What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 25. Avg. 2011 21:46

Tocno to, kar je *mala* napisala. Ce se mi moj slucajno kdaj pojavi s tako torbico, ne grem z njim iz hise, ni sans. Raje dam njegove stvari v svojo torbico, ce ze res nima kam dat (ceprav se nikoli ni imel tega problema). Taka torba, kot jo je jullia pokazala, je pa kul na primeren stajling, nimam nic proti njej.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Avg. 2011 8:04

Jaz se kr narežim, ko gledam "jaz pač ne bom nosil tošla" tipe, kako imajo nabasane sprednje hlačne žepe poleti, pol pa še ne ve, kam naj da sončne špegle, pa še kaj.

Taka solidno velika casual torba omogoča čist drugačen pristop. Tiste male Lacoste torbice za okoli pasu pa tudi jaz ne bi dal gor.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 26. Avg. 2011 9:33

^^ verjetno misliš pedr tošl :D
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 26. Avg. 2011 10:45

Uporabniški avatar
_Klepetulja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a _Klepetulja_ » 26. Avg. 2011 12:44

Oh jst tud mojga ne spustim iz hiše z uno malo toškico čez trup, mi pa nikol ni treba nosit njegovih stvari ampak bi se žrtvovala če bi blo treba :D nevem, smešno so mi in sigurno so z razlogom dobile naziv pedertoška :twisted: v bistvu so mi velik bl privlačni preprosti tipi k majo naprimer na faksu en športn nahrbtnik kukr pa torbico...to je samo moje mnenje :)
Parva scintilla saepe magnam flamam excitat...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 26. Avg. 2011 12:54

in ne samo, da sem danes zjutraj videla enega modela s pedr tošlom...še kolo je mel žensko :D
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Limeta.* » 26. Avg. 2011 13:00

Ah mn pa pederuše sploh ne motjo, ja kam pa nj dao reveži vse stvari. Sploh mi ne zgleda slabo in poženščeno. :D
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Avg. 2011 13:01

v-e-s-n-a napisal/-a:in ne samo, da sem danes zjutraj videla enega modela s pedr tošlom...še kolo je mel žensko :D
ja in? :roll:

_Klepetulja_ napisal/-a:v bistvu so mi velik bl privlačni preprosti tipi k majo naprimer na faksu en športn nahrbtnik kukr pa torbico...
Ja sej za faks je pač potrebna mal večja torba, ane.

Men so čist kul takšne manjše torbe za tipe, čist iz preprostega razloga prenašanja stvari (pa ne mi z izjavami "ni mi problem mojemu tipu spravit njegove stvari v svojo torbico", ker a.)a vaši tipi nikol nikamor ne grejo sami? :P, b.)nima vsak tip bejbe, ki bi to zanj počela).
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Avg. 2011 13:17

_Klepetulja_ napisal/-a:nevem, smešno so mi in sigurno so z razlogom dobile naziv pedertoška :twisted:

ja najbrž je v ženski glavi nastal :roll:

kaj pa samski, ki nimajo punce, da jim mobitel, denarnico, ključe in ostalo da v svojo torbico?
naj, ko grejo nekam nafilajo žepe, al vzamejo tisto večjo (ki je baje sprejemljiva) torbo? :roll:

js sploh ne vem kaj je s temi torbicami narobe oz. me sploh ne zmoti, če jo na kom vidim in me prej zmoti kaka kurjasta opazka glede njih

edit: ups, vidim, da je že purple_rain izpostavla samske :D mal več stvari naenkrat delam pa sem začela in pol kasnej dokončala, skratka lepo, da se strinjava :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 26. Avg. 2011 14:09

Moj ma podobno ko una dva na sliki. S tem, da je ne nosi tk visoko :eek: in ne čez telo, ampak na eni rami. Men je kul, kr si je že ful kavbojk uniču, ko je denarnco v žep tiščal, pa meni pol stvari deval...jz pa tud sovražim nonstop neke torbe zraven vlačit.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Avg. 2011 14:11

Moj vedno da vse (ključe, denarnico, telefon) na mizo v gostilni ali pa kje drugje :D Do tja se pa ponavadi čimbližje pripelje ali pa v žepu no (pa si ni še nobenih hlač uniču zarad tega; nima tolk robe in ne tak debelo denarnico).

Men so pač res, ampak res grde :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 26. Avg. 2011 17:50

v-e-s-n-a napisal/-a:in ne samo, da sem danes zjutraj videla enega modela s pedr tošlom...še kolo je mel žensko :D
Je imel kripo, ravno toliko da se vozi, ali je imel bolj ali manj novo kolo?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Avg. 2011 18:32

oo fant s pedrtošlom in ženskim kolesom, ki ga je Vesna videla! :D
It was forever..but it didnt last long..
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 26. Avg. 2011 22:42

..Evelyn.. napisal/-a:oo fant s pedrtošlom in ženskim kolesom, ki ga je Vesna videla! :D
Seveda :roll: Poanta vprašanja o kolesu je nekje drugje.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 27. Avg. 2011 9:22

^^ jaz sem s tem hotela povedati samo to, da je mala torbica čez ramena pri tipu itak obup (če se mene vpraša), potem pa ga vidim še na novem ženskem biciklu.......kako gej!!!

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov