What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Se mi zdi, da je navdušena nad oblačili Nine Šušnjara...
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
Evaaaaa lepa ženska je, samo očitno ima zadnje čase too much oblekic in ne ve več točno, kaj obleči... Meni je ona res LEPA, ne vem kaj dela v politiki...
Če se vrnem na topic; zadnjič sem bila na vlaku in je bila zraven mene punca, ki je nosila neko wnb krzneno jakno katere dlake so bile sprijete in je zgledalo tako faking ceneno, da bi bilo verjetno boljše če bi nase dala neko jopčko od trenirke za 4€ kot to jaknico
Dalje; grem po mestu in vidim neko bolj obilno gospodično (jaz se nimam za suho, ampak ta je res bila onkraj meje okusnega) v kratki jaknici in prosojnih pajkicah (očitno se ta trend pajkic razpasel zdaj ko je mraz ali kaj?) veselo kazala črne tangice spodaj... treslo se je pa kot kupljen vaniljev puding vse skupaj. Res je bilo videt.. milo rečeno, totalno neestetsko.
Ne bom napisala, da se dajte oblačit kilam primerno, konec koncev ima vsaka pravico se obleči kot se ji zdi, ampak ta punca bi bila lahko veliko bolj "damska" in tudi malo zapeljiva, če bi znala pravilno poudarit to, kar ima...
Če se vrnem na topic; zadnjič sem bila na vlaku in je bila zraven mene punca, ki je nosila neko wnb krzneno jakno katere dlake so bile sprijete in je zgledalo tako faking ceneno, da bi bilo verjetno boljše če bi nase dala neko jopčko od trenirke za 4€ kot to jaknico
Dalje; grem po mestu in vidim neko bolj obilno gospodično (jaz se nimam za suho, ampak ta je res bila onkraj meje okusnega) v kratki jaknici in prosojnih pajkicah (očitno se ta trend pajkic razpasel zdaj ko je mraz ali kaj?) veselo kazala črne tangice spodaj... treslo se je pa kot kupljen vaniljev puding vse skupaj. Res je bilo videt.. milo rečeno, totalno neestetsko.
Ne bom napisala, da se dajte oblačit kilam primerno, konec koncev ima vsaka pravico se obleči kot se ji zdi, ampak ta punca bi bila lahko veliko bolj "damska" in tudi malo zapeljiva, če bi znala pravilno poudarit to, kar ima...
*.*
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Meni je ona res LEPA, ne vem kaj dela v politiki...
Jap, men tud nikol ni blo jasno kaj se ti lepi ljudje grejo v politiko mešat. Naj pustijo to grdim ljudem brez stila za oblačenje.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Sj vem, da smo to že večkrat prežvečile, ampak se ne morem zadržat
Ženska s črnimi svetlikajočimi Uggicami in svetlečo turkizno bundo. Izgledala je kot mama michelin (bunda je bla taka z obročki, eh, kuko nj opišem...ma res k michelinko na reklami za gume) k se odpravlja v vesolje.
Ženska s črnimi svetlikajočimi Uggicami in svetlečo turkizno bundo. Izgledala je kot mama michelin (bunda je bla taka z obročki, eh, kuko nj opišem...ma res k michelinko na reklami za gume) k se odpravlja v vesolje.
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
_patchouli_ napisal/-a:Meni je ona res LEPA, ne vem kaj dela v politiki...
Jap, men tud nikol ni blo jasno kaj se ti lepi ljudje grejo v politiko mešat. Naj pustijo to grdim ljudem brez stila za oblačenje.
Mislila sem pač, da bi lahko komot uspela tudi kje drugje, je dovolj lepa in pametna. Pa dobro...
*.*
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
intermezzo napisal/-a:_patchouli_ napisal/-a:Meni je ona res LEPA, ne vem kaj dela v politiki...
Mislila sem pač, da bi lahko komot uspela tudi kje drugje, je dovolj lepa in pametna. Pa dobro...
Haha, ja, zgleda da je prodor na slovensko politično sceno res očiten indikator zabitih, grdih luzerjev, ki so generalno neuspešni na vseh področjih svojega življenja
Škoda samo, da bi to moglo bit sarkastično. Pa ni, ampak je kr resnično.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
intermezzo napisal/-a: Mislila sem pač, da bi lahko komot uspela tudi kje drugje, je dovolj lepa in pametna. Pa dobro...
Heh, saj ksiht (ki se meni zdi sicer nekoliko konjski ) je že vnovčila na začetku kariere, ko je bila TV voditeljica. Pametne ljudi pa itak rabimo v politiki, vsaj k temu bi bilo treba stremet
Ugh, meni je pa NTW tisti nerazumljivi čudaški trend naramnic, ki ti bingljajo okoli riti & kolen To je pa zame ena taka nora in čudaška pogruntavščina, izgleda, kot da bi imel človek uzdo... al pa da je eno leto star in ga imajo starši na tistih špagicah, da ne bo padel
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Anjeske napisal/-a: (bunda je bla taka z obročki, eh, kuko nj opišem...ma res k michelinko na reklami za gume)
Mmmm sploh v kombinaciji z unimi pigs in space michelin-like škornji, ko so bli en čas ful popularni (so še?) je to najlepša kombinacija. Ma lih sn gledala dans ponovitev Ribe na oko in ono kroto Suzano Yuck-šič gledala lih v tej kombinaciji in je bla tak brilijantno grozna na pogled, da to res ni.
O lucky lucky, riba na foko ma web pejđ
Skrajno levo najlepšejša kombinacija napihnjene bunde in škornov
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Kaj so to za eni čevlji?
I like to see my money ... hanging in my closet.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Dear God, vse na tej strani je no go. Moje šibko srce ne bi zmoglo videti česa takega na sebi. Pika na i, da gre človek lahko samo še z glavo nad školjko, je pa Jakšičeva, ki me spominja na strašilo za ptice sredi njive. Ženski se je resnično poslabšalo na stara leta. Pozdravljam skrb za videz in postavo v zrelih letih, a če nimaš okusa, raje posezi po klasiki in še za to najemi stilista in frizerja. Ona pa deluje kot neka pocestnica, ki se v mladih letih ni dovolj nažurala in zdaj hodi med mladež sejat strah in trepet s svojo podobo in "menedžerskim" sranjem (pardon, znanjem).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov