What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Samo še ena glede tatujev - meni se pa zdi, da so tatuji že nekaj tako vsakdanjega, redkokateri človek okoli mene je brez. Vsak s svojim razlogom, ampak vsak zadovoljen. Jaz ga sicer nimam (tudi z razlogom ), nisem pa nikoli pomislila, da bi se vtikala v človeka, zakaj ga ima. Se mi zdi huje, ko na turističnih destinacijah mrgoli "salonov", kjer tetovirajo in se ponoči not valijo trume pijanih turistov, ki še na nogah komaj stojijo, naslednji dan se pa čudijo, kakšne čačke imajo na sebi.
Da se vrnem na temo - pred par dnevi sem videla punco, ki je imela debelo dlakavo jakno, ampak so bile dlake tako našite, da so zgledale kot perje. Bila je kot en čuden neokreten ptič.
Da se vrnem na temo - pred par dnevi sem videla punco, ki je imela debelo dlakavo jakno, ampak so bile dlake tako našite, da so zgledale kot perje. Bila je kot en čuden neokreten ptič.
-
CalledAnja - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 1. 2012
NTW : prosojne leopardje pajkice brezčesarkoli k bi pokrival dele telesa, ki morajo biti pokriti : D
nasplošno tut prosojne pajkice ja.
nasplošno tut prosojne pajkice ja.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Oly napisal/-a:Ma ja no, najbolš da si ženska takoj skoč po nove čevlje ko se kam zahodi al pa da si jih gre sčistit ker tak pa res ne moreš okol hodit...lahko kakega občutljivca še kap zadane ko te vidi.
Oly, če si že MU poštima in spedena za slikanje, potem bi si pa lahko tudi čevlje spucala. Sej js mam tudi dostkrat umazane, pa si jih takoj ko je mogoče spucam.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Ah, mene pa ne moti tok, vsaj slika bolj avtentična zgleda oz. da vsaj kdaj kaj ponosi - ker je zadnje čase že prav čudno gledat vse tiste 'umetne' slike, ker ji prestižne štacune toliko stvari podarjajo in izgleda, da se kot izložbena lutka z vsem slika samo zato, ker mora reklamo delat Drugače je pa slika itak stara že par let, če se ne motim.. zdaj se je že mal izpopolnila verjetno
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
Mene še tud ti ribiški škornji niso prepričal.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Only Puss In Boots can pull it off. Na navadnih smrtnicah so mi ogabni.
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
Absolutno grdo mi je tisto, kar ima danes Eva Irgl oblečeno v državnem zboru. Blazer jo je optično razširil, videti je bila okrogla, tisto kar ji je viselo izpod rokavov, pa mi je bilo najbolj grozno od vsega.
A punca mogoče nima ogledala doma?
A punca mogoče nima ogledala doma?
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
posh, imaš mogoče kako slikico, kaj je imela oblečeno?
Eva je meni osebno drugače zelo lepa ženska, taka fatalna...pa ponavadi mi je bil njen stil zelo všeč.
Eva je meni osebno drugače zelo lepa ženska, taka fatalna...pa ponavadi mi je bil njen stil zelo všeč.
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
Dorotheia, saj mogoče bi bilo tebi všeč.
Meni pač ni. Gledala sem s prijateljicami in vse smo se zgražale nad njenimi oblačili. Vedno me zelo preseneti, če je komu njen stil všeč.
Slike žal ne najdem. Imela je moder blazer, kar širok, zaradi česar je zgledala bolj okrogla. Blazer je imel krajše rokave, mogoče 3/4. Z njim ni bilo nič narobe. Spodaj je imela črno bluzo ali črno obleko, katere pol metrsko pentljo je potegnila ven, da je bila vidna ven na blazerju.
Do sedaj bi bilo še vse ok, a pod blazerjem, tam kjer ima zapestja, je visel kup črnega blaga (mene je asciiralo na odvečno kožo, ki ostane tistim, ki si operirajo želodec). To blago je bila srajčka, ki je bila vidna zato, ker je imela blazer s krajšimi rokavi. In ravno ta del srajčke je bil tisti, ki je bil videti grozno, namreč je visel vsaj kakšne tri decimetre dol pod zapestji, če ne še več. Čudno je zgledalo, še posebej v zvezi s tisto ogromno pentljo pod vratom
Nočem pretirano kritizirati stil Eve Irgl, ker sem subjetivna - meni je bolj zadržano oblačenje, ampak mene je tisto res asociiralo na odvečno kožo ex debeluščkov.
Meni pač ni. Gledala sem s prijateljicami in vse smo se zgražale nad njenimi oblačili. Vedno me zelo preseneti, če je komu njen stil všeč.
Slike žal ne najdem. Imela je moder blazer, kar širok, zaradi česar je zgledala bolj okrogla. Blazer je imel krajše rokave, mogoče 3/4. Z njim ni bilo nič narobe. Spodaj je imela črno bluzo ali črno obleko, katere pol metrsko pentljo je potegnila ven, da je bila vidna ven na blazerju.
Do sedaj bi bilo še vse ok, a pod blazerjem, tam kjer ima zapestja, je visel kup črnega blaga (mene je asciiralo na odvečno kožo, ki ostane tistim, ki si operirajo želodec). To blago je bila srajčka, ki je bila vidna zato, ker je imela blazer s krajšimi rokavi. In ravno ta del srajčke je bil tisti, ki je bil videti grozno, namreč je visel vsaj kakšne tri decimetre dol pod zapestji, če ne še več. Čudno je zgledalo, še posebej v zvezi s tisto ogromno pentljo pod vratom
Nočem pretirano kritizirati stil Eve Irgl, ker sem subjetivna - meni je bolj zadržano oblačenje, ampak mene je tisto res asociiralo na odvečno kožo ex debeluščkov.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Meni pa je bilo všeč, le da so rokavi definitivno preširoki...
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
No sem videla tale njen outfit in mi ni niti približno všeč. Ko se je spomnem izpred par let, je vedno nosila kake oprijete blazerje pa oblekice. Takrat mi je bila vedno tako všeč.
Je pa še vedno zelo lepa ženska.
Edit: prav šla sem malo poguglat njene fotke po netu in opazila sem da je obsedena s ful širokimi srajcami, po možnosti vijolične ali zelene barve....hmm...sedaj pa mi njen stil ni več tolilko všeč.
Je pa še vedno zelo lepa ženska.
Edit: prav šla sem malo poguglat njene fotke po netu in opazila sem da je obsedena s ful širokimi srajcami, po možnosti vijolične ali zelene barve....hmm...sedaj pa mi njen stil ni več tolilko všeč.
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov