What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Avg. 2011 9:54

v-e-s-n-a napisal/-a:(če se mene vpraša)
Pa se te ne :P, tako da nehi bit nestrpna zdej.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 27. Avg. 2011 11:46

^^Ej, mogoče pa je bil gej... saj ne veš :)

Mah mene tolk ne motijo te moške torbice, včasih so mi ble kr neki ampak sem vidla že par takih, ki niso zgledale gejevsko (kot pač eni pravite). Tak da če dečko izbere pravo naj jo nosi. Me je pa tud skos motilo, če je fant mel polne žepe ker tisto pol še tud zna zgledat obupno.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 27. Avg. 2011 12:25

jaz vem zakaj vas motijo tok te pederuše, ker jo ma vsak čefur. Ampak nevem, zakaj bi bla NTW. Torba kot torba...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Avg. 2011 12:39

^^ Potem lahko temo zapremo, ker so itak vsake hlače samo hlače, čevlji pa čevlji :D

Meni je pač taka mini torba grda, ne zaradi tega ker jo kao čefurji nosjo. Ampak se mi tud zdi skrajno nemožata (me spominja na majhne punčke z mini torbicami :D)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 27. Avg. 2011 12:51

mene pa večje torbe spominjajo na piflarje. Mislim, take izjave so mi čisto mimo...sicer pa, vsak ma svoj okus in nosi kar mu paše.

sicer pa meni nobene majice, hlače, srajce, itd...niso NTW. NTW so zame npr. vzorci, ki se tepejo med sabo. Ali pa taka torbica (pederuša) na zelo eleganten stil. To je not to wear, ne pa navaden kos oblačila. Bolj je pomembno, kako je stvar skombinirana, da čisto drug pomen.,
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Avg. 2011 13:04

Nekomu so pa vzorci, ki se tepejo med sabo všeč. Zanimivo, a ne? :D

Sej vsak piše svoj pogled na določene kose ali kombinacije, ali tudi to več ni dovoljeno?

Še en meni NTW (in je lahko v poljubni kombinaciji, pa mi še vedno grdo):
Slika Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 27. Avg. 2011 13:13

no vidiš, tako kot marsikaj v tej temi, kjer je outfit čisto normalen, tudi pri tvojih slikah ne vidim, zakaj bi bil to NTW. Mislim, da vas večina pač pretirava s tem. Toliko stvari je že tu, da na koncu pomislim, v kaj hudiča ste pa ve oblečene?

Nikjer nisem rekla, da ni dovoljeno pisati svojega pogleda, saj zato je odprta ta tema, da napišemo svoje okuse.
Ampak nekaterih nebom razumela nikoli, saj so nalepile/opisale čisto navadne kose oblačil.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Avg. 2011 13:19

Meni je NTW, tega nebi oblekla, pa če mi plačaš. Meni je grdo.
Če te ta tema tako prizadane in jo jemlješ tako osebno, jo mogoče nebi smela brat sploh. :P
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 27. Avg. 2011 13:24

očitno ne razbereš, kaj hočem povedati. Da res nevem, kako ve hodite oblečene. Kaj vam pa sploh še ostane za oblečt?

in ja vem, da je to TVOJE mnenje in da je to TEBI grdo. Si že povedala, in jaz sem pismena. Niti nevem zakaj bi me prizadelo nekaj, kar je nekomu drugemu grdo. Samo ti ne razumeš bistva mojega posta. MOJEGA. :lol:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Avg. 2011 13:32

A ni dovolj tem na tem forumu, kjer se jasno vidijo stvari, ki so nam všeč? Od Šoping wish list, Zadnji nakup, Kaj bi oblekle in še in še...
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 27. Avg. 2011 13:38

ne ni, ker so tam stvari, ki se nahajajo v tej temi.

NTW so zame minike in oprijete stvari na debelih ljudeh, odprti čevlji, kjer prsti štrlijo iz čevlja (premajhna številka) itd. To je zame NTW, ne pa čisto navaden kos oblačila na dobro izgledajoči bejbi
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Avg. 2011 13:44

Ampak ne nalepljene s strani iste osebe.

Sej v tej temi se skoraj nikoli vsi ne strinjamo in se treba kar sprijaznt s tem. :D
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 27. Avg. 2011 18:05

spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 27. Avg. 2011 21:03

:morons: