What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 16. Okt. 2011 12:10

claire napisal/-a:^^ pardon če si občutljiva na to. za ljubljano pa lahko govorijo da je sama čefurjada? recimo.

Zakaj se delaš, da si Ljubljančanka, če pa je iz tvojega narečja razvidno, da si Štajerka?

Če v LJ študiraš, zato še nisi Ljubljančanka.

Počasi mi je jasno, od kod tvoje konstantno pljuvanje po MB. Taki Štajerci iz malih krajev, začasno preseljeni v LJ; nas najmanj marajo. In potem se razglašajo za Ljubljančane, ker jih je sram povedat, od kod so.. :roll:
Uporabniški avatar
saraflower
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a saraflower » 16. Okt. 2011 12:32

Slika
Slika
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Okt. 2011 12:38

Džeki napisal/-a: Zakaj se delaš, da si Ljubljančanka, če pa je iz tvojega narečja razvidno, da si Štajerka?

Če v LJ študiraš, zato še nisi Ljubljančanka.

Počasi mi je jasno, od kod tvoje konstantno pljuvanje po MB. Taki Štajerci iz malih krajev, začasno preseljeni v LJ; nas najmanj marajo. In potem se razglašajo za Ljubljančane, ker jih je sram povedat, od kod so.. :roll:

nikjer nikoli in nikdar nisem tajila da sem štajerka. nikoli se nisem imela za ljubljančanko. nikoli nisem imela občutka da sem zato ker sem 6 let živela v lj ljublančanka. nikjer nisi prebral da "vas" ne maram. opažam samo grozotno nestilsko populacijo mariborčank odkar pomnim.

ti rajši svoji pički povej da nisi nič bolj srečen odkar si z njo. to je tebe sram povedat.

mimogrede. mislim celo da večina ki spremlja tale forum ve tudi iz katerega dela štajerske sem, tako da - kaj že si mi hotel naprtiti?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 16. Okt. 2011 12:57

iz Ptuja, a ne? :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 16. Okt. 2011 14:06

Ugotavljam, v tej temi, da so mi stvari, ki jih forumaške modne "poznavalke" označujejo za "ful moderne"..kr neki..

Stvari, ki so označene kot povprečne, pa so mi dobre.

Moški pač generalno gledano nismo modni poznavalci. Mi , če vidimo lušno punco v krilcu iz H&M, ne rečemo "glej ono, kako neizvirno je oblečena", ampak rečemo, glej ono, kako je huda. :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 16. Okt. 2011 14:07

Jst tud, ko gre mimo hud tip, ne kometniram njegovega izbora oblačil :P
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 16. Okt. 2011 14:09

^E, pa to pišem.

Zato moški to žensko ocenjevanje, kaj ima neka druga ženska oblečeno, vedno vzamemo z rezervo.

Kot se tudi tip ne bo sekiral, kaj si drugi tipi mislijo o njegovi jakni. Večina tipov itak ni modnih freakov in ženske ste tega vajene.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 16. Okt. 2011 14:20

Jaz pa vedno vidim kako je tip oblečen. Mi je to kr precej pomembno, ampak nism nek modni freak, da mora bit točno določeno oblečen..samo kakšni kosi oblačil(nvem kakšne pisane puhovke, prekratke hlače, bomber jakne/bunde ipd) so mi pač "ewww" in mi kr dosti povedo o človeku, ki ga gledam. Tako kot me npr. nakit na moških moti, pa če je oblečen v Prado zaradi mene.. Me takšne stvari odbijajo, čeprav je dec za dol past lep/postaven.
It was forever..but it didnt last long..
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 16. Okt. 2011 14:22

Slika
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 16. Okt. 2011 16:41

*mala* napisal/-a:^^ O, ja :D
Slika

No, jst sm najprej mislila, da je to majhen obesek, pač za na kluče al karkoli...pol pa vidim to polmetrsko grozoto na torbici :eek: Ja kot bi veverico prenašala v torbici, pa ji rep ven gleda... :rofl:
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 16. Okt. 2011 19:18

a ti nikol nisi videla veverice v živoi? so namreč manjše kot ta celoten rep. in meni je luštkan obesek, a lahko ga šinfate še tri strani naprej. blah..

meni ntw. punce ki s eoblačije le v hude znamke, pametnih outfitov pa itak ne vejo skombinirat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Okt. 2011 19:56

Pa a boš res vsaki pokomentirala, ki ji ena tvoja ljuba stvar ni všeč??
Se mi zdi, da se težko sprijazneš z kritiko tvojih izdelkov :P
Od fanta maček ima tak rep, kot je tale obesek.

Še večji NTW so punce, ki mislijo, da so modno osveščene in kak obvladajo pri kombiniranju, pa nimajo za burek.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 16. Okt. 2011 20:07

Hja, veverice so ene take hitre živalce, po pravici povedano sem jih v naravi uspela videt samo bežno. :) Prva primerjava, ki mi je na pamet padla pač. :)

Drugače pa - a je res treba se takoj branit z vsemi štirimi? Ker če se ne bi, ti garantiram, da ne bi bilo 5 strani postov o tem repu. :D Pač ti imaš svoj stil, ponosno ga predstavljaj, ne pustiti se motiti. Ampak s tem ko imaš blog, se pa pač izpostavljaš in lahko pričakuješ tudi kritike IN pohvale. Nimaš kaj, skozi eno uho noter, skozi drugo ven, ne pa da si vse tako ženeš k srcu.
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 16. Okt. 2011 20:28

Ninča napisal/-a:meni ntw. punce ki s eoblačije le v hude znamke, pametnih outfitov pa itak ne vejo skombinirat.

so true!

sirova štručka napisal/-a:za začetek to, da ne vem kire mi kažeš :D

čuden link, sem še enkrat dala tiste, ki sem jih mislila (s tem da mi na google fotkah odpre zgolj in samo tiste čevlje, o tej strani, ki se sedaj odpre, ni ne duha in sluha).

eeem, črni, na vrhu imajo pentljico. (:
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 16. Okt. 2011 20:38

Slika[/quote]

Slika

isto sranje drugo pakovanje :D
sam da je na taspodni se mal kecapa gor

Vrni se na Moda

Kdo je na strani