What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Morda ne ravno NTW ampak bolj, česar ne želim videt.
Danes po mestu 2 dekleti, ista frizura, isti pleteni kapi, črne legice, ena črne ena rjave (zgleda jih je z barvo las kombinirala) fake uggice, ki so bile že čist posedene in približno isti bundici.
Pa cel haufn vrečk iz h&m-a... ne vem kaj maš tolk za nakupit-svaka čast... Pa glede na outfite očitno redoma skupaj šopingirata.
Fuj... tako neki wannabeji so mi to
To je nekoliko povezano s tistim, da so mi legice namesto hlač NTW
Danes po mestu 2 dekleti, ista frizura, isti pleteni kapi, črne legice, ena črne ena rjave (zgleda jih je z barvo las kombinirala) fake uggice, ki so bile že čist posedene in približno isti bundici.
Pa cel haufn vrečk iz h&m-a... ne vem kaj maš tolk za nakupit-svaka čast... Pa glede na outfite očitno redoma skupaj šopingirata.
Fuj... tako neki wannabeji so mi to
To je nekoliko povezano s tistim, da so mi legice namesto hlač NTW
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
To se jaz že dve zimi sprašujem, kaj je s temi dekletcami in popolnoma pohojenimi uggicami, a to je kao in, da dejansko hodiš po delu čevlja, ki bi naj bil okoli gležnja. Če že nimajo tistih 150+€ naj jih pač ne kupijo za 10€, ker res ne zgleda.
-
Primula - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2011
Vse kombinacije tega dekleta http://franniepantz.blogspot.com/search ... -results=1
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
uni njeni čevli oz. špičaki al karkol je to... ma prov ogabni so če lahko tko rečem
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
O MOJ BOG!
I like to see my money ... hanging in my closet.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Primula napisal/-a:Vse kombinacije tega dekleta http://franniepantz.blogspot.com/search ... -results=1
Heh, sam res... pa kaj je s tisto srajco, ki ji povsod napol ven visi iz hlač Sem hotela reči, da se verjetno v mladosti ni mogla izživet in se zato zdaj tako šemi, ker mi je na prvih slikah zgledala že malo v letih... pa zdaj vidim, da naj bi šlo v bistvu za mlado osebo Tko da očitno jo te cunje še postarajo
- sarimari
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2011
Ko ste že omenle pohojene ugice... Sama imam ene fejk za 20 eur nosim jih že dve leti, pa nisi nič pohojene... Ker sm jst to tut opazla in to punce hodijo na noter, ker se jim očitno ne da čist lepo na ravnost stopit sej je pa poleti isto z japonkami oz, podobnimi natikači... čisto pohojeni na eno stran.. bljah
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov