What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
men so pa sicer všeč, čeprav tele gor so mi vse grde, pa tud na tako, da bi mi bla dost všeč, da bi si jo kupla, še nisem naletela
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
V zadnjem času sem vidla že par punc po lj, ki so ble oblečene čist lepo normalno, pol so pa obute v tole:
sej ne rečem, eni furajo nek goth/wathever stil, ki mi sicer tud ni neki všeč, ampak kombinacija 'turkizen punčkast plašč + bela pletena kapica + ti škornji' je pa kinda hilarious poleg tega slednje dekletce ni štelo več kot kakih 15, 16 let.
sej ne rečem, eni furajo nek goth/wathever stil, ki mi sicer tud ni neki všeč, ampak kombinacija 'turkizen punčkast plašč + bela pletena kapica + ti škornji' je pa kinda hilarious poleg tega slednje dekletce ni štelo več kot kakih 15, 16 let.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Omg, bruh ...
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
Mogoče malo offtopic, ampak res moram napisat;
Jaz sicer ne vem, sem preveč oblečena te dni ali kaj. V glavnem, hodim peš z joba proti garaži kjer mam avto, zadekana ko buba (škornji, kapuca, šal, dolga bunda, rokavice,.. skratka res zabundana da mi je skoraj samo nos ven gledal pa oči) in mi nasprot prikoraka punca, stara nekje 17-max 19 let, v pajkicah, nekih balerinkicah in čez neko bombažno majčko da je zgledalo kot tunika/minika čez pajkice. Zgoraj je imela neko kratko bundico in to je blo od zimske opreme vse.
Sem mislila da narobe vidim, ampak... Neverjetno!!
Jaz sicer ne vem, sem preveč oblečena te dni ali kaj. V glavnem, hodim peš z joba proti garaži kjer mam avto, zadekana ko buba (škornji, kapuca, šal, dolga bunda, rokavice,.. skratka res zabundana da mi je skoraj samo nos ven gledal pa oči) in mi nasprot prikoraka punca, stara nekje 17-max 19 let, v pajkicah, nekih balerinkicah in čez neko bombažno majčko da je zgledalo kot tunika/minika čez pajkice. Zgoraj je imela neko kratko bundico in to je blo od zimske opreme vse.
Sem mislila da narobe vidim, ampak... Neverjetno!!
*.*
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Ja, otroc o vzdržljivi Jaz sem tudi na postaji videla zadnjič eno smrkljico, ko je bilo najbolj strupeno mraz, v nekih ultra skinny rdečih hlačah, supergah in ultra kratki bundici, pri čemer ji je del gole kože v pasu gledal ven, ko se je premikala... resno, ledvice so ji ven gledale Pa taka blazno važna je bila, ves čas neki poskakovala, se vrtela v krogu, se afektirano hehetala in pogledovala, če jo kdo gleda... ok, poskakovala je mogoče deloma tud zato, da bi se ogrela, čeprav je navzven delovala, kot da nima pojma o najmanjšem mrazu in da smo aprila Moram reči, da postavo je imela kul (pač najstnica), v nasprotju s ksihtom, samo če se je šla takole napol naga šemit zato, da bi jo sošolci buljili / da bi preusmerila pozornost s ksihta, pa res žalostno, da tako malo da na svoje zdravje
- sarimari
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2011
Mamo eno tako @ pri nas doma... Za v šolo: ultra tanke nogavice, allstarke, Kratke hlače glih tok da rit pokrije, majčka na tri četrt rokav, ki ima spodaj gumico, ki, če jo fajn raztegneš pride ravno do pasa mogoče, zgori pa eno usnjeno jaknco oz plašček.. kapa, šal, rokavice je bil odgovor samo WTF...
To je pa ravno staro 15,16 let...
Je pa blazno smešno oz. totalno OUT, ko greš zvečer malo na sprehod in daš gor pajkice, čez eno fajno trenikro in smučarsko bundo +kapa, rokavice
Sem pa tudi vprašala to našo doma, če je nič ne zebe, pa mi reče, da je potrebno za lepoto potrpet...
To je pa ravno staro 15,16 let...
Je pa blazno smešno oz. totalno OUT, ko greš zvečer malo na sprehod in daš gor pajkice, čez eno fajno trenikro in smučarsko bundo +kapa, rokavice
Sem pa tudi vprašala to našo doma, če je nič ne zebe, pa mi reče, da je potrebno za lepoto potrpet...
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
sej so tut meni zanimive, in to ful, ampak oblekla jih pa nebi nikol!
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
js pa bi. edino ni mi vseč da so bleščave oz ta material. te so mi npr tudi vsec
http://blackmilkclothing.com/collection ... l-leggings
http://blackmilkclothing.com/collection ... r-leggings
http://blackmilkclothing.com/collection ... l-leggings
http://blackmilkclothing.com/collection ... r-leggings
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
tiste s kockami (zadnji link) so tut men ful dobre
NTW so mi tiste strgane kavbojke, kjer se vidi gola koža, zdaj v tem mrazu.
NTW so mi tiste strgane kavbojke, kjer se vidi gola koža, zdaj v tem mrazu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov