What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2604 prispevkov
• Stran 3 od 174
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 174
Naslednja
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Complicated napisal/-a:buubbika napisal/-a:Ehhhhh, šport je drugo! Valjda, da ne boš v japonkah laufal. :D
Pač tko mislim; jenas-ke, kratka majca pa allstarke/superstarke al pa clo une visoke. Ah, vse za lepoto...
To je men čist huda kombinacija. Ne vidm nobenga razloga zakaj ne bi smel poleti nosit all-stark?!
Anway..tuki use lepo debatirate o celulitu, sam če tko pogledaš kera ženska pa nima celuluta?! Dam glavo, da tuki nimajo use 'Victoria Secret Model' postave, tko da se mi zdi čist glupo izpostavljat kšno punco k je grozno oblečena+poudarit da je imela ne vem kok celulita.
Legice so men čist hude to sezono, če jih seveda znaš dobro kombinirat. Vse tiste legice+hotrke al pa legice+minič je NO GO!
Drugače men je ful grozno, če vidim mlado žensko NEUREJENO! Like jeans hlače k so ble aktualne v 90-ih, razvlečen pulover, lase spete v čop..BE MORE BORING!!! Vsaka ženska more dat na videz, ne glede na to al ma na računu 100€ al 1000€. Dons se da dobit dost pocen stvari, zato kakršni koli izgovori zarad splošne neurejenosti zame odpadejo.
Vsakršne koli bleščeče stvari (zlat pas, zlata torbica, srebrne superge..) To mi je tok grozno vidt, da se mi prou smilijo take ženske k grejo sred 30°C oblečt take stvari..
Ne maram moških v lanenih hlačah, majicah..etc..to mi je tok grdo!
Pa še kej bi se našlo...
Jasno da ima več al manj vsaka ženska celulit, tudi jaz ga imam ampak zato ne nosim kratkih krilc. Tista, ki sem jo pa omenila zgoraj je imela pa res kratko krilo kar pa potem meni ne gre skp.
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
[quote="Complicated
Drugače men je ful grozno, če vidim mlado žensko NEUREJENO! Like jeans hlače k so ble aktualne v 90-ih, razvlečen pulover, lase spete v čop..BE MORE BORING!!! Vsaka ženska more dat na videz, ne glede na to al ma na računu 100€ al 1000€. Dons se da dobit dost pocen stvari, zato kakršni koli izgovori zarad splošne neurejenosti zame odpadejo.
[/quote]
just for the record: videz iz 90-ih je trenutno N°1 trend povsod po svetu. Slovenija seveda (razen redkih izjem) odpade, ker smo preveč zahojeni. Je pa res, da vsak videz tud ni kar tko dober, morš znat kombinirat, vedt kaj ti paše in to znat tud nosit
[/quote]
just for the record: videz iz 90-ih je trenutno N°1 trend povsod po svetu. Slovenija seveda (razen redkih izjem) odpade, ker smo preveč zahojeni. Je pa res, da vsak videz tud ni kar tko dober, morš znat kombinirat, vedt kaj ti paše in to znat tud nosit
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
buubbika napisal/-a:Ehhhhh, šport je drugo! Valjda, da ne boš v japonkah laufal. :D
Pač tko mislim; jenas-ke, kratka majca pa allstarke/superstarke al pa clo une visoke. Ah, vse za lepoto...
če pravilno razumem Alohin post, se mi zdi, da je misnla balerinke+tekaški štumfi za po mestu šetat pr 30+ stopinjah, ne za laufat
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
..ali pač udobje. Oz. ene smo pa take, da so allstarke najboljši približek "poletni" obutvi - sama se namreč na daleč izogibam odprtim zadevam, izjema so japonke(pa še to samo na morju)..jebiga, čudni (in različni) smo ljudje.buubbika napisal/-a:Ehhhhh, šport je drugo! Valjda, da ne boš v japonkah laufal. :D
Resno? Je to uzakonjeno al kako?Complicated napisal/-a:Vsaka ženska more dat na videz
Kaj pa če nekaterim rahlo dol maha za to, važno pač, da smo čisti in sveži.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
~NIA~ napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:
Jasno da ima več al manj vsaka ženska celulit, tudi jaz ga imam ampak zato ne nosim kratkih krilc. Tista, ki sem jo pa omenila zgoraj je imela pa res kratko krilo kar pa potem meni ne gre skp.
ene majo samozavest pa jih nosjo neglede na to kaj si drugi mislijo. kr čene bi lahk celulit uvrstil med intimne (alpa grde, nejavne) dele in bi vse imele hlače/krila do kolen. tko kot ne hodmo okol spodi/zgori brez, ne bi hodil brez pokritga celulita, ker ne bi bil primeren za javnost
ma jst takim ženskam dam 10 točk že zaradi samozavesti. Tud to je vrlina... če že oblačil ne znajo izbirat
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
- Complicated
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2009
KittyCat napisal/-a:[quote="Complicated
A res? No jst sm pa mislila da je zdej bolj aktualen bohemski stil, videz 80-ih, in pa seveda hipi stil 70-ih.
-
ena pač - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2007
- Kraj: mb
*QueenBitch* napisal/-a:Jasno da ima več al manj vsaka ženska celulit, tudi jaz ga imam ampak zato ne nosim kratkih krilc. Tista, ki sem jo pa omenila zgoraj je imela pa res kratko krilo kar pa potem meni ne gre skp.
...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 11:42, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ma ves ste smešne. in kaj. zdej če maš celulit boš ceu lajf nosu hlače in krila vsaj do kolen. in če maš debele roke. bog ne daj da bi si obleku kratko majco. ker to je pa res iiiiiiiw.
če bo 35 stopinj bom gledala, da sem čim manj oblečena, če se bo pol foruma zgražalo nad mojim celulitom pa.....vaš problem.
not to wear....kisla faca.
če bo 35 stopinj bom gledala, da sem čim manj oblečena, če se bo pol foruma zgražalo nad mojim celulitom pa.....vaš problem.
-
SunFlower* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2009
- Kraj: Ljubljana
floribunda napisal/-a:ma ves ste smešne. in kaj. zdej če maš celulit boš ceu lajf nosu hlače in krila vsaj do kolen. in če maš debele roke. bog ne daj da bi si obleku kratko majco. ker to je pa res iiiiiiiw.
dobro napisano
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Complicated napisal/-a:KittyCat napisal/-a:[quote="Complicated
Drugače men je ful grozno, če vidim mlado žensko NEUREJENO! Like jeans hlače k so ble aktualne v 90-ih, razvlečen pulover, lase spete v čop..BE MORE BORING!!! Vsaka ženska more dat na videz, ne glede na to al ma na računu 100€ al 1000€. Dons se da dobit dost pocen stvari, zato kakršni koli izgovori zarad splošne neurejenosti zame odpadejo.just for the record: videz iz 90-ih je trenutno N°1 trend povsod po svetu. Slovenija seveda (razen redkih izjem) odpade, ker smo preveč zahojeni. Je pa res, da vsak videz tud ni kar tko dober, morš znat kombinirat, vedt kaj ti paše in to znat tud nosit
A res? No jst sm pa mislila da je zdej bolj aktualen bohemski stil, videz 80-ih, in pa seveda hipi stil 70-ih.
ne 90's, tako da bo zaostala slovenija končno sledila modi
- Complicated
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2009
densy napisal/-a:Complicated napisal/-a:KittyCat napisal/-a:[quote="Complicated
Drugače men je ful grozno, če vidim mlado žensko NEUREJENO! Like jeans hlače k so ble aktualne v 90-ih, razvlečen pulover, lase spete v čop..BE MORE BORING!!! Vsaka ženska more dat na videz, ne glede na to al ma na računu 100€ al 1000€. Dons se da dobit dost pocen stvari, zato kakršni koli izgovori zarad splošne neurejenosti zame odpadejo.just for the record: videz iz 90-ih je trenutno N°1 trend povsod po svetu. Slovenija seveda (razen redkih izjem) odpade, ker smo preveč zahojeni. Je pa res, da vsak videz tud ni kar tko dober, morš znat kombinirat, vedt kaj ti paše in to znat tud nosit
ne 90's, tako da bo zaostala slovenija končno sledila modi
aha, in če mi lahko poveste kateri kos oblačila, je zdaj aktualen, ki se je nosil v 90-ih?
Prvi neprebran prispevek • 2604 prispevkov
• Stran 3 od 174
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 174
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov