What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 07. Nov. 2011 16:13

To je ves point; da si je folk podoben in da opaziš razliko, kako nosijo polo majčke.

Prvi tip ma spodaj kavbojke - Kot je Nina napisala, bi ga tako nosil kdor nima domišljije. Sorry, če srečam pa drugega tipa (oziroma tako oblečenega) ga pa poslikam pa postavim na nočno omarico.

Okej, res da pri prvi ženski ne vidiš kaj ima spodaj, ampak vseeno mi je dolgočasna. Če bi tako srečala, se ni bi obrnila za njo, medtem ko za drugo bi se. (V smislu, da je hudo oblečena, ne da je huda ženska.)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 08. Nov. 2011 0:54

NTW: srajca s kratkimi rokavi na moskemu, se posebej v kombinaciji s kravato (na nekaterih casual srajcah je sicer kratek rokav ok, odvisno od srajce): no no no no
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Nov. 2011 1:01

^^tole je res NTW, enobarvna srajca brez kravate tudi, ampak pisane/vzorčaste srajce s kratkimi rokavi so pa definitivno zakon... :P :D :tach:

no, seveda ne vse... :D
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 08. Nov. 2011 17:02

uff, kratka črna srajca s črno ozko kravato ufff, mi kr vroče rata ko se spomnem na bivšega šefa ki je hodil v tem okoli :oops:

edit;
pa vidim da ste še po polo majčkah pljuvali, ooo ko moj frajer prileti v fred perry polo majci rrrr :love:

mamo res čist različne okuse :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 08. Nov. 2011 17:33

OT, ampak moram!

Ninča, za bruhat!

Tvoj blog sem odprla, pogledala prvo sliko in ga zaprla. Nič posebnega. Ne, ne da ni nič posebnega-naravnost dolgočasno je. In jaaaa, če bi imela možnost bi ti, po tvojih besedah, "zaprla blog" (ali kakšen nonsens si že omenjala)...

Ženske (in moški?) na forumu so ti poskušali svetovati, ti pa ne sprejmeš ničesar, nobene kritike. Tukaj sem nova in na začetku sem mislila, da so dekleta resnično nesramna, glede na to koliko se s tabo ukvarjajo-ampak-saj se morajo, ker si svetovni fenomen.

Razmišljaš in izražaš se kot bi jih imela 15 (ne vem koliko jih dejansko imaš) in kot bi imela popravne izpite pri slovenščini in angleščini na srednji trgovski šoli.
Moj namen ni užaliti tebe-ali kogarkoli drugega, ampak zavedaj se, da si tukaj TI problem in ne vsi drugi.

Dejansko misliš, da to kar ti oblečeš, pomeni IMETI STIL?? Poskusi, ne le biti zagledana v svoj blog, ampak pogledati dejansko kakšnega dobrega in videla boš pomen te besede.
Primerjaj svoj blog z drugimi, vtipkaj v google "style" ... videla boš kaj je dejansko vredno deliti z drugimi.

Tvoji posti, odgovori in vprašanja so za :cry: ... ne morem razumeti, da ne premoreš kanček samokritike. Sprejmi jo, poglej svoj blog in popravi stvari, ki jih lahko. Če bom zdaj odprla tvoj blog ga bom najverjetneje ponovno takoj zaprla, ker ne verjamem, da si ga kakorkoli sploh spremenila... Ne deluješ mi kot človek poln navdiha za takšne stvari.

Ne pravim, da nehaj pisati. Poskusi se izboljšati. Če boš po izboljšavah še vedno dobivala kritike, pa ga lepo prosim-NEHAJ PISATI!
Prav tako se zresni na forumu, ne piši neumnosti in ne napadaj "forumašic" s svojimi bedastimi komentarji, ki niso za nikamor. Zakaj niso za nikamor? Ker tvoji stavki zgledajo nekako takole: "Sem majhna. Nisem velika."

To je bilo moje skromno mnenje in nasvet Ninča-get real!

LP*

in brez zamere...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 08. Nov. 2011 17:42

Yeah the NInča bashing is back! V upanju, da bo premagalo zadnje tedne bednega "ljubkega komuniciranja" tukaj. :D

Tamara, LJUBKO! sweat in ljubko! :D
It was forever..but it didnt last long..
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 08. Nov. 2011 17:53

Uf Tamara, si se pa razpisala :respekt: ..... sam pazi zdaj, ko te napade nazaj :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 08. Nov. 2011 18:05

^^ Meni se ne zdi 'respect' tabla na mestu nekomu, ki nekoga drugega prepričuje, da je on 'problem', ker ni tak, kot ta oseba želi, da je 'za bruhat', ker je njegova stran dolgočasna oz. nič posebnega (? halo, za bruhat nekak ne paše ta kontekst, bolje bi bilo potem 'za zehat', če že :P ) ipd. In da nekomu 'ukazuješ', naj neha pisat, ker to ni vredno deljenja z očmi ostalih... jah, človek lahko odpre svojo stran, kjer si bo vsak dan en las slikal pa ga objavil, če mu paše... pa pač ne berite določenih blogov, če vam ne ustrezajo :D

Itak pa ne paše v to temo, dejte se raje v Modnih blogih kregat naprej, no :D
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 08. Nov. 2011 18:26

dot napisal/-a:jah, človek lahko odpre svojo stran, kjer si bo vsak dan en las slikal pa ga objavil, če mu paše...

Id follow that one!
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 08. Nov. 2011 18:45

:D me veseli, mogoče ga pa kdaj naredim, vsaj enega bralca imam že zagotovljenega :biggthumpup:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Nov. 2011 18:59

tamara, kje je pa tvoj blog, da ga lahko kritično ocenimo?
Vsak raj ima svojo kačo.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 08. Nov. 2011 21:12

Dot mišjleno je bilo, da je izrazila svoje mišljenje o blogu, kljub temu, da Ninča sk**ca vsakega, ki jo malo skritizira.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 08. Nov. 2011 21:31

Ne bom je nič skurcala, ker imam dovolj vas in vseh ki em kritizirajo. Veliko je punc, ki imajo podobne bloge, podoben stil, enako izražanje ali še slabše. In nihče jim ne piše nič od tega kar se piše meni na blog, tukaj in nihče nikogar ne napada ali mu ukazuje.

Če komu moj blog ni všeč, naj ga ne bere. A zaradi tega ne bom nehala pisat.

To je moj stil, pa če vam ej všeč ali ne. Tako se oblačim in se bom še naprej. Nekaterim je všeč, drugim ne. In briga me koliko je enih ali drugih.

To je vse kar imam za povedat. Pa lahko me sedaj pošinfate po celem blogu, mene, mojega fanta, stil, ki po vašem ni stil, običajno oblačenje, moje knjige, vse kar vam pade na pamet. Meni je vseeno.
Ker vsak in vse ima mejo. Jaz tudi in tega mi je dovolj.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 08. Nov. 2011 21:32

Sam morte pa prznat, d je v primerjavi z začetnimi objavami dost napredvala :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 08. Nov. 2011 21:35

Ninča napisal/-a:Veliko je punc, ki imajo podobne bloge, podoben stil, enako izražanje ali še slabše.

Hočemo linke za dokaz :!: :!:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov