What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
sej Ninča je čisto uredu, dokler ne odpre ust oz. tipka po tipkovnici same nesmisle. Takih mi je res žal, še nevem kako lep videz bo ob takih bedarijah v očeh drugih enostavno GRD.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
meni pa chilly sploh ne odgovarjajo...
ntw mi je tanja cegnar (vremenarka), ta ženska je vedno ku en fosil oblečena
ntw mi je tanja cegnar (vremenarka), ta ženska je vedno ku en fosil oblečena
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
*mala* napisal/-a:
ooo kolk so leeeepi mislim v resnici so ogabni, ampak men so tko luštne take retardirane stvari
dans srečala v cityparku eno debeluško (se opravičujem, ampak bejba je imela suvereno 100kil na meter in pol), v potrganih skinnykah, nekih moških reperskih čevljih (podobno piščančkom) in res šajni pinky puhovki MatiMila, pa seveda - če bi jo lopnil od zadaj, bi ji fris dol padel.
btw, mene pri tem slavnem blogu Iz_Pariza hudo moti samo to ogabno spreminjanje velikosti slik, nauči se uporabljati funkcijo Crop in Resize tko kot je treba, ne da je vse razpotegnjeno v pm
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Ninča - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2011
- Kraj: Šalovci
nobenega nesmisla nisem napisala, mislim, da je čisto vse jasno. ampak ne razumem, zakaj blatite čisto vsak komentar ki ga napišem? kriza.
in ja. res zanimivo da šinfate samo moj blog, o drugih ni ne duha ne slha. in joj, sorry ker je deževalo, pa se nisem slikala zunaj!.
prav tečne ste s tem obnašanjem, da se pra vidi, da ste se zapičile prav vame in v moj blog. in to je res patetično in otročje. oz, še bolj izglkeda ljubosumno.
in ja... sem videla tisto na kmetiji... moj bog... res bi s lahko vsaj dala kopalke gor, ne pa de se pred javnostjo kaže v modrcu.
in ja. res zanimivo da šinfate samo moj blog, o drugih ni ne duha ne slha. in joj, sorry ker je deževalo, pa se nisem slikala zunaj!.
prav tečne ste s tem obnašanjem, da se pra vidi, da ste se zapičile prav vame in v moj blog. in to je res patetično in otročje. oz, še bolj izglkeda ljubosumno.
in ja... sem videla tisto na kmetiji... moj bog... res bi s lahko vsaj dala kopalke gor, ne pa de se pred javnostjo kaže v modrcu.
http://dekleizpariza.blogspot.com/
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
halter top/neck? a res? men so pa všeč, ker (vsaj meni) ful lep dekolte naredijo*mala* napisal/-a:taki, ki se zavežejo za vratom
(ok, imam sicer samo 1 reč tako, pa še to je oblekca)
Hm, tud res, da mi ni vsaka "oblika" všeč; wiki pravi, da jih je več vrst - na tej slikci mi je všeč samo sredinski primer v spodnji vrsti.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Meni so tudi za poleti všeč, ampak odvisno od posameznega primerka oz. kako mi pristaja Tube topi so pa sploh moji najljubši (bandeau oz. topi brez naramnic), ampak taki bolj oprijeti, enobarvni (najraje v črni barvi), malce krajši, ne tiste črtaste vreče za na morje ipd., kot jih naketere prakticirajo Se mi zdi, da mi najbolj pristajajo (tudi po odzivih sodeč, no), so ženstveni, hkrati pa minimalistični, super kombinacija za h kakšnemu bolj ekstravagantnemu krilcu ali kavbojkam (ki jih sicer zelo redko nosim, pa vseeno) . Je pa tudi odvisno od postave in velikosti košarice, kako osebi pristajajo taki kosi.
Mi pa ne pristajajo rokavice-palčniki, ker imam predrobne roke, in skoraj vsaki na meni izpadejo kot rokavica za prijemanje pekačev , tako da ugotavljam, da je to zame osebno NTW, čeprav se mi kakšni zdijo simpatični
Mi pa ne pristajajo rokavice-palčniki, ker imam predrobne roke, in skoraj vsaki na meni izpadejo kot rokavica za prijemanje pekačev , tako da ugotavljam, da je to zame osebno NTW, čeprav se mi kakšni zdijo simpatični
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
sirova štručka napisal/-a:ni veverica, ku une majo take lepe repke, tud lisica ni, ker lisice imajo nakoncu repa belo, ne morm pogruntat ktera žvad je to bla...
sploh pa ne vem kaj se spet ti vžigaš, ko te sploh nihče omenjal ni
mimogrede, bele torbice so vam všeč?
men sploh ne potegnejo...
Imam eno belo trobico, tako majhno. Nosim jo pa bolj kot ne samo zraven ene poletne obleke. Da bi imela večjo belo zimsko torbo, mi pa nekako ne odgovarja. In ja, bela se čisto prehitro umaže (torbice pač nimam samo v rokah oz na kolenih...)
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
purple_rain napisal/-a: wiki pravi, da jih je več vrst - na tej slikci mi je všeč samo sredinski primer v spodnji vrsti.
Meni je pa ravno sredinski spodaj ntw, ker se mi zdi da splosci dekolte, pa tudi vsi drugi na tej sliki mi niso prevec vsec. Mogoce edino desni zgoraj sprejemljiv. Mi je mnogo lepse kaj takega ali takega, ali pa na kopalkah.
NTW: taki in podobni gleznarji.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Meni te majice same po sebi niso napačne, ampak ker so problemi z modrci. Ali jih nosijo z čisto vidnimi naramnicami (potem se vprašam, zakaj sploh tak top), ali bog ne daj z prozornimi. Tudi modrci brez naramnic se znajo čudno obnašat. Brez pa jih je lahko le pečica, pa še to se zna preveč čež vidt. Plus ponavadi so ti topi precej potisnjeni in taki pašejo le res popolnim postavam, ki jih spet ni veliko. Razen na oglasih in na netu še nisem videla punce, na kateri bi to dobro zgledalo.
Kopalke so pa druga zgodba.
Kopalke so pa druga zgodba.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- dot
- Cosmofrik
^^ Heh, jaz sem ponavadi pri bolj kompaktnih in temnih bandeau topih kar brez (itak skor nič nimam, pa tok so oprijeti in elastični, da se nič ne premika ), pri kakšnih tanjših sem pa spodaj skombinirala s H&M topki brez naramnic (bombažen trak oz. modrček s silikonsko obrobo na robu), res super zadevščina, itak sem vzela velikost XS, tko da se lepo oprime in nič ne premika, v kompletu sta bila pa bel in črn. Jaz sem pač ena redkih, ki se najbolje počuti, če je čim bolj ploh, hehe. Sem samo malo jezna sama nase, da sem takrat vzela samo en komplet, zdaj jeseni jih ne prodajajo več .
Meni so ti topi v kombinaciji s frfotajočim krilcem precej kul (lahko tudi z malce višjim pasom ali pa kakšno bolj napihnjeno, da je kontrast z oprijetim zgornjim delom).. sploh če si bolj drobne postave, men simpatično izpade, tak punčkast filing Za kakšne bolj obdarjene ženske je pa verjetno res boljša izbira kak drug model
Meni so ti topi v kombinaciji s frfotajočim krilcem precej kul (lahko tudi z malce višjim pasom ali pa kakšno bolj napihnjeno, da je kontrast z oprijetim zgornjim delom).. sploh če si bolj drobne postave, men simpatično izpade, tak punčkast filing Za kakšne bolj obdarjene ženske je pa verjetno res boljša izbira kak drug model
- dot
- Cosmofrik
Ne, sej teli so kar luštni, se vsaj vidi, da so ženski Sem videla na enih slikah na modelu prav tiste moške, skor čisto do gležnja zaprte svetleče mokasine, kot ene plavutke so izgledali . Nisem zihr, ali so bili loafers ali drivers oz. sploh ne vem, če je kakšna razlika (se pa žal ne spomnim več firme, tako da ne najdem slikce zdele).
EDIT: med drugim mi je ven vrglo tudi tole slikco, no tudi tega definitivno ne bi hotela obut :
EDIT: med drugim mi je ven vrglo tudi tole slikco, no tudi tega definitivno ne bi hotela obut :
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^^ Neeee, neeee, o neeee, ne,neeee enenneenene! O NE NE! Nevah!
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ na odziv. hehe. Sam res niso lepi
Aja, razumem.*mala* napisal/-a:Meni te majice same po sebi niso napačne, ampak ker so problemi z modrci. Ali jih nosijo z čisto vidnimi naramnicami (potem se vprašam, zakaj sploh tak top), ali bog ne daj z prozornimi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov