What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 16. Okt. 2011 22:44

ursa2502 napisal/-a:
Ninča napisal/-a:meni ntw. punce ki s eoblačije le v hude znamke, pametnih outfitov pa itak ne vejo skombinirat.

npr. blontna solata :)

Itak, od Ninče blog je stokrat boljši kot od Chiare :D

brandibelle napisal/-a:primer a) > WTF?!

Slika

Meni se zdi ta reply povsem na mestu :D Sploh ne vem, kdo je tista ženska, prvo oblačilo ji pa pristoji še manj kot drugo, imho. Pa mislim, da ima še kako veze, na kateri osebi je neko oblačilo, punce tukaj skos izpostavljajo določene kose na določenih tipih postave, višini ipd., ki se jim zdijo zato NTW, ne le nasplošno :wink: Pa mislim, da ni imel noben težav z dojemanjem tvojega pointa, sam kaj pa veš, mogoče so pa nekaterim fantom všeč kačji vzorci :D Pa kakor sem opazila, moškim res ni preveč pomembna cota, ki jo ima huda (v njihovih očeh) ženska ovešeno na sebi... magar če je spalna srajca kot iz bolnice, pa bodo fascinirani nad sliko.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 16. Okt. 2011 22:52

Zato sem pa dala dve sliki od iste zenske. Pa me ne bo noben tlele preprical, da ce bi tole zensko vidu v zivo, niti tip niti punca, da bi reku o kok je huda v tem kacastem pajacu, ampak bi pristala v tej temi in bi se vsi zgrazali, kaj je imela obleceno. Medtem ko ce bi jo kdo videl v tisti oranzni obleki, nobenemu ne bi ostala v spominu.

(Btw se vedno mi ni jasn, kaj ma alien veze tuki.)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 16. Okt. 2011 23:39

CaliLove* napisal/-a:
Obleka A je cist povprecna obleka in na lepi punci sploh ne bi pritegnila kaksne posebne pozornosti. Tip bi na punci opazil njene lase, obraz, oci, karkoli pac, tako kot je rekel Dzeki.

wtf?
prva obleka je za Slovenijo čist kurbirska. če bi šla ena vn v takemu, bi jo vsi gledali in si mislili, da ta išče sex- sploh ker je v rdeči barvi. najbrž niti ne bi noben pršu do nje, ker je za večino tipov taka ženska že po outfitu kurba. definitivno ne bi nekdo gledu njenih oči, ampak predvsem noge in med noge.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 16. Okt. 2011 23:48

Men se pa ne zdi kurbirska. Res da ze neki casa nisem bla v Sloveniji, ampak ko sem bla v Topu parkrat, sem vidla punce v podobnih oblekcah pa niso zgledale za moj pojme nic kurbirsko. Ce si pa kdo to misli, je pa pac en zategnen Slovencek vec.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 16. Okt. 2011 23:59

mogoče so ble v kaki kremasto roza oblekci.

se spomnem ko je še Marko Potrč v Astitudnotpadu razlagu, da kako mu je grdo videt rdečo barvo na ženski (nej si bo obleka al pa šminka), da ker mu je to totalno kurbirsko.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 17. Okt. 2011 1:32

alien - iz trebuscka ji je pogledal glih tko kukr TVOJI babi nekej strli na njeni desni strani..
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 17. Okt. 2011 3:27

Nisem opazla, dokler nisi reku. Mah mej svoje veselje. :)

delu, ce je pa Marko Potrc reku, da je rdeca kurbirska, potem je pa res. :lach: (Potem sem bla jaz na svoji poroki kurbirska, ker sem mela rdeco obleko. :eek: :cry: )
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 17. Okt. 2011 3:42

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 17. Okt. 2011 3:50

ja no ja, to so sam slike. če pa se dobro spomnim te oddaje in je res tako reku, pa ni blo v hecu.

sej je vseeno.
k tipi vidijo rdečo barvo itak vsi na sex pomislijo.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 17. Okt. 2011 5:48

jah pol pa res ne vem kje zivite vi vsi... v neki vasici mali zaplankani?
nbena barva ni nvem kaj...
ce ma pa zenska dobro obleko - kroj pa da jo se fajn "pobere" bomo pa bulil... ;)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Okt. 2011 7:33

pa kaj vi govorite. pa še kako je lahko fanta sram zraven svoje leve babe, ki hodi povsod s starimi njej ultra udobnimi kavbojkami in enobarvno majico na v izrez. pa zgornji del trenirke, ker ona se v fejk lederci ne more premikat. recimo. ne govorit oslarij. štekam, da jim ni pomembna firma (al kaj đeki si hotel povedat s h&m krilom?), da pa fantu ni pomembno al je v frotirasti piđami al v svilnati spalni srajci, al je v lepih gležnarjih al v 100 let starih supergah, al je v kačjem kostumu al v rdeči sexi oblekci. like- koga farbate?
edini dve možni razlagi zame sta:
a) tip je slep (pač totalno brez kakršnegakoli občutka za oblačenje, kar se seveda pozna tudi na njem samem in tudi sam hodi okrog kot en petlar)
b) tipu dol visi za svojo žensko in posledično tudi za to, kaj navleče zase.

(kakšne ene samo na poroke pridejo. da se človek resnično vpraša, če še ni slišala za h&m, kjer lahko dobiš lepo in poceni opravo, al kje za vraga kupujejo te kladeke.)

tipom ni vseeno kaj imaste na sebi (en đeki je prej izjema kot pravilo). če jim pa je- pa to ni dober znak.

aja- glede rdeče. tudi menni je rdčea kurbirska. brandibelle ne zdaj pametvat kako večino fantov enkao vzburja rdeče perilo kot bež. prosim.
rdeče ustnice so mi pa prej klasika kot kurbirska gesta. če jo znaš nosit seveda.
emma
gwen
christina
Zadnjič spremenil claire, dne 17. Okt. 2011 8:02, skupaj popravljeno 2 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 17. Okt. 2011 7:41

haha - TI si izjema ;)
ne pa da je mnenje vecine "izjema" ali pa nekaj ful slabega...

moja je lepa v skoraj vseh normalnih cunjah... vcasih napedenana, vcasih v kavbojkah, vcasih v trenirki, pijami... > LEPA, SEXY...
in NE ni me sram zraven nje... pa tud ce bi bla oblecena v najbl gnile cunje na svetu...
obleka ne naredi cloveka ;)
lahk si ful hot pa si hot tut v zaklju, ce si pa grda si pa grda tut v h&m, prada ali nvem kaj ;)

kasne mas ti tipe - da se te sramujejo ce nisi tipi-topi oz zamisl se kasna si ce se sramujes svojga potencialnega tipa v takem primeru???

ja - pogledamo mal tut a je oblecena kukr ku*ba, kmetavzarka... ampak definitvno prej vidm ucke, rit... ;)

a te je sram tut ce kater od tstarih tvojih zravn tebe stoji v kasnih "vintage" 100krat prezivetih cunjah?
wtf no - mal se zamisl!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Okt. 2011 8:00

^^ kaj je zdaj brandibelle. pogledaš če je oblečena kot ku*** torej. in kaj me hočeš cel post prepričati? to kar pravim jaz. očitno ti le ni tako vseeno, če praviš da pogledaš al je ko kur**. wtf?
a si ti razcepljena osebnost?

(ja, prlimaj skliko kako je šla tvoja na poroko al kakšno drugo večje slavje v trenirki in potem ti bom čestitala, da si res en krasen fant, ki mu ni mar kako punca zraven njega hodi oblečena).

in sploh ne gre za (ne)sexi v piđami. kot ste se delali glupe ko je cali lepo povedala razliko med obleko A in B, tako se zdaj delaš kretena iz sebe.

pol mi pa rečeš- ja seveda pogledam da ni mogoče kot kUrbA. zakaj pa to?

(še en izziv. obleci jo v stare cunje in jo pelji na sprehod ob ljubljanici. v veselem decebru ko se tam tre ljudi. pa slikajta se na prešercu. pa pol sem nalimaj sliko. - sam gobec vas je.)

EDIT: jaz s starši ne sexam z njimi ne spm v isti postelji, z njimi ne bom živela, z njimi ne bom imela otrok. tudi za sosedovo katko in bratranca tonija mi je baš vseeno v čem hodijo okrog. moj tip se pa mora znat oblečt primerno. jebi ga.
Zadnjič spremenil claire, dne 17. Okt. 2011 8:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 17. Okt. 2011 8:05

Dej ti nalimi sliko sebe v "top shit" zrihatni opravi s "top shit" make-upom. Sam gobec te je.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Okt. 2011 8:09

^^ nimam potrebe tujcem limat svojega trebuha. :D
verjetno tudi brandibelle ne bo limal slik- za razliko od tebe. :P

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov