What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Danes sem po čopovi vidla špancirat eno v pleteni oblekici do tal. Nisem mogla zadržat buljenja, ker je še sama komaj hodila v njej, saj se ji je non stop zapletala v noge
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
dodajam na trenutni offtopic,
ne bo tolko not-to-wear, ampak bolj kaj-mi-gre-na-živce!
dosti ljudi se tetovira zaradi tatuja samega,
veliko, veliko, veliko nas, pa ima tatu, ki NAM DOSTI POMENI, pa če so to angelska krila, vrtnica, drek na palci, karkoli.
Najbolj mi gre na živce, ko se lagano sportsko šetkam okoli in se naključni ljudje vtikajo vame
"ej, kaj ti pa piše?"
"ampak a ni to krneki"
"kakšna boš pa na stara leta"
"kaj pa to pomeni?"
ja fak
ziher bom šla kar nekomu razlagat, kaj mi pomenijo moji tatuji, pa ima vsak od štirih, ki jih zaenkrat imam (pride jih pa še ene 354), svojo zgodbo.
Predstavljaj si, da te nekdo na semaforju dregne in te začne spraševat o tvoji lepotni piki.
"Ja zakaj jo pa imaš? A ni to ful grdo? Dej pejt si to odstranit."
In še en slikovni dodatek:
ne bo tolko not-to-wear, ampak bolj kaj-mi-gre-na-živce!
dosti ljudi se tetovira zaradi tatuja samega,
veliko, veliko, veliko nas, pa ima tatu, ki NAM DOSTI POMENI, pa če so to angelska krila, vrtnica, drek na palci, karkoli.
Najbolj mi gre na živce, ko se lagano sportsko šetkam okoli in se naključni ljudje vtikajo vame
"ej, kaj ti pa piše?"
"ampak a ni to krneki"
"kakšna boš pa na stara leta"
"kaj pa to pomeni?"
ja fak
ziher bom šla kar nekomu razlagat, kaj mi pomenijo moji tatuji, pa ima vsak od štirih, ki jih zaenkrat imam (pride jih pa še ene 354), svojo zgodbo.
Predstavljaj si, da te nekdo na semaforju dregne in te začne spraševat o tvoji lepotni piki.
"Ja zakaj jo pa imaš? A ni to ful grdo? Dej pejt si to odstranit."
In še en slikovni dodatek:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
kolega si je vtetoviral zmaja, ker zmaj predstavlja moč, pogum, plemenitost, kaj js vem kaj, ampak tist tatu ne bo dal njemu teh lastnosti, niti jih preko tatuja ne bo mogel kazat, zato mi je njegov tatu čista neumšna.
Ampak ok, nima veze, dokler si ga kdo od mojih ne omisli, mi je tko vseen.
Ampak ok, nima veze, dokler si ga kdo od mojih ne omisli, mi je tko vseen.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ma ja, slikca ki si jo prilepila, vse pove. Se strinjam. Tudi homoseksualci ne pametujejo in ne nasprotujejo heteroseksualnim parom. Kontra situacija pa je zelooo pogosta. Jaz sem od kakšnih starih tet tudi že poslušala zakaj imam 4 uhane v enem ušesu Ker mi je to pač všeč. A je potreben še kak dodaten razlog? Če je tebi tvoj tatu všeč in ga nosiš z veseljem - super!
Meni osebno tudi niso všeč preveliki tatuji ali pa kakšne 16-letne smrklje ki imajo vse enak tatu ker je to pač moderno. Ampak saj pravim, stvar okusa pač
Meni osebno tudi niso všeč preveliki tatuji ali pa kakšne 16-letne smrklje ki imajo vse enak tatu ker je to pač moderno. Ampak saj pravim, stvar okusa pač
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
Če se pridružim; sicer bo zvenelo kot da samo ponavljam za vami, ampak ja, razne zvezdice in metuljčki tudi meni niso nek višek izvirnosti za tetovirat se. Sama sem razmišljala, če bi se že dala tetovirat, bi si dala nekaj kar me spremlja tako rekoč celo življenje in mi ne bi bilo žal tudi ko bom stara 90 let... In mogoče res enkrat, celo lokacijo imam izbrano...
Sicer pa, na temo;
- zaradi mene je lahko vsakdo oblečen v kar želi, me pa estetsko zmoti če vidim da ženska kombinira več živalskih vzorcev hkrati meni je to obupno. Imam tudi sama nekaj stvari z živalskim potiskom, ampak hudičevo pazim da je vedno samo ena stvar (naj bo torbica, šal, bluzica,..) ostalo pa enobarvno.
Sicer pa, na temo;
- zaradi mene je lahko vsakdo oblečen v kar želi, me pa estetsko zmoti če vidim da ženska kombinira več živalskih vzorcev hkrati meni je to obupno. Imam tudi sama nekaj stvari z živalskim potiskom, ampak hudičevo pazim da je vedno samo ena stvar (naj bo torbica, šal, bluzica,..) ostalo pa enobarvno.
*.*
-
lemurka - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Jaz sem pa pomislila, da bi si v tatu vključila eno čudno liso na nogi. Naprimer en karakter, ki mi riše tisto liso oz. kaj bolj duhovitega. Čeprav take stvari mi je fajn kdaj pa kdaj na drugih videt, da bi pa ves čas to imela na sebi, bi mi verjetno začelo iti na živce, bolj kot lisa.
Ntw so mi kakšen cm kratki lasje na nekaterih puncah, ker se mi zdi, da jih naredijo piščančkaste. Po drugi strani je pa kakšna s kratkimi lasmi dost huda, z dolgimi pa mal dolgočasna, tako da...
Ntw so mi kakšen cm kratki lasje na nekaterih puncah, ker se mi zdi, da jih naredijo piščančkaste. Po drugi strani je pa kakšna s kratkimi lasmi dost huda, z dolgimi pa mal dolgočasna, tako da...
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Hm.. Mogoče 30 let nazaj al pa po razmišljanju starih mam (ok, sej štekam, da je to tvoj vtis, sam tega klišeja nikoli nisem razumela ). Še posebej lani je bil to modni hit in so jih bile vse prodajalne / ulice polne, meni so se zdeli nekateri modeli prav posrečeni (seveda ne tisti usnjeni / skajasti s tanko peto in prepognjenim zgornjim robom kot na glavni junakinji v Pretty woman, ampak sej takih niti niso prodajali pomoje ). Se mi zdi, da zna kak dober model prav lepo polepšat / podaljšat noge, tako kot nadkolenke, ki jih imam zelo rada za h krilcem pozimi. Tako da mi je kar žal, da takih škornjev ne nosim, ker so mi večinoma všeč kakšne kjut različice brez pete, v tako nizkih se pa ne počutim ok, ker nisem blazno visoka
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Uf, jaz pa sem mislila, da sem čudna, ker mi ti škornji niso všeč Moj me že od začetka zime prepričuje naj si kupim take nad koleni, ampak meni nekako ne potegnejo. Priznam da enim lepo pašejo, na meni pač zgledajo smešno, pa nimam kakšne izvenserijske postave.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
A res al kaj.. no, sej je res odvisno od modela Meni je pa npr. ravno to všeč, da lahko kakšno bolj elegantno / klasično kombinacijo malo poživijo oz. naredijo bolj mladostno . Ta lanska Guccijeva kolekcija mi je bila npr. kar všeč (ok, ni ravno za vsak dan tak model, za popestritev je pa v redu ) :
Pa Blond solata je imela par dokaj luštnih variant (niso mi sicer preveč všeč uniformasti suknjiči ipd., sam ok):
Pa Blond solata je imela par dokaj luštnih variant (niso mi sicer preveč všeč uniformasti suknjiči ipd., sam ok):
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
¸Kaj se mi samo zdi ali ma bjonda na prvi fotki špico škornja totalno znucano/zbrcano/umazano? To je meni večji ntw kot pa katerikoli model nadkolenskega škornja .
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Če ima čevlje samo umazane, ajde, se zgodi. Vseen so oreng umazani, tko da bi si jih pred slikanjem vseeno lahko približno očistila s kakšnim robčkom.
Če so pa v resnici zlizani...pa dost žalostn. Sploh zato, ker obstaja čuda enih pripomočkov za vzdrževanje čevljev in s kšno negovalno pasto se da tud takele okruške čist lepo skrit.
Tko da, Oly, ni potrebe po Ženska je javna oseba, se izpostavlja, živi od svojega videza, naj nanj torej pazi malo bolj kot navadni smrtniki.
Če so pa v resnici zlizani...pa dost žalostn. Sploh zato, ker obstaja čuda enih pripomočkov za vzdrževanje čevljev in s kšno negovalno pasto se da tud takele okruške čist lepo skrit.
Tko da, Oly, ni potrebe po Ženska je javna oseba, se izpostavlja, živi od svojega videza, naj nanj torej pazi malo bolj kot navadni smrtniki.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov