What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
pa kje piše kako se ženska sme ali ne sme obleči, ker je pač v politiki? pustimo kaj je komu všeč ali ne všeč, ona se obleče dobro.
ne vem a se kdo čudi da je slovenija 100 let za svetom? v londonu vidiš "državni organ" s polmetersko živo-rdečo irokezo na glavi pa kupom uhanov v obrazu ga samo kak tujec 2x pogleda. pr nas ne dobiš službe pa da si genij.
"zapeljive obleke" ne spadajo v državni zbor? a mamila pa? zakokirani politiki? laži, manipuliranje, pranje denarja, kraje, kopičenje imetja na račun smrtnikov? aja- lepo so oblečeni ti gospodje. pardon.
ne vem a se kdo čudi da je slovenija 100 let za svetom? v londonu vidiš "državni organ" s polmetersko živo-rdečo irokezo na glavi pa kupom uhanov v obrazu ga samo kak tujec 2x pogleda. pr nas ne dobiš službe pa da si genij.
"zapeljive obleke" ne spadajo v državni zbor? a mamila pa? zakokirani politiki? laži, manipuliranje, pranje denarja, kraje, kopičenje imetja na račun smrtnikov? aja- lepo so oblečeni ti gospodje. pardon.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ ona je daleč od irokeze. saj pravim, tebi je samo kravata pomembna? pol te jemljejo resno pa če si njavečji gnoj. vem da tako svet deluje, ne razumem pa, da celo mladi tako razmišljate.
tudi rečmo nad gago so se vsi zgražali ko je mela meso na sebi, krzno pa z lahkoto spregledajo.
politiki naj se raje za kaj drugo brigajo kot samo za videz. in lepi čevlji ter obleka s pentljo so zakaj že "neokusnost za v parlament"?
tudi rečmo nad gago so se vsi zgražali ko je mela meso na sebi, krzno pa z lahkoto spregledajo.
politiki naj se raje za kaj drugo brigajo kot samo za videz. in lepi čevlji ter obleka s pentljo so zakaj že "neokusnost za v parlament"?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
Jst je ne jemljem resno, ker je preveč ekstravagantna pri svojemu oblačenju - za Slovenijo seveda.... Meni bolj zbuja vtis, da bi rada postala menekenka ali model (ima tudi na svojemu fb-ju take slike) in mi s tem ne zbuja lih videza, da je sposobna političarka. Verjemi mi, da nisem edina. To je tisto, kar je škoda. Dosti ljudi, ki jo opazujejo, ko govori, si mislijo WTF si je danes oblekla, namesto da bi jo poslušali. Sej ne vsi - a dosti ljudi pa.
Nevem no, mislim, da to ni lih tisto, ka bi rada Eva dosegla. Ali pa?
Nevem no, mislim, da to ni lih tisto, ka bi rada Eva dosegla. Ali pa?
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
@posh_girl: Hehe, dvomim, da bi lahko postala model pri svojih 35 al kok že letih
Drugače pa mene ne moti malo samosvoj stil oblačenja, če se le drži nekih osnovnih smernic / kodeksa oblačenja za svoj poklic... Dobro, tud oranžna irokeza me ne v bistvu moti, sem čist odprta za eksperimente, pretiravat pa vseeno ni treba... Obstajajo neka (ne)napisana pravila glede oblačil tudi v politiki, tako kot tud na drugih področjih, ki jih je fino vsaj v grobem spoštovat. In ne, Slovenija ni 100 let za svetom, ker nimamo parlamenta polnega punksov in klovnov oz. ker si ga ne želimo Saj jih tudi drugje nimajo oz. so bolj izjema kot pravilo... oziroma so v tujini kvečjemu naši predstavniki predmet debate, ko se kakšna baba v preveč živahno obarvan kostim stlači ipd. V tujini so bolj strogi kot pri nas in imajo bolj izdelana pravila, kakor vem (za parlament sicer ne vem, so pa na raznih državnih srečanjih pravila npr. da je lahko samo prva dama v belem kostimu, medtem ko so vse ostale lahko le v umazano belih / kremnih in tako naprej...). Irglova je pa čisto ok, zihr bolje kot kakšna Cicciolina pri Italijanih
Je pa zanimivo, ne bi pričakovala od claire takih izjav, ponavadi se prav ona zgraža in kritizira že najmanjša odstopanja v oblačenju mimoidočih, pri politikih je zgleda bolj strpna
Drugače pa mene ne moti malo samosvoj stil oblačenja, če se le drži nekih osnovnih smernic / kodeksa oblačenja za svoj poklic... Dobro, tud oranžna irokeza me ne v bistvu moti, sem čist odprta za eksperimente, pretiravat pa vseeno ni treba... Obstajajo neka (ne)napisana pravila glede oblačil tudi v politiki, tako kot tud na drugih področjih, ki jih je fino vsaj v grobem spoštovat. In ne, Slovenija ni 100 let za svetom, ker nimamo parlamenta polnega punksov in klovnov oz. ker si ga ne želimo Saj jih tudi drugje nimajo oz. so bolj izjema kot pravilo... oziroma so v tujini kvečjemu naši predstavniki predmet debate, ko se kakšna baba v preveč živahno obarvan kostim stlači ipd. V tujini so bolj strogi kot pri nas in imajo bolj izdelana pravila, kakor vem (za parlament sicer ne vem, so pa na raznih državnih srečanjih pravila npr. da je lahko samo prva dama v belem kostimu, medtem ko so vse ostale lahko le v umazano belih / kremnih in tako naprej...). Irglova je pa čisto ok, zihr bolje kot kakšna Cicciolina pri Italijanih
Je pa zanimivo, ne bi pričakovala od claire takih izjav, ponavadi se prav ona zgraža in kritizira že najmanjša odstopanja v oblačenju mimoidočih, pri politikih je zgleda bolj strpna
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
dot napisal/-a: ker nimamo parlamenta polnega punksov in klovnov
panksov ravno ne, ampak klovnov je pa kolkr hočeš. in jim tudi kravate ne pomagajo.
meni se eva irgl čisto spodobno oblači, je pač modno ozaveščena političarka. kresalka ma tudi stil, ampak res takega uptight, uradnega.
ntw? osebno mi je velina teh puhovk prešitih,ki so trenutno tako zelo in, ogabnih. in jih ne bi dala nase za noben dnar. pretty much not to wear so mi tudi vsi teh hipsterski outfiti, s temi geek špegli, blejzerj in dolgimi verižicami, ker sem jih že tako naveličana videvat na vseh ljubljanskih dečvah, da bogpoagaj. res da so nizkocenovne štacune tipa hm in zara v slovenijo prinesle nekaj mode, osebnega stila pa še vedno, bolj ali manj, nikjer ne vidim.
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Ker ravno v drugi temi berem prerekanje o žabah
Ne bom rekla, da so not to wear prozorne, niti črne (ali drugih barv), mi je pa izredno zgrešeno kombiniranje črnih žab na (bolj ali manj) svečan outfit. Ala tole:
http://dne.enaa.com/upload/sens_maturantske_obleke_310109.jpg"
Pa tega na maturantskih plesih vidiš polno! K maturantskim (in podobnim) oblekam meni pač zgledajo samo prozorne (po možnosti svilene) žabe.
Ne bom rekla, da so not to wear prozorne, niti črne (ali drugih barv), mi je pa izredno zgrešeno kombiniranje črnih žab na (bolj ali manj) svečan outfit. Ala tole:
Pa tega na maturantskih plesih vidiš polno! K maturantskim (in podobnim) oblekam meni pač zgledajo samo prozorne (po možnosti svilene) žabe.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
-
Ice_cofee - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2007
- Kraj: Ljubljana
*Žuža* napisal/-a:Ker ravno v drugi temi berem prerekanje o žabah
agreed, ravno zadnjič je mela Maja Keuc v Misiji podobno varianto ... rdečo svetlečo oblekco, črne žabe in rdeče salonarje. Čeprov nisem pristašica rdeče, bi s prozornimi žabicami znalo lepo izpast, tko pa ...
Največja sreča življenja je vedenje, da smo ljubljeni;ljubljeni zaradi sebe-ali bolje, ljubljeni kljub sebi.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Kakšna stvar bi se še našla vredu na tej strani, ampak potem tako kombinirajo stvari, da je čisto ntw (bele legice, roza pulover + čudne žabe + škornji ). Edino kar mi je ok, je črna oblekca in en pulover. Drugo mi je pa ntw big time
A goal without a plan is just a wish.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Joj, pa res, to so spet tiste slabo sfotoshopirane babe, ki zgledajo kot oranžni transvestiti
Sam sej to niso naši, to so pomoje s kake cheap ameriške strani pobrali, sem videla v več spletnih trgovinah že isto ponudbo... roba je pa itak zihr kitajska
Sam sej to niso naši, to so pomoje s kake cheap ameriške strani pobrali, sem videla v več spletnih trgovinah že isto ponudbo... roba je pa itak zihr kitajska
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
NTW imo: oprijete hlače (kavbojke) bele barve + smučarksa bunda bele barve (druga bela) + bela torbica (3 bela barva) - ostalo recimo pustimo, da se ne bo katera prepoznala
Pa ne moreš se cel v belo obleči iz 3 belih barv
Pa ne moreš se cel v belo obleči iz 3 belih barv
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov