What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
CaliLove* napisal/-a:Jaz pozimi nosim tudi kavbojke, tudi ko je bolj mraz, spodaj pac oblecem se zabe, problem resen. Poleg tega obujem se tople skornje in oblecem plasc.
Pomembno mi je, da mi je toplo v stopala in v zgornji del telesa (trup, ledvice, mehur), potem sigurno ne bom zmrzovala. Ko je pa -10 ali se manj, ti pa zunaj sigurno ne bo toplo, ne glede na to ali imas oblece zabe, kavbojke ali pa termo hlace.
Meni se bolj smilijo tisti, ki v snegu ali mokrem vremenu pozimi nosijo cevlje, ki premocijo (superge, uggice, balerinke, v glavnem vse, kar premoci). To jih sigurno zebe, ne glede na to, kaj imajo obleceno.
Jap, se strinjam... itak je ponavadi bolj odločilnega pomena obutev in zgornji del (tko da bi bilo večini ljudi bolj vroče v kratkih gatah in toplem puloverju z dolgimi rokavi kot pa najdebelejših kavbojkah in kratkem topku, ali bi jih pa zeblo v termo kombinezonu in sandalih), v zgornji del nog je bolj težko švicat Vsaj mene so že v vrtcu opozarjali, naj pazim, da me ne zebe v stopala, da se ne prehladim, kar je čist res, mi ne pomagajo dolge hlače in bunda, če imam tanko obutev, tko da se grem vedno preobut, če naredim tako napako, ker takoj smrkam
Ampak to spet velja npr. za večino ljudi, sigurno obstaja tudi kdo, ki ga ne zebe niti v copatih pozimi, tako da zopet ne posplošujem in trdim, da moja teza velja za vse, uporabljajoč žalitve in večvrednostni kompleks do nasprotno mislečih.. še zdaj se nisem navadila, da je to očitno glavna značilnost slovenskih forumov, tud če se trudiš civilizirano odgovarjat in 'mirit' sogovornike, škoda . Skušam predstavit svoje mnenje in dejstva, ki sem jih opazila že pri številnih osebkih v življenju in so očitno resnična pri delu prebivalstva
Za obstoj debelih žab pa povsem verjamem, sploh, ker sem že zapisala, da jih tudi sama nosim? No, pajkic pa res ne nosim, ker se mi zdijo tiste dolge blazno grde, ampak me ne moti, če jih kdo drug nosi...
Aha, pa take dokolenke mi tudi niso všeč - v bistvu dokolenke nasploh niso priljubjene pri meni, tele packe in čačke na njih, kot je enkrat že *mala* omenjala, so pa še hujše, sploh če bi ženska to nosila na način, kot je prikazan na sliki, s kratkimi hlačami ali krilom Pa tisti štumfi z vzorčki pri strani tudi, precej kičasto in starinsko izpade.. tole je pri meni NTW
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pa dobr je no, claire je samo izrazila svoje mnenje glede kavbojk. Pač na malce bolj grob način.
Meni tud ni všeč tlačenje kavbojk v visoke škornje.
+ ne razumem kje eni dobivajo tako kratke dolžine majic, da komaj vse prekrijejo in ko se usedejo, vse ven (seveda še kak rob tangic in vrh riti z super nizkimi kavbojkami).
Meni tud ni všeč tlačenje kavbojk v visoke škornje.
+ ne razumem kje eni dobivajo tako kratke dolžine majic, da komaj vse prekrijejo in ko se usedejo, vse ven (seveda še kak rob tangic in vrh riti z super nizkimi kavbojkami).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Tudi jaz, sam če te zraven nadere, da nimaš pojma in ne za*****aj, to ni način izražanja mnenja, ki bi mi bil blizu Mogoče se vidve poznata v živo in posledično poznata način govora / komuniciranja druga druge, men to prek zaslona ne izpade preveč prijazno / spoštljivo Mene to šokira, če se tako izrazim
Itak ni samo na njo letelo, tud na splošno na forum.. Lol, kot zadnjič, ko me je ena nadrla 'Ne lapaj!' (hvala za nov izraz, južnih jezikov ne poznam kej preveč=P), ko sem rekla, da imam podobne cunje kot ena blogerka. Ha? Saj pravim, očitno naj bi bilo to normalno, meni ni
Glede kratkih cunj... To pa tudi jaz, ja, še posebej v srednji šoli je vedno ena pred mano sedela, kjer si vsak dan lahko videl barvo njenih spodnjih gat... ampak pomoje je bil pri njej vzrok v tem, da je bila malo bolj močna in so ji bile kavbojke malo premajhne. Tlačenja v škornje pa jaz tud ne maram, bi imela kvečjemu oprijete s takimi škornji, ki imajo zadrgo ob strani, da jih lepo elegantno zapneš, tisto zna meni kar kul izpasti
Itak ni samo na njo letelo, tud na splošno na forum.. Lol, kot zadnjič, ko me je ena nadrla 'Ne lapaj!' (hvala za nov izraz, južnih jezikov ne poznam kej preveč=P), ko sem rekla, da imam podobne cunje kot ena blogerka. Ha? Saj pravim, očitno naj bi bilo to normalno, meni ni
Glede kratkih cunj... To pa tudi jaz, ja, še posebej v srednji šoli je vedno ena pred mano sedela, kjer si vsak dan lahko videl barvo njenih spodnjih gat... ampak pomoje je bil pri njej vzrok v tem, da je bila malo bolj močna in so ji bile kavbojke malo premajhne. Tlačenja v škornje pa jaz tud ne maram, bi imela kvečjemu oprijete s takimi škornji, ki imajo zadrgo ob strani, da jih lepo elegantno zapneš, tisto zna meni kar kul izpasti
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
dot napisal/-a:Aha, pa take dokolenke mi tudi niso všeč - v bistvu dokolenke nasploh niso priljubjene pri meni, tele packe in čačke na njih, kot je enkrat že *mala* omenjala, so pa še hujše, sploh če bi ženska to nosila na način, kot je prikazan na sliki, s kratkimi hlačami ali krilom Pa tisti štumfi z vzorčki pri strani tudi, precej kičasto in starinsko izpade.. tole je pri meni NTW
No, meni so NAJLONKE nošene na tak način NTW. So mi pa hude pletene dokolenke/nadkolenke, v tem smislu, da MALCE gledajo iznad roba škornjev, če gledajo preveč, mi je pa grdo.
Se pa najdejo tudi primeri, ki tovrstne zadeve res znajo nosit (tudi brez škornjev), recimo:
v glavnem: pletenine ja, najlonke - ne.
----------------------------------------------------------------------
NTW2: pokombinirani različni stili. športna jopica na krilo. res, da se barva mogoče ujema, ampak... dej kvaj s tabo?! drugič daj gor zg. del kopalk pa smučarske hlače.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
claire napisal/-a:ne me zajebavat z high fashion v tej situaciji ja? ker razen *male* in še mogoče kašne izjeme, tu na tem forumu nimamo pojma o dizajnerjih, niti ne znamo našteti 10 high fashion modelov.
Manjši fix...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
claire napisal/-a:^^ tiho kmet.
ljubica,
kako se je tako ignorantski, trapasti ter vase zagledani deklici sploh kdaj uspelo naučiti pisati?
oziroma kdaj si v svojem oh tako super popolnem svetu sploh našla čas za kaj tako postranskega? mislim, ti pa ja poznaš high fashion designerje, kaj ti bo kaj drugega?
dekletca kot si ti me res nasmejite.
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
McLarnovc napisal/-a:claire napisal/-a:ne me zajebavat z high fashion v tej situaciji ja? ker razen *male* in še mogoče kašne izjeme, tu na tem forumu nimamo pojma o dizajnerjih, niti ne znamo našteti 10 high fashion modelov.
Manjši fix...
sj zato mamo pa google
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
MissBitch napisal/-a:claire napisal/-a:^^ tiho kmet.
ljubica,
kako se je tako ignorantski, trapasti ter vase zagledani deklici sploh kdaj uspelo naučiti pisati?
oziroma kdaj si v svojem oh tako super popolnem svetu sploh našla čas za kaj tako postranskega? mislim, ti pa ja poznaš high fashion designerje, kaj ti bo kaj drugega?
ljubica,
oziroma kdaj si v svojem tako bednem svetu spoznala, da si polna foušije in ena siva miška (bi rekla evva) ki ji je vrhunec dneva se spravit name? mislim, ti pa ja nimaš pojma o internih forah (mklarnovc je pač kmet ), zato utihni in si raje sama kupi kdaj kaj modernega, da se ne boš razpočila od ljubosumja. za poleti sploh predlagam žametne hlače. da boš pokurila še več kalorij na 35+.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Ninča - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2011
- Kraj: Šalovci
shinee napisal/-a:*pajkice, ki izgledajo kot kavbojke
*[premajhna?] usnjena jakna, ki kaže 1/4 hrbta, in pod njo gola koža [verjetno majčka sicer, ampak je tudi ta nekje na sredini hrbta...]
moje osebno mnenje...
*take pajkice, ki izgledajo kot kavbojke, sem si jaz kupila lani pozimi v new yorkerju in meni osebno izgledajo super! čez teden dni so jih imele še tri sošolke, vendar v sivi barvi, ne modri kot moje. pod tuniko, daljšim polovrom, majico in s škornji ali gležnarji so res izgledale zakon. in res ne vem kaj bi takim pajkicam manjkalo in zakaj bi bile ntw?
je pa res da so debelejše in jih poleti nikakor ne morem nositi, ker imajo nekakšno kosmato tanko podlogo ki pozimi pride še kako prav. in tako namesto da bi v škornje rivala kavbojke, nosim te pajkice, ki izgledajo kot kavbojke.
seveda pa je ntw pajkice ki jih punce nosijo kot kavbojke, v tem primeru se strinjam.
*drugo... take kratke usnjene jakne so čisto kul poleti in spomladi ob slabem vremenu pa ko še ni za to, da bi hodil v samo kratkih rokavih, ampak jasno ne tako, da bi potem spodaj imel še kratko majčko, ki razkriva pol hrbta. je pa super kakšna tanka usnjena jaknica kratka seveda z zavihanimi rokavi na belo majčko, ki je zapasan za jeans.
http://dekleizpariza.blogspot.com/
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov