What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
NTW: Legice namesto hlač...
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
js se tudi ne bi šla v tem sončit, da bi bila potem cela šarasta po telesu...
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Ajča napisal/-a:NTW imo: oprijete hlače (kavbojke) bele barve + smučarksa bunda bele barve (druga bela) + bela torbica (3 bela barva) - ostalo recimo pustimo, da se ne bo katera prepoznala
Pa ne moreš se cel v belo obleči iz 3 belih barv
zagotovo si wernerja srečala no ali pa kakšnega pristaša werner-stila
-
kofetarica - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2012
Še bolj nelogično mi je, da se kdo obleče v belo na smučišču, kjer je potem še manj viden. Ena punca je imela od pet do glave vse v beli barvi, edino pancerje je imela rahlo sive barve. Imej potem vsaj črne ali neke smučarske hlače, ne pa da se oblečeš v snežaka in "izzivaš", da te nekdo podre, ker te ne bo opazil, sploh v megli/soncu.
- ninasara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
Meni ni všeč npr. kakšen full velik tatoo barvni tko čez noge trebuh rame do zapestij. Recimo na zumbi imamo eno takšno punco staro 25 let, ki ima tko full tatoojev tudi mal večje in barvne. Drugače je simpatična in komunikativna, pa tud lepo postavo ima. Sam problem je drug. Prav grdo je videti v majici in kratkih hlačah. Recimo ko obleče majico na naramnice ima tatoo od hrbta preko rame do zapestij. Poleg tega je še njen tatoo barven in ti prav bode v oči. Res prav grdo izpade, plus tega moraš vedeti, da to nosiš celo življenje in da lahko imaš probleme pri razgovorih za službo. Ali boš poleti pri +30 stopinjah zaradi tatoojev v dolgih rokavih v službi? Jaz recimo, ko delam veliko s strankami tudi tujimi si ne znam predstavljati da bi bila takšna. Ali pa recimo včeraj v savni je bila tud ena smrklja, ki je imela čez cel hrbet tetovirana angelska krila. Pa razlaga svoji prijeteljici kako veliko ji pomenijo ta krila in kako je na njih navezana in da je zasvojena s tetoviranjem in da si bo še dala tatoo samo ne ve kakšnega še in kam...(BTW kako si lahko zasvojen s tatooji?) Jaz si pa samo mislim ej mala če bi ti bolj cenila sebe in svoje telo se nebi tako barvala. Sicer pa vsak naj dela kar mu paše. Samo to mi je res grdo, da je vse neki terovirano in to že pri mladih ko se še iščejo. Ko bo pa čez 10 let imela otroke bo pa rekla, veš to sem si dala takrat ko sem bila še mlada pa neumna. Še bodo prišli časi ko bo ravno naravno lepše kot umetno, zato punce dajte še enkrat razmislit preden se tetovirate.
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
^^ če se odločiš za tatu z razlogom (torej ne zaradi kaprice, mode, želje drugih) in si vzameš čas, da dobro premisliš o tem ti nikoli ne bo žal.
Veliko posplošuješ. Ne, vsi ne delamo v službah, kjer imamo stike z ljudmi in v moji pisarni smo vsi potetovirani, popirsani itd. Pa nam nič ne manjka. In lahko si zasvojen s tatuji.
Glede tega ko pa si napisala, da ti barvni tatuji na tisti plesalki enostavno ne sedejo pa okej, pač tvoje subjektivno mnenje. Ne pa zdaj pisat, da vsi ki smo potetovirani ne cenimo svojega telesa.
Veliko posplošuješ. Ne, vsi ne delamo v službah, kjer imamo stike z ljudmi in v moji pisarni smo vsi potetovirani, popirsani itd. Pa nam nič ne manjka. In lahko si zasvojen s tatuji.
Glede tega ko pa si napisala, da ti barvni tatuji na tisti plesalki enostavno ne sedejo pa okej, pač tvoje subjektivno mnenje. Ne pa zdaj pisat, da vsi ki smo potetovirani ne cenimo svojega telesa.
Breakfast is my religion! (The Mask)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
ja in kaki so kej vaši razlogi za tatuje?
Pa angelska krila na hrbtu morejo imet res hud pomen, še vidiš jih ne drgač kot v špeglu...
Pa angelska krila na hrbtu morejo imet res hud pomen, še vidiš jih ne drgač kot v špeglu...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
no sej zato sem pa vprašala, ampak očitno ne bom zvedla
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
ninasara napisal/-a:Jaz si pa samo mislim ej mala če bi ti bolj cenila sebe in svoje telo se nebi tako barvala. Sicer pa vsak naj dela kar mu paše.
Zakaj bi se pa človek kaj manj cenil, če ima tatu? Da nisi tudi ti undercover ena teh malih smrkelj, le da nimaš tatuja in bentiš čez vse, ki ga imajo.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
sirova štručka napisal/-a:no sej zato sem pa vprašala, ampak očitno ne bom zvedla
Sej o tem smo imeli debate že v temah o tattoo-jih, mogoče boš tukaj našla odgovor :
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ght=tattoo
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ght=tattoo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov