What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 25. Feb. 2010 19:18

spice girl napisal/-a:
somebody napisal/-a:še en primer "težkega frajerja": en tip k je mel sončna očala sred noči :lol:

Takih je itak ogromno. Včeraj je bil članek na žurnal24 o sončnih očalih ponoči, kar naj bi bilo popularno med "zvezdami"

Zvezde nosijo sončna očala ponoči zaradi flasha. Ni ravno najbolj zabavno priti iz hotela, ko te poflesha milijon paparacev
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 25. Feb. 2010 20:03

sirova štručka napisal/-a:Mal res asociira na opravo Glen Close v 101 dalmatincu, ampak, je pa med nastopom to dala dol in men je bla čist lušna. Sploh pa je imela obleko za nastop na odru, tko da če je njena slika pristala tule noter, loh kr nadaljujemo s kako lady gaga.

Jaz Eme nisem gledala, zato ne vem, kakašna je bila na odru. Tole sliko sem vdela in takoj pomislila na NTW. Sicer pa je bilo 90% oblek -kar sem jih jaz videla za NTW, sam tale mi je res padla v oči. Kot sem rekla, jaz je ne bi dala niti za pusta gor, niti za nastop. Tako da zame je to 100% NTW
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 25. Feb. 2010 21:19

Fancy Nancy napisal/-a:...ali pa ekstremni primeri, ki si očal ne snamejo niti v trgovini (ne z glave, ampak z obraza). Težki frajerji... :D

Se zgodi, da grem v trgovino s sončnimi očali na nosu in da grem v notranjost lokala na WC z očali... zakaj? Ker so očala z dioptrijo in če se gibljem zunaj, jih pač za 5 minut, ko grem v prostor, ne zamenjam z navadnimi :)
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 26. Feb. 2010 12:35

^^ A se taka očala v notranjosti spremenijo in so kot normalna očala z dioptrijo, ali so še vedno temna? Če veš kaj mislim... :D No, drugače pa, jaz sem pač navajena, da si jih vedno snamem, ko grem v trgovino ipd., razen na busu si ne, ker še vedno sije sonce. :D
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 26. Feb. 2010 12:43

^koliko sem jaz razumela so to sončna očala, katerim so prirejene leče z dioptrijo. sončna očala se ne spreminjajo v navadna, ali? :?
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Feb. 2010 12:59

Seveda se. Ko prideš s svetlobe v temnejši prostor, se spremenijo in niso več sončna očala z dioptrijo, ampak samo še očala z dioptrijo. Če pa prideš v kak res temen prostor, se pa ob strani še avtomatsko prižgejo vgrajeni žarometi.. ampak mislim, da bo o tem vedla več povedat nancy fancy :D
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 26. Feb. 2010 13:01

^^ Zakaj jaz? Sama jih ne nosim, verjetno bo več vedela povedati o tem tista, ki je pisala pred mano o tem. :wink:
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny. » 26. Feb. 2010 13:16

Moja prijateljica ma taka očala k se steklca zatemnijo k pride vn na sonce. Drugače so pa navadna očala s prozornimi steklci. Čeprou men to ni tok ušeč. Bi rajši mela dvoje očala.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Feb. 2010 13:17

narobe gledla, sori. :D

Sicer pa, madona da se ne spreminjajo, sej to ni tko kot zobna krtačka, ki spremeni barvo, če si boš dost dolg zobke umival :D
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 26. Feb. 2010 13:55

No, zdaj sem iz radovednosti šla gledat, če je to možno in JE, ne boš verjela sirova štručka. :D Se da izbrati kolikšna je maksimalna zatemnitev na soncu.
Smo pa OT, mimogrede. :)
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 26. Feb. 2010 13:57

sirova štručka napisal/-a:
Sicer pa, madona da se ne spreminjajo, sej to ni tko kot zobna krtačka, ki spremeni barvo, če si boš dost dolg zobke umival :D

Em, what? lol valda da je možno, moj kolega ma taka očala tko da je možno :wink: mislm sej vedt ne morš, js prej tud nism, sam pametovat neki na blef in delat neke hecne primerjave je pa tud mal mim, veš?
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 26. Feb. 2010 14:25

kaj ste zdej tako zakomplicirale? kolkr sem jst razumela njen post, Mimi ni govorila o nobenih očalih ki se spremenijo .. nevem kje ste to prebrale?? govora je blo o ljudeh ki imajo ponoči/v zaprtih prostorih sončna očala na nosu in Mimi je napisala, da kadar skoči za 5 minut v trgovino jih tudi ona ne sname ... đizs, od kje ste potegnile da se njena očala spreminjajo? :lach:
Let's swim to the moon .....
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Feb. 2010 15:08

nisem vedla za njih :oops: sicer pa ja, res smo mal zakomplicirale :D
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 26. Feb. 2010 15:17

js se sicer s sončnimi očali ne afnam, se je pa recimo lih ta tedn zgodilo, da ni blo sonca (deževalo pa tudi ni, samo svetlo je blo) in sm hodila po LJ s sončnimi očali.. ma to zarad podočnjakou (3 ure spanja dela svoje) :D

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov