What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Jul. 2011 0:41

Feminim napisal/-a: Itak pa mislim, da takšno zgražanje zganjate zato, da bi imele priložnost "mimogrede" omeniti, da imate ve idealno postavo in da si miniče ipd. lahko privoščite samo ve. :wink:

tud ego si je treba vsake tok napumpat :D

claire, če si bila v toplih krajih, dobr da si nazaj. Se boš v Sloveniji loh mal ohladila, ker ti je vročina očitno v glavo stopla.
Pa naslednjič priporočam najem zasebne plaže, da ne bo v tvoje vidno polje prišla kaka celulitasta rit in ti pokvarla dopusta.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 24. Jul. 2011 1:00

claire napisal/-a:kako preživite v kavbojkah od -10 do +35 stopinj? ja ogabno, da švicate v kavbojke v vročinskem valu. in zmrzujete v njih pozimi.

Hmm, ne razumem, kdaj se pa po tvojem lahko nosi kavbojke, samo jeseni in spomladi?? :D Jaz sploh ne nosim hlač, kavbojke imam pa tud samo ene (ki so btw, nadvse kul in ženstvene, sam jih pač blazno redko nosim :P ), pa se mi vseeno tole zdi kr neki... kavbojke so povsem osnovni kos garderobe (seveda ne za bolj formalne priložnosti), primerne za vsak letni čas, prilagodimo pa pač dodatke za zraven (obutev, zgornji del).
Pozimi je pa res nekaj najbolj običajnega nosit kavbojke, zakaj misliš, da bi zmrzovali v njih?? :eek: Če si že tak zmrznjenec, si daš pač žabe spodaj, pa itak škornji pridejo čez. Kaj pa bi moralo bit, samo termo žametne / smučarske hlače?

Za poleti so pa tudi čist v redu (nekateri imajo višji prag švicanja oz. jih skos zebe), sploh s kratkim poletnim topkom brez naramnic in sandalčki... Sem pa prepričana, tiste ženske svoje kavbojke vmes med letom perejo (pa verjetno imajo tud več kot le en par), tko da res ne vem, kaj je tu ogabnega :)

Pa dobr, sej vse sorte v to temo pišemo, sam da bi bile pa ene osnovne kavbojke ntw, pa še nisem slišala :cheer:
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 24. Jul. 2011 1:59

Večino časa v letu preživim v kavbojkah ker se v njih počutim najbol udobno. In ne, pozimi me ne zebe nič bolj kot v drugih oblačilih, niti ne švicam v njih poleti. In tudi nimam samo enih in sem v njih celo leto. Imam jih malo morje in z različnimi čevlji in pasovi ter zgornjim delom vsekakor ne delujejo vsak dan "ene in iste". Če bi mi bilo preveč vroče, bi verjetno oblekla kaj drugega, se ti ne zdi?
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 24. Jul. 2011 6:58

men so pa na 30 + kavbojke res totalen NTW ne glede na to kakšno postavo imaš.

Pa iskreno tud nikol nisem razumela zakaj se punce z 10kg+ preveč tiščijo v najmanjše možne kopalke, ko pa so dejasko velik lepše v kopalkah primerne njihovim postavam.. sem pa opazila da je na plaži več obilnejših deklet v brazilkah/tangicah kot pa suhih.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 24. Jul. 2011 13:58

jaz pri 30. stopinjah lahko se nosim jopico, pa mi noben ne rece, da smesno zgledam. Ce je tebi vroce, ne pomeni, da je tudi drugim..
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a iziris » 24. Jul. 2011 20:21

meni je bolj kot celulitasta rit smešno to, da se imajo kake res postavne punce za lepe, samo zato ker imajo majhno rit. pa ljuba duša, nime vaze, kako krasna je tvoja rit, če imaš grd ksiht. amen :D

in ja, not to wear so brazilke na celutitasti riti, se strinjam :P

ps. in ja, imam celulit. ha :P
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 26. Jul. 2011 15:36

ja najboljše je vse pomešati in meni spet naprtiti napad na debele in celulitaste.

1. rekla sem NEPRIMERNE kopalke na NEPRIMERNE postave. pardon moja, ampak tangice na debelo celulitasto rit so totalen NTW pa če ve še ne vem kako zagovarjate svobodo oblačenja. tudi bikini kopalke na konkekcijsko 46 ne grejo v račun, ker ima več jošk odkritih kot skritih. ali pa bele kopalke da se ji ja vse nepobrite dlake na pizdi vidijo (niti toliko ni da bi z britivico potegnila, če vidi kakšne kopalke ima). tako da prosim ne gnjavite s potapljaškimi opremami, čeprav bi kateri res to priporočala.

2. ja kavbojke niso ne zimsko in ne poletno oblačilo. ajdi purple naj ti bo, ker imaš izolacijo. ;) sem itak ciljala na tiste, ki ne nosijo žab iz same avšavosti pozimi, poleti pa iz istih razlogov ne kratkih hlač. in barbi obe veva, da švic zaradi športne aktivnosti ne opravičuje curkov švica izpod riti glupe babe, ki pri 35 stopinjah jadra okrog v kavbojkah. pa si še pozimi oblecite top namesto plašča z izgovorom da vsakega kdaj zebe in da se človek že enkrat ogreje in da itak njega zebe ne vas- kar nima nobene veze, še vedno je NTW. pol pa dajmo zapret to temo. itak se vsake toliko katera oglasi, da je vse dovoljeno. pa je verjetno še nobeden ni videl hoditi gole v soboto zvečer po topu. le zakaj?

3. dovolj o tem da jaz govorim, da si ne smete nič oblečt katere imate več kg. obleči se sebi in svoji postavi primerno. sem povedala že 100krat pa lahko še enkrat. moja najboljša prijateljica ima konfekcijsko 44/46 in tak stil, da dol padeš. zato vem, da se dobijo obleke, ki so moderne, ki so šik, ki ji pašejo, ki delajo njeni postavi uslugo. da lahko gre na morje kljub celulitu. da obstaja tudi kaj drugega razen kavbojk ali mini hotk v tej vročini. da bo delala na tem, da skrije pomanjkljivosti in povdari krasne dele, da ima tako dobro roko za make-up, kot redko katera amaterka, da ima frizuro ki ji paše tako hudo noro kot nobeni obični ženski tisti dolgi bedni lasje že 15 let iste barve in oblike. da je kratkolasa blondinka z ultra mega stilom in občutkom za kombiniranje in previsoko konfekcijsko številko. ker ima karizmo in ne joka o dietah vsak dan- zato je popolna. in ne ve, ki sprašujete kako začeti telovaditi, ki trdite da vam je mati narava vgradila celulit in je to normalno da ga imate, ki nimate časa za rekreacijo, ki vam baje ni prirojena ljubezen do športa, ki vam niso všeč vaše bele debele noge, ki ne znate skombinirat enega rahlo nenavadnega kosa ne da bi morale na treh forumih odpreti temo, ki vlečete križ čez vsak make up, ki imate "športno eleganten stil" :roll: , ki enostavno ste totalno zakompleksane in nesamozavestne in potem je vsega kriva ena claire, ki se nekje pojavi in jo je treba postani gledat in tipa držat za roko 24/7 in zavijat z očmi, ker se čutite ogrožene. dajte odrast.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 26. Jul. 2011 16:00

Kavbojke so povsem običajno poletno in/ali zimsko oblačilo (no, lepo od tebe, da te skrbi folk, ki naj bi zmrzoval v njih, sam pomoje ne rabijo pomoči, ker jim je čist fino :wink: ). Še zdaj ne štekam, kaj potem ti pozimi nosiš, samo termo žametne gate, kot smo jih imeli včasih v otroštvu (jaz ne nosim kavbojk, tko da jih tudi pozimi pač ne, ampak če bi jih nosila, bi jih seveda brez problema tud takrat)?
Poleti se šele razbohoti ponudba jeans oblačil v trgovinah, ja, resda so pogosto oblekce, krila in kratke hlače, ampak tudi ogromno dolgih kavbojk, pozimi je pa bolj debel temen jeans in klasika. To je osnovno oblačilo za vse letne čase, še celo za k barvastim bikini modrcem kopalk jih dajejo modni dizajnerji. Kavbojke + poleten top / pisana t-shirt majčka so pa sploh klasika :gruebel: ? Pa ''večerne'' kavbojke z bleščicami za poletne večere za k sandalom ipd. (niso sicer po mojem okusu, sam ok, namenjene so za poleti). In ne morem verjeti, da obstajajo mlada dekleta, ki imenujejo sočloveka ''glupa baba'', ker nosi kavbojke (al pa če bi avstrijski dirndl, sej je vseeno) poleti... mmm, classy :gruebel: Potem po tvojem v kakšnem Miamiju / na Baliju ženske sploh ne bi smele nosit kavbojk (pa so tam še kako priljubljene) in bi bile rezervirane samo za Wales al kaj podobnega...

Evo tole je men NTW, ampak ne zaradi kavbojk, temveč zaradi premajhne številke / prenizkega kroja in preveč raztrganin (zgornji del je pa tudi precej minimalističen) :?.. če bi te elemente popravili, bi bila čisto običajna poletna oprava:

Slika
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 26. Jul. 2011 16:20

kavbojke niso oblačilo za vročinski val. samo to sem rekla. če jih pa nosiš poleti, ko ni take vročine, ni pa nič drastičnega.
tvoje izgovarjanje na dizajnerje pri meni ne zaleže (mater še nisem videla niti ene ženske, ki bi kjerkoli na morju ali v sloveniji nosila točno dizajnersko kombinacijo kopalk.) sem kar domača v teh vodah. zakaj si pa za v morsko vodo ne nadeneš še tistih 10kilskih ogrlic in zapestnic, ki jih nosijo high fashion modeli v vogue. in tistih čevljev? kaj pa jakno imaš tudi za na plažo?

ne me zajebavat z high fashion v tej situaciji ja? ker razen *male* in še mogoče kašne izjeme, tu na tem forumu nimate pojma o dizajnerjih, niti ne znate našteti 10 high fashion modelov.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 26. Jul. 2011 16:31

Ojoj, claire, no :)

1. jaz se nimam kaj izgovarjat (kakšen izraz), ker prvič sama niti ne nosim kavbojk, in drugič te res noben ne bo vprašal za dovoljenje, če lahko nosijo v vročini kavbojke in jim ni treba tebe prepričevat oz. se opravičevat tebi :wink:
2. saj ne govorim o nobeni high fashion, to je bilo vzeto iz spomina, ker so vsako leto reklame vsepovsod - bikini al pa poleten kratek top v kombinaciji s kavbojkami ipd. (ni treba, da je Versace, tud New Yorker al pa Tkanina imata lahko to :D ).

Na modo se pa kar precej spoznam in uživam v njej, če že omenjaš (čeprav nima veze sploh pri tej temi), pa ne govorim o kopijah ala Primark, prav tako na modele, pa tud ne govorim o ANTM, hvala za skrb :) Oz. z modeli zadnje čase res nisem tok na tekočem kot včasih, ko sem jih občudovala v revijah, ker zdaj raje sama vse to nosim in sem sama svoj model;)

Sam zakaj nočeš povedat, kaj sama nosiš pozimi? :) Mogoče pa daš kakšno idejo tistim ubogim dušam, ki zmrzujejo v kavbojkah? Bom pa jaz povedala: jaz npr. obožujem malo bolj gosto tkane črne žabe in krila, ki so v bistvu tanjše od kavbojk, pa me čisto nič ne zebe:)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 26. Jul. 2011 19:06

^^ kavbojk verjetno ne nosim ko je -10. ker đinsu mrzlo ne dela nobene usluge + ne morem obut škornjev ker zgleda grozno ko tlačijo kavbojke v zimske škornje. pol bi morala oblečt skinny+strogi korenček. za v zimske razmere- ne hvala. če so stopinje ok, je to super. sicer pa nosim debele žabe + dolge pletenine ali kratko krilo. dobijo se celo že tako fajn debele legice vseh barv, da sploh ni problem bit brez kavbojk v najhujši zimi. ne morš verjet ane? :roll:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Jul. 2011 19:26

No, js tud ne razumem, zakaj bi kdo hotel pri 30+ stopinj nositi kavbojke. Mi je nepredstavljivo. Nekak ne verjamem, da tisti osebi ni vroče :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Bombonči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Bombonči » 26. Jul. 2011 21:34

Pa sej obstajajo tudi poletne lahke dolge kavbojke, pač tak tanek material.. tako da res ne vem čemu kregarija. Jaz nosim normalno kavbojke tudi poleti in pozimi, je pa res da če je ful mraz, jih ne oblečem in dam raje debele žabe in kej pletenega kot je napisala claire. Problem mam edino s škornji ker ne najdem nobenih dovolj toplih (usnjeni so mrzli kot hudič :evil: ), UGG-ice pa mi nekako ne pašejo k vsakemu outfitu, pa še nevem a premočijo sneg al ne.

Ontopic:
Meni NTW je samo to, da ženska kombinira več različnih živalskih vzorcev. Za bruhat. :roll:
Happines is living whithout expectations.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 27. Jul. 2011 0:20

Jaz pozimi nosim tudi kavbojke, tudi ko je bolj mraz, spodaj pac oblecem se zabe, problem resen. Poleg tega obujem se tople skornje in oblecem plasc.
Pomembno mi je, da mi je toplo v stopala in v zgornji del telesa (trup, ledvice, mehur), potem sigurno ne bom zmrzovala. Ko je pa -10 ali se manj, ti pa zunaj sigurno ne bo toplo, ne glede na to ali imas oblece zabe, kavbojke ali pa termo hlace.

Meni se bolj smilijo tisti, ki v snegu ali mokrem vremenu pozimi nosijo cevlje, ki premocijo (superge, uggice, balerinke, v glavnem vse, kar premoci). To jih sigurno zebe, ne glede na to, kaj imajo obleceno.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 27. Jul. 2011 5:51

jst tud ne nosim kavbojk pozimi, pa tud poleti ravno ne, če ni mraz.

pozimi kot je rekla claire ne zgleda dobro tisto tlačenje v škornje oz. bi mogla nosit tiste čist ozke kavbojke, v katerih pa zgledam debela, zato nosim take kombinacije kot je ona opisala.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov