What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
barbie_girl_85 napisal/-a:Fora je v tem, k men so všeč In dvomim, da folk nosi stvari, ki so mu grde. Le zakaj bi? Funkcionalnost se pa dostikrat zanemari, ampak ponavad lih zarad "všečnosti".
--------------------------------------
Ma sej v tem ne morš laufat. Si že kdaj vidla koga laufat v tem?
Ok no, meni so tudi všeč visoke petke, ampak jih zato še ne nosim na fitnes. Odvisno tudi od tega, kaj delaš na fitnesu. Če laufaš, kolesariš, greš na steper ipd. pač ne pridejo v poštev. Če pa prideš delat npr. vaje za roke pa po moje ni važno kaj imaš na nogah.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Mogoče je to mišljeno bolj za poziranje, podobno kot tiste neuporabne kopalke z nešteto našitimi dodatki, ki niso mišljene dejansko za plavanje, ampak samo paradiranje ob plaži Ali pa za športne navdušenke, ki so zveste svojemu slogu tudi zunaj telovadnice
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Mislim, da ta ženska v petkah v fitnes ni prišla telovadit ampak moške pecat. Ker v tem ne moreš nič delat. Tudi za toke za vaje itd se moraš prej ogret malo (bicikl ali orbitrek...). Ampak njej je bilo važno da jo kak tip pogleda.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Aja? kaka pa je ta vadba? Tud, če je prišla pecat pobe mislim, da bi jo vsak normalni dečko mal čudno pogledal da je v fitnes prišla s petkami... no saj možno, da je bil to ravno njen namen, da pritegne pozornost nase.
Pri nas na aerobiki, fitnesu in podobnih zadevah vse punce prihajajo v trenirkah al pa oprijetih dolgih ali tričetrt hlačah, zgoraj pa kratko (starejše ženske ponavadi celo v tistih razvlečenih starih majcah bolj za po doma) ali top majco, spodaj tenise, to je to. Tud jaz si oblečem oprijetne športne tričetrt hlače, top majico in one tenis copate prav za aerobiko... že tak se mi občasno zgodi, da nerodno stopim ne morem si predstavljat, da bi skakala v teh petkah - no saj verjetno so itak namenjene za nošenje izven telovadnice in fitnesa.
Pri nas na aerobiki, fitnesu in podobnih zadevah vse punce prihajajo v trenirkah al pa oprijetih dolgih ali tričetrt hlačah, zgoraj pa kratko (starejše ženske ponavadi celo v tistih razvlečenih starih majcah bolj za po doma) ali top majco, spodaj tenise, to je to. Tud jaz si oblečem oprijetne športne tričetrt hlače, top majico in one tenis copate prav za aerobiko... že tak se mi občasno zgodi, da nerodno stopim ne morem si predstavljat, da bi skakala v teh petkah - no saj verjetno so itak namenjene za nošenje izven telovadnice in fitnesa.
Yada, yada, yada...
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
posh_girl napisal/-a:Bolj mi ni logično, za kakšen namen jih imaš? Razen za cosmo tek, kot je že ena rekla
Hehehe, tist je bil joke. Namen? Kot pri ostalih čevljih s peto Sej v gojzarjih s peto tud folk ne gre na Kredarco. Jst bi jih mela na eno kjut babolat športno oblekco/adidas kiklco, k mam itak vedno probleme, kaj zraven obut (sam japonke "pašejo").
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
joj ej men so pa tisti čevli čist hudi k ste jih prleple (kao športni s peto). Sam skombinirat pa nosit jih je treba znat. Lahko še izpade bolj kot use drugo.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
No saj to je tudi neka taka fora http://www.luuux.com/fashion/adidashigh-heels
Meni so čisto NTW kolikor pa vidim pa so ženske čist nore na to.
Drugače pa menim, da, če je človek kolk tolk "normalen", ne glede na to al je iz Lj al iz Prlekije, tega ne obuje na fitnes, aerobiko. Tam je ja še najbolj pomembno udobje in varstvo pred poškodbo.
Drugače pa menim, da, če je človek kolk tolk "normalen", ne glede na to al je iz Lj al iz Prlekije, tega ne obuje na fitnes, aerobiko. Tam je ja še najbolj pomembno udobje in varstvo pred poškodbo.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
No saj to je tudi neka taka fora http://www.luuux.com/fashion/adidashigh-heels
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Uuu, meni so ful všeč. Bi jih imela na kiklco ali kavbojke.
Za na fitnes bi jih pa imela (v takšni opravi kot je ena napisala; gamaše, visoke hlače), če bi nabirala stranke za popoldanske aktivnosti/neprijavljeno obrt.
A goal without a plan is just a wish.
- MarceLiica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
- Kraj: DreamLand
Lepo da so nekaterim všeč, jaz jih verjetno niti za pusta ne bi obula
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Večerne oblekice
wtf? Res so mi mimo...
wtf? Res so mi mimo...