What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 11. Avg. 2011 22:49

Dobro, no...pretiravati pa tudi ni treba. Jaz takšnih čevljev verjetno sploh opazila ne bi :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Avg. 2011 13:26

Slika

:eek: :eek:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 25. Avg. 2011 2:06

^^ Krasni! :lol:

Ok men je pa tole blazno grdo in mi sploh ni jasno, zakaj slovenski decki tako radi nosijo tele grdobe od torbic?
Slika
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 25. Avg. 2011 9:25

^^ kaj nosijo pa ameriški?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 25. Avg. 2011 9:31

Zakaj nosijo moški torbice?

Verjetno zato, ker je dost bolj praktično dat sončna očala, telefon, denarnico in še kaj v torbico, kot pa vse natlačit v žepe in pol ti po možnosti še kaj ven pade, ko kje sedeš. Sploh poleti, ko nimaš jakne, po možnosti imaš hlače z ozkimi žepi..
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 25. Avg. 2011 9:44

Jap..jz sm komi prepričala mojga, da je vsaj na morju nosil torbico(sicer drugačno od teh zgoraj, malce bolj športna), ker je men počasi presedalo, da moram jaz v svojo torbico tlačit njegovo denarnico, ključe, mobitel :mad: :mad:
To da ma pa tip denarnico v žepu na riti, odtis mobitela spredaj in ključe pripasane na hlače je pa nekaj najbolj ogabnega na svetu. Kaj šele če bi tip rad mel sabo še čike, flaško vode v tej vročini etc..Ne, ne, ne smejo met torbic, kr so z njimi ful "gej". :P

Not to wear so sam te kombinacije..npr. ta dva dečka zgor mata za moje pojme to torbico malenkost previsoko, pa pač saj najdeš tudi takšne, ki so dejansko bolj moške in v dizajnu in v barvi..
Tko da..z moje strani thumbs up na moške torbice :)
It was forever..but it didnt last long..
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 25. Avg. 2011 10:19

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 22. Sep. 2011 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Avg. 2011 10:55

..Evelyn.. napisal/-a:Jap..jz sm komi prepričala mojga, da je vsaj na morju nosil torbico(sicer drugačno od teh zgoraj, malce bolj športna), ker je men počasi presedalo, da moram jaz v svojo torbico tlačit njegovo denarnico, ključe, mobitel :mad: :mad:

Fino je imet tipa, ki fura torbo, lahko jaz njemu uvalim mobitel, denarnico in čike :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 25. Avg. 2011 11:43

..Evelyn.. napisal/-a:Jap..jz sm komi prepričala mojga, da je vsaj na morju nosil torbico(sicer drugačno od teh zgoraj, malce bolj športna), ker je men počasi presedalo, da moram jaz v svojo torbico tlačit njegovo denarnico, ključe, mobitel :mad: :mad:

Meni pa sploh ni problem pospravit stvari od tipa v svojo torbico.
Ker mi je nošenje torbe (po možnosti še taka ki je zgoraj na sliki) za tipa tako gej.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 25. Avg. 2011 11:50

:)
Zadnjič spremenil claire, dne 27. Avg. 2011 11:38, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Avg. 2011 11:56

http://www.tontojacks.co.uk/images/prod ... g-8120.jpg Take so meni všeč.

Te dolge srajce pa res, ja. Sploh če imajo pri strani še razporek, potem resno dvomiš, če ima ženska sploh gate gor :D
Srajca ni obleka in pajkice niso hlače.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 25. Avg. 2011 11:59

v-e-s-n-a napisal/-a:

Meni pa sploh ni problem pospravit stvari od tipa v svojo torbico.
Ker mi je nošenje torbe (po možnosti še taka ki je zgoraj na sliki) za tipa tako gej.

Mja jaz ne nosim velikih torbic, nosim eno manjšo(ubistvu tako kakršna je zgoraj) in vse njegove stvari nabasat še notr je no go! No pa še "gej" mi ni, da ma tip torbico, tprav stajling pa je ubistvu privlačno.
It was forever..but it didnt last long..
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 25. Avg. 2011 14:54

CaliLove* napisal/-a: Ok men je pa tole blazno grdo in mi sploh ni jasno, zakaj slovenski decki tako radi nosijo tele grdobe od torbic?
Slika

Res? Jaz pa tega na Slovencih ne vidim prav pogosto... se mi zdi, da so tu še vedno bolj prisotni predsodki in miselnost, da je to ''gejevsko'', tko da ni blazno razširjeno... ok, mogoče na južnih sosedih, ki živijo tukaj :D Drugač sem se pa ob tej sliki najprej spomnila na kakšne Angleže ali celo Američane, sploh v kombinaciji s kakšno grozno pisano srajco se znajo pojavit s tem :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Avg. 2011 15:46

jullia_ napisal/-a:http://www.tontojacks.co.uk/images/products/Ashwood-Brown-Leather-messenger-man-bag-8120.jpg Take so meni všeč.

Podpiram :)

Men so tudi te mini moške taškice obupne. Kul so mi pa take velike, čez trup, usnjene (kot zgoraj na sliki). Raje nosim jaz fantove stvari (v mojih ogromnih torbah :D), kot pa da bo take babje taškice nosu :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 25. Avg. 2011 18:55

^^
Podpis :top:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov