What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 22:40

CaliLove* napisal/-a:
Ninča napisal/-a:in nekatere od njih (prve skupine) si pač niso dale dopovedat da to ne moreš tako nosit, da to ni moda itd. nisem jim samo jaz rekla. nekatere od kolegic pa jaz smo jim hotle prijazno svetovat, predlagat, da se tako izrazim, da to ni uredu, da naj raje oblečejo kaj drugega.

In zakaj je ok, ko ti nekomu dopovedujes, da nekaj "ne mores tako nosit", ko pa tebi nekdo svetuje, si pa uzaljena? Zakaj bi se morale one drugace oblacit, samo zato, ker ti in tvoje kolegice mislite, da to ni moderno? Ko pa tebi ena pove, da ona misli, da dolocen pas ne pase k outfitu ("ne mores tako nosit" :) ), se pa branis, da je to pac tvoj stil. Se pravi ti lahko kritiziras in ocenjujes, kaj se ne sme nosit, ker se kao ne ve, za koga gre, drugi pa tebe ne smejo, ker ti svoje outfite javno objavljas?

očitno me nisi razumelala. ženska je en dan prišla oblečena v tigraste pajkice lila barve, zdraven črno majčko z golim hrbtom, bele škornje za v j. hišo. in puder tri odtenke pretemen. zame je to bilo ntw. in takrat smo ji rekla da to ne gre. to kar imam jaz, ni ntw. je samo stvar okusa.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 22. Sep. 2011 22:42

Joj, koliko folka poznam iz Šalovc, pa se nobena tako ne hvali...oz. se kar nekaj punc obleče lepše kot ti. Res ne vem, zakaj je tvoj "stil" poseben...
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Sep. 2011 22:42

Ninča napisal/-a:očitno me nisi razumelala. ženska je en dan prišla oblečena v tigraste pajkice lila barve, zdraven črno majčko z golim hrbtom, bele škornje za v j. hišo. in puder tri odtenke pretemen. zame je to bilo ntw. in takrat smo ji rekla da to ne gre. to kar imam jaz, ni ntw. je samo stvar okusa.

Zakaj pa to ni stvar okusa? Njej je očitno všeč. Zakaj je to NTW, to kar ti navlečeš nase, pa ne :?:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 22:46

*mala* če bi videla recimo njee slike na fb, bi jih gotovo že tukaj nalimala in delala razne smeške groze in rekla vse mogoče na to da je ntw. ker sem jaz napisala, seveda ni ntw. razumem. :roll: očitno ne kapirate.

nič se ne hvalim. če imam blog in branim svoj stil, to ni hvaljenje. pa kaj vam je no? groza.
lepo da poznaš. me veseli, da ti je d kere punce stil bolj všeč. mene je pa pač ta. je zdja konec? ker ste res že žleht pa krivične pa nesramne do amena do mene in mojega stila.

pa kaj. itak vam ni mogoče dopovedat. mah. :roll: :roll: :P :lol:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 22. Sep. 2011 22:48

Tebe osebno ne poznam. Ampak glede na temperament bi rekla,da te pa ostali poznajo :P Ampak me ne zanimaš v takšni meri, da bi šla koga spraševat.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Sep. 2011 22:49

Ampak tvoj pas je še vedno grd :P :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Sep. 2011 22:57

ninča, ko se bo prvi cirkus ustavil v šalovcih, prepričan sem, odpeljali te bodo s seboj... :D :D :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Sep. 2011 23:08

^^ Slika
Ninča napisal/-a:a punce niso imele stila in so spraševale če je to ok ali pa tisto. pojma niso mele kaj občeli in smo jim me predlagale. zdaj jasno?

Ninča napisal/-a:in nekatere od njih (prve skupine) si pač niso dale dopovedat da to ne moreš tako nosit, da to ni moda itd.

kaj zdej, so one vas spraševale ali ste jim ve želele uturit svoja modna prepričanja? :D
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 22. Sep. 2011 23:21

Zakaj se kar ne odpre tema o Ninči :roll: :roll: ? Kar glava me boli k sem šla zadnjih par strani brat.
Moj komentar na blog: nejasne slike, amaterske poze, kakšna obdelava slik ne bi škodila in kot je že ena uporabnica napisala: ko že zgleda, da bo vredu outfit, pa ena 3 stvar (4,5..) vse pokvari. Zame je bil najbolj WTF :eek: tist crkjen rep ali karkoli je že tisto bilo. Not pretty :?
A goal without a plan is just a wish.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 22. Sep. 2011 23:29

^^ Ja, tile kosmati obeski meni tudi niso jasni - ampak sej se ni tega ona zmislila, štacune so polne tega, tko da očitno naj bi bilo to folku letos všeč :D Se spomnim, da ste se ene zgražale že nad sliko Nataše Dobelšek, ko je na svojo Vuittonovo torbico obesila tak vijoličast rep... letos so pa še mladostniške trgovine polne tega.

Je pa zanimivo, na enem podobnem forumu je ena punca tudi objavila slike s svojega bloga, kjer je pokazala svojo novo usnjeno rjavo torbo, na katero je obesila tak svetlo turkizen rep (?) in so bile ostale uporabnice večinoma navdušene (''Perfekcija!'', ''Ohh, čudovito, ti imaš vedno vse popolno'' ipd.... ok, ene par jih je prijazno pojasnilo, da jim cufek ni blazno všeč :D )... tko da očitno so tile repi stvar okusa oz. odvisni tud od populacije posameznega foruma :D No, meni se zdijo grozni :eew:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Sep. 2011 7:55

wow.
bom se tudi jaz vtaknila.
ninča pas je grd in cenen (kot je ena že rekla). in čisto pokvari celoten outfit (ki sploh ni slab, bi pa torbico tudi vrgla nekam). nasplošno je treba biti zelo pazljiv pri debelih pasovih, ki se nosijo pod prsmi. jaz bi to kar dol trgala v večini primerov.

NTW: ceneni pasovi/debeli pasovi slabo skombinirani.

(samo še to ninča- tiste kombinacije kao za na plažo so res mimo in izgleda kot da ti je zadnja briga kaj boš nase dala. in prosim- nimaš posebnega stila. razumi to. mala in julija pravita, da se tako oblači 70%. torej ti moraš spadati v nek procent med preostalimi 30imi procenti da si spešl. kapiš?)
zdaj grem pa tvojega deda gledat. baje so slike gor.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 23. Sep. 2011 8:00

Zakaj pa te njen ded zanima? Bi zamenjala?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Sep. 2011 8:13

^^ itak da me zanima kako zgleda njen tip. logično. :D
zamenjala kaj? svojega z njenim? kje pa. naj jo kar prenaša.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 23. Sep. 2011 8:17

Ne vem, če je lih logično....mene ne zanima. Se mi zdi, da si kr osebno vzela tale ntw debato (če te zanimajo bližnji nasprotnice v debati).

Bi pa čestitala Ninči, konec koncev, tudi slaba reklama nekaj šteje. Število ogledov njenega (baje slabega, ne vem, ker nisem brala) bloga je sigurno naraslo v zadnjem mesecu.

Še njen fant je postal faca in forumašice že izražajo željo po tem, da bi videle, kako izgleda :P

Bravo Ninč!
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 23. Sep. 2011 8:21

prav nesrame ste že, do mene, mojegab fanta, vsega... blog sme izboljšala, slike tudi, na morju se pač tako oblačim, ker nse mi res ne da noč komplicirat. kaj je s tem narobe?
brezveze vam je kaj razlagat, ker boste itak vedno trdile svoje. in jasno, da morate imeti prav. :?
če vam moj blog ni všeč, ga puste na miru, gledajo in berejo ga tisti, ki jim je všeč. in mojega fanta... še enkrat se obesite nanj pa vam bo prekleto žal.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov