je prva asociacija Pamela Primeri najdeni v parih minutah, pardon
Pa daj protiprimere men besede nč ne povejo
Pa daj protiprimere men besede nč ne povejo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Zarad mene lahko Lahko pa tud ZS, ker me res firbec matra
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
*mala* napisal/-a:Đizs. Ni bil point moje objave, da zdej vsaka poda svoje mnenje. Samo podajanje mojega mnenja, da zadnja 2 dekolteja zgledala lepš, ker manjše joške kot na prvih dveh. Nisem pa nič omenila globine dekolteja SAMO da globoki ali celo pregloboki dekolteji vseeno na manjših lepš zgledajo
Če objaviš slike lahko sklepaš da bodo komentirane Si podala svoje mnenje tako kot jaz
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Lamia - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2009
- Kraj: Ljubljana
Lol, nism vedla,da moram označit za NTW eno splošno mnenje. Men so pač žametne hlače grde in jih neb ankol oblekla. Tople al ne, raj mam žabe spodi. Sem pa rekla, da nočem nobeno užalt s tem, zrad mene noste kar hočte, to je pač nekaj kar osebno neb dala gor. Kar umirjeno
Sicer pa vprašanje zakaj me moti je res neumno, če bomo tko šle, bomo vsako stvar še 15 strani predebatirale
Sicer pa vprašanje zakaj me moti je res neumno, če bomo tko šle, bomo vsako stvar še 15 strani predebatirale
And I'd give up forever to touch you.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ali pa če bi vsaka takoj argumentirala svojo izbiro in bi se tako ognile nepotrebnim 15 stranem.Lamia napisal/-a:Sicer pa vprašanje zakaj me moti je res neumno, če bomo tko šle, bomo vsako stvar še 15 strani predebatirale
Samo vprašala sem, no, nikjer nobenga razburjanja vidla, zakaj nekaterim pač žametne hlače niso všeč, ker men osebno se ne zdijo tak grozen "kriminal" (res je pa, da I have no fashion sense ).
-
Lamia - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2009
- Kraj: Ljubljana
Sj mislm, da vsaka k označ neki za NTW meni,da ji ta stvar pač ni ušeč oz. ni neka stvar k naredi žensko lepo Tako kot globok dekolte in kratka krilca al pa bela bunda do jošk Sorry za OT
And I'd give up forever to touch you.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
PUNCE NE KLIKAT!!!!! POGLEJTE NA NJEGOV PROFIL PREJ!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
ti si pa žleht
pa sej je skor vse ok, ampak skupaj ne gre najbolj
pa sej je skor vse ok, ampak skupaj ne gre najbolj
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
ines spet navdušuje
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=24972&highlight=
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=24972&highlight=