What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
sploh tile ta drugi so res ogabni ja...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hehe, you're doing it wrong, ovca bi mogla bit notr
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Po možnosti, da vidim kakšno punco, ki nosi nekaj od tega (ali pa celo hkrati). Totalno NTW!
kosmati škornji
kosmata jakna
kosmati škornji
kosmata jakna
-
KberryS - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2011
V-e-s-n-a.. Se je že zgodilo.. Ženska je zram mene v razdred hodila celo zimo 4. letnika SŠ.. Je že 4 leta minilo, pa še vseeno nism pršla k seb.. Sicer se je vedno znala uredit, ful lušna punca.. Ampak kaj ji je pa tisto zimo bilo.. Pa nihče ne bo vedel..
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Heh...jaz imam točno tole...PUHOVKA
Pa je ne menjam za nič na svetu...če me je lahk na Finskem grela pri -32, me baš boli briga, kolk je not to wear...in ko bo pr nas minus, jo bom začela nosit...80%gosjega perja in 20% gosjega puha me greje do te mere, da lahk grem na Himalajo s to bundico
Tudi o volnenih zoknih (jp, i DO have them ) sem spremenila mnenje...prek navadnih zoknčkov pa noge v tople copatke...the best! Pa so mi bli nekoč totalni NTW.
Pa je ne menjam za nič na svetu...če me je lahk na Finskem grela pri -32, me baš boli briga, kolk je not to wear...in ko bo pr nas minus, jo bom začela nosit...80%gosjega perja in 20% gosjega puha me greje do te mere, da lahk grem na Himalajo s to bundico
Tudi o volnenih zoknih (jp, i DO have them ) sem spremenila mnenje...prek navadnih zoknčkov pa noge v tople copatke...the best! Pa so mi bli nekoč totalni NTW.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
desigual - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2009
- Kraj: Lj
"I could never take a chance, on loosing love to find romance."