What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 21:58

*mala* napisal/-a:Prebol že :roll: :roll:
Če že javno objavljaš svoje slike, slike svojega fanta, itd...
A misliš, da tvoji znanci pa ne bodo vedeli katero punco si ti skritizirala? Da se ona pa ne bo prepoznala?? Da njo pa nisi užalila.

Malce se nauči sprejemati kritike, ker je več kot očitno, da jih ne znaš.
Sicer pa ne vem, zakaj bi pisala na blog, če pa lepo brišeš komentarje :wink: In če v njih ni kaj pozitivnega, so žaljivi.

naj ti razjasnim vso tvojo zmoto... :D

znanci? misliš drugo sošolci ne? ne, ne bodo je prepoznali, ker imam cel kup takih sošolk, a ena prav izstopa. nihče iz klasa, oddlek, znancev ne more točno ugotoviti kera točno je ta sošolka. skoraj nemogoče. niti ona sama, če bi brala tole. kar težko verjamem, ker ni nora na te reči, se ne bi moga prepoznati, ker ne ve kdo je ninča, ne bere mojega bloga, ne ve da mam blog, in poleg tega, velikim smo rekla enako, kot njej, tako da ni šans da ugotovi.
:D :D
seveda vem sprejemati kritike,kritika je lahko tudi prijazna. recimo da bi obrazložila zakaj točno ji pas ni všeč in da ona pač ne bi imela takega in da ji ni všeč in tako dalje. da je grd, in ga je treba zakuriti, kakor se je izrazila, je zame žaljivo, da.
in brez skrbi, nič me ni bolelo. zakaj bi me od nekoga ki ga ne poznam?
:lol:
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 22. Sep. 2011 22:01

Definicija grdega je totalno subjektivna stvar. In če jaz recimo rečem, da mi je en obroč za lase grd, mi je pač grd. Celostno. Če pa kdo drug reče, da mu je lep, naj mu bo. A ga bom šla spraševat, zakaj mu je lep? Ne, ne bom. Zakaj bi torej on mene spraševal, zakaj mi je nekaj grdo? :roll:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Sep. 2011 22:02

Ninča napisal/-a:
saj nimam nič proti, sam vprašam. mi je pač kjut tale kosmat obesek za na torbico. popestri. :cool:

kaj popestri? masturbacijo?
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 22:03

vem, tudi sam to razumem. ma pač vsak svoj stil. ok.
amapk če je nekomu nekaj grdo, še ne pomeni da je ntw. ali?
ona mogoče takega pasa ne bi oblekla. sam pa ga bom, ker je meni pač lep. ntw je zame nekaj kar pač nihče/nekdo pod nobenim pogojem ne bi smel obleči.

je pa bilo prav smešno, da je puli in pulover in obesek in pas ntw. čez mejo, po mojem okusu.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Sep. 2011 22:03

Ninča napisal/-a:velikim smo rekla enako, kot njej, tako da ni šans da ugotovi.

večim si pravila, da se ne znajo oblačit?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Sep. 2011 22:07

Ninča napisal/-a:vem, tudi sam to razumem. ma pač vsak svoj stil. ok.
amapk če je nekomu nekaj grdo, še ne pomeni da je ntw. ali?
ona mogoče takega pasa ne bi oblekla. sam pa ga bom, ker je meni pač lep. ntw je zame nekaj kar pač nihče/nekdo pod nobenim pogojem ne bi smel obleči.

je pa bilo prav smešno, da je puli in pulover in obesek in pas ntw. čez mejo, po mojem okusu.

no, saj verjamem....za šalovce je možno,da je tvoj stil oblačenja high fashion, ampak potrebno je tudi v sosednje vasi pogledat, ali bognedaj v kakšno mesto... :D :D :D
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 22:07

da še to razložim no. ja hitro pišem, se opravičujem.
:cool:

nekaj deklet je pač na šoli bilo, na sredni, ne zdaj na tej, ki se niso vedele ravno oblačit in potem nas je bilo nekaj, ki smo se recimo da, znale vsaj kolko tolko oblečt. in nekatere od njih (prve skupine) si pač niso dale dopovedat da to ne moreš tako nosit, da to ni moda itd. nisem jim samo jaz rekla. nekatere od kolegic pa jaz smo jim hotle prijazno svetovat, predlagat, da se tako izrazim, da to ni uredu, da naj raje oblečejo kaj drugega.

sem ti pojasnila?
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 22. Sep. 2011 22:13

Tud tebi bi morala kakšna prijazna sošolka svetovati kako se prav obleči.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Sep. 2011 22:14

tisto "recimo da znale" s poudarkom na recimo seveda, se mi najbolj dopade :D
zakaj pa ne spoštuješ, da ima nekdo pač drugačen stil od tebe in da mu je tisto lepo (tako kot tebi tvoj grdi pas)?
v bistvu samo tole...
Jochie napisal/-a:no, saj verjamem....za šalovce je možno,da je tvoj stil oblačenja high fashion, ampak potrebno je tudi v sosednje vasi pogledat, ali bognedaj v kakšno mesto... :D :D :D
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 22:26

sirova štručka napisal/-a:tisto "recimo da znale" s poudarkom na recimo seveda, se mi najbolj dopade :D
zakaj pa ne spoštuješ, da ima nekdo pač drugačen stil od tebe in da mu je tisto lepo (tako kot tebi tvoj grdi pas)?
v bistvu samo tole...
Jochie napisal/-a:no, saj verjamem....za šalovce je možno,da je tvoj stil oblačenja high fashion, ampak potrebno je tudi v sosednje vasi pogledat, ali bognedaj v kakšno mesto... :D :D :D

vem, da imam včasih dneve ko nimam pjma kaj obleči, potegnem nase prvo kar pride por oke itd. a se vem obleči.
seveda spoštujem. a punce niso imele stila in so spraševale če je to ok ali pa tisto. pojma niso mele kaj občeli in smo jim me predlagale. zdaj jasno?

moj stil ni high fashion in ne blati moje vasi. veliko bolje je živet na vasi, kjer ni takih (da ne bom rekla kaj):D punc kot ste ve. in nič ''bognedaj'' da pogledma v mesto. bila sme že v velikih mestih in nikjer ni nihče rekel, ali pokazal name ali kakorkoli ''fij grd pas, ta se ne zna oblečt, naj ji sošolka svetuje z oblačenjem''. ve očitno ene ne veste pohvalit, ker se bojite za svoj veliiiiiiiki ego. saj razumem. takih je veliko. :D

naj vam še kaj razjasnim? glejte. mam svoj stil in če vam ni všeč, lahko to poveste mirne volje. ni pa to ntw ali kaj. in me ni potrebo žalit, ne mene ne mojih cunj. poveste da vam ni všeč. pa je. ne bom užaljena. je pa svinjsko, da limate slikce in linke od bloga in ste nesramne do mene. ker to po mojem mnenju ne spada v to temo.

nanamiša, mi poveš mogoče, kje se nisem oblekla prav? me prav zanima, kaj spet tukaj ne štima. mah ne. kar ignorirala bom. itak brezveze.
:roll: :roll:
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 22. Sep. 2011 22:31

Res se ne spomnim da bi mi bla kakšna tvoja kombinacija okej.
Vedno ko se že zdi da bo mogoče nekako izgledalo, navlečeš nase neko x stvar in zajebeš vse.

Pač mi tvoja oblačila, kombinacije niso všeč.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Sep. 2011 22:33

a se vem obleči.

Sej oblečt se znamo vsi, že po parih letih na tem svetu. A vprašanje, če je to dejansko tako modno osvečeno, kot se delaš.

mam svoj stil

Ni tvoj stil, če je tako oblečenih 80% Slovenije (mogoče ne ravno 80% tvoje vasi in si tam res edinstvena :D).

Sicer sem pa js čisto vaško dekle, če te zanimal :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 22:34

ok. to je bila pač kritika. če bi kdo takle napisal na blog, bi objavila. zakaj ne. ti pač tole kar nosim ni všeč. meni pa je. vse lpo in prav.

ima pač vsak svoj stil. kako bi pa izgledalo, če bi bili vsi enaki, v istih oblačilih itd. :D :D
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 22. Sep. 2011 22:35

Ninča napisal/-a:in nekatere od njih (prve skupine) si pač niso dale dopovedat da to ne moreš tako nosit, da to ni moda itd. nisem jim samo jaz rekla. nekatere od kolegic pa jaz smo jim hotle prijazno svetovat, predlagat, da se tako izrazim, da to ni uredu, da naj raje oblečejo kaj drugega.

In zakaj je ok, ko ti nekomu dopovedujes, da nekaj "ne mores tako nosit", ko pa tebi nekdo svetuje, si pa uzaljena? Zakaj bi se morale one drugace oblacit, samo zato, ker ti in tvoje kolegice mislite, da to ni moderno? Ko pa tebi ena pove, da ona misli, da dolocen pas ne pase k outfitu ("ne mores tako nosit" :) ), se pa branis, da je to pac tvoj stil. Se pravi ti lahko kritiziras in ocenjujes, kaj se ne sme nosit, ker se kao ne ve, za koga gre, drugi pa tebe ne smejo, ker ti svoje outfite javno objavljas?
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 22:38

*mala* napisal/-a:
a se vem obleči.

Sej oblečt se znamo vsi, že po parih letih na tem svetu. A vprašanje, če je to dejansko tako modno osvečeno, kot se delaš.

mam svoj stil

Ni tvoj stil, če je tako oblečenih 80% Slovenije (mogoče ne ravno 80% tvoje vasi in si tam res edinstvena :D).

Sicer sem pa js čisto vaško dekle, če te zanimal :P

nisme rekla, da je modno, kar oblečem. rekla sem le, da imam svoj stil. da mi je tole všeč. in nič se ne delam.

moj stil je, ker sama tako hočem. in mislim, da niti dveh deklet, ki iamat v slo čist iste cunje, tako da ne moreš reči, da se isto oblačijo. nekdo bo morda imel gor iste reči na isti način kot na mojem zadnjem outfitu, pa mu moj naslednji oufit ne bo všeč. ker nimava istega stila.

in ja, na vasi ne gledamo kako smo oblečeni, ker smo si domači. nihče nikogar ne šimfa če se obleče drugače, je nenališpan itd.

a tisto o kritiki na vas bomo pa kar spregledal ha? očitno vam bo res padel ego :lol: :cool: :roll:

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov