What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
sončk napisal/-a:To.
Pa najbl smešn je da je ta ogaben trend lasten Sloveniji.
muciji :3
meni so pa ti čevlji top za pozimi.. mam sicer malo temnejše pa jih nosim tud za šolo pa za povsod vbistvu. mi je dosti bolj debilno met v tem vremenu neke škorenjce z lepljenim podplatom gor, v katerih pol še drsi.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
sončk napisal/-a:To.
Pa najbl smešn je da je ta ogaben trend lasten Sloveniji.
Kakšni Sloveniji, celemu zahodnemu svetu (pa verjetno tud kje drugje), kakor jaz vem Saj je bil že lani modni hit sezone, samo letos je pri nas postal bolj znan, mogoče so v tujini letos že mal opustili ta trend 'piščančkov', pojma nimam Se spomnim, da se je enkrat ena pritoževala, kok smo mi zadaj pri modnih smernicah, da so vsi že lani nosili te rumene gojzarje, tukaj se pa še ni razširilo Meni pa tudi niso všeč oz. jih ne bi nosila, btw
Se mi zdi, da je Kanye pred par sezonami zanetil ta trend al kako že
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Timberland so na ameriski hip hop sceni postali popularni ze v 90-ih (ce ne celo 80-ih), bolj svetovno popularni pa so postali, ko jih je Kanye pred par leti spet zacel nosit. Sama imam 5 razlicnih modelov njihovih skornjev in moram rect, da nisem imela bolj primernih in super cevljev za zimo. Lahko stopis v luzo skoraj do gleznja, pa bodo noge ostale suhe, tako da jaz v snegu prisegam na Timberland. So mi pa vsec samo originalni. Razni CAT in podobni so mi grdi.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Jochie napisal/-a:eeeeeeeeeeeee, rad bi tebe curo mala videl, kako boš v visokih petkah zagazila v sneg ali plundro...
če so kavbojke zraven pa tak casual stil, so tele timberlandke prav hude...na kako kiklco si jih pa ne predstavljam...
Ker obstajajo samo štikli kot alternativa gojzarjem...
Drgač pa VEM, da so na sceni že dolgo (nenazadnje sem jih tudi jaz nosila v vrtcu), ampak ne tako masovno in kombinirano na vsak faking stil. Isto sranje kot uggs. Z mojimi supergami in škorenjčki sem preživela že vsako zimo v Ljubljani brez mokrih nogavic. Za gazit po snegu se pa kupjo skibucke, čeprov ne vem kje bi v mestu sploh lahko gazila po snegu, glede na to da čistijo pločnike?
Kakorkoli že, ogabni so.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
No, fajn, da VES. Drugace ni bilo tebi tisto namenjeno. Je pa res, da ne pasejo na vse in vsakemu, se strinjam. Meni in mojemu stilu pasejo , res pa da ne nosim tega klasicnega modela, ker nikoli nisem nosila to, kar nosijo mnozice (saj Timberland dela dosti razlicnih modelov, ne samo tega gojzarja).
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
a niso tele "piščančki" moderni že ful doug, ko sm bla še u OŠ jih je mel ful tipov to obutev, pa letos jih mam tut ful starejših to, in če jih uprašaš, dobiš odgovor, da se njihovi že fuuul stari in da je to ful dober čevel za zimo ker ne premoč
koliko sem JAZ opazila, so letos samo bolj moderni tisti ženski...moški se nosijo že uhuhu časa.
koliko sem JAZ opazila, so letos samo bolj moderni tisti ženski...moški se nosijo že uhuhu časa.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Jp, seveda, to je že nekak klasika med tovrstno obutvijo Tudi pri nas jih že dolgo prodajajo. Samo kot 'rumen modni dodatek' za k ženskim (pa tudi moškim) vsakodnevnim outfitom so pa postali posebno modni v zadnjih nekaj sezonah, ala blogerke, ulična moda ipd.
Tako kot so npr. že od nekdaj obstajali tisti plašči / pelerine s kapuco in luknjami namesto rokavov (v stilu Rdeče Kapice ) , pa so pač zdaj zadnji dve zimi bolj na modnem udaru. Ali pa ne vem, pajkice, ki so tudi stare že precej desetletij, pa so pred nekaj leti doživele ponovni preporod in postale 'must have' za vsako babo, zdaj pa se spet malo umikajo drugim kosom... ali pa pikast vzorec preteklo sezono... Treba se je vsake toliko časa nek nov trend spomnit, da mu folk sledi
EDIT: @Cali: če si to zame mislila, seveda, sej pomoje vsi poznamo to znamko že dolgo, govorila sem o trenutni popularni različici kombiniranja le-te
Tako kot so npr. že od nekdaj obstajali tisti plašči / pelerine s kapuco in luknjami namesto rokavov (v stilu Rdeče Kapice ) , pa so pač zdaj zadnji dve zimi bolj na modnem udaru. Ali pa ne vem, pajkice, ki so tudi stare že precej desetletij, pa so pred nekaj leti doživele ponovni preporod in postale 'must have' za vsako babo, zdaj pa se spet malo umikajo drugim kosom... ali pa pikast vzorec preteklo sezono... Treba se je vsake toliko časa nek nov trend spomnit, da mu folk sledi
EDIT: @Cali: če si to zame mislila, seveda, sej pomoje vsi poznamo to znamko že dolgo, govorila sem o trenutni popularni različici kombiniranja le-te
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ja mogoč je pa iz Babnega polja pa ji je blo vroče zdej ko je že plus.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
bolj ali manj vse kar prodaja tale, ki ima danes razprodajo na cosmo forumu
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
U men pa to hudo zgleda. Na kakem visokem dečku črn plašč malo nad koleni, allstarke, kak fajn šal pa razmršena čupca. The perfect combination.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov