What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
eclipse.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a eclipse. » 15. Jul. 2011 20:31

Danes sem vidla na troli žensko v vzorčastih-luknastih pajkicah, skozi katere se je videlo vse :eek: Luknjice so ble velike tudi do 1cm. Zgoraj je imela super kratko majčko, tako da so se super videle tudi spodnje hlače. Kot, da bi bila samo v mrežastih najlonkah.
Imela je pa še kakšnih 5kg preveč, ki se drugače ne bi opazili, tukaj pa so kričali ven.
Rabila sem res eno uro, da sem si opomogla od tega :D
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 20. Jul. 2011 16:30

Ogabno!
Slika
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 20. Jul. 2011 16:52

^^ sami čevlji so res grdi, ampak nemoreš vrjet, zadnjič sem vidla eno žensko v športno elegantni kombinaciji, na nekakšne pajkice, ma zgledala je odlično, res jih je znala nosit!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Jul. 2011 14:41

MissBitch napisal/-a:
claire napisal/-a:
- kratke hlače + spodaj legice so zakon! pa ne na debelo rit! meni je to bomba sploh ob točno teh večerih kot so zdaj. ko ni ne toplo ne mrzlo. pa spodaj ene petke pa gor ena majčka pa sako pa sem prva liga. :D

si prepričana? :lol:
meni je to tako nadogabna zadeva... :) like, če maš postavo bodi v hotkah, če nimaš postave pa te tudi pajkice ne rešijo. simple as that! :D

:ja:

v hotkah sem, ko me ne zebe. več ali manj celo poletje. ne bo me pa zeblo, če lahko oblečem pajkice spodi. simple as that!

- punce, ki nosijo leto in zimo kavbojke. januarja in avgusta jih vidim v istih cunjah. ogabno.
- celulitaste riti v kombinaciji s kopalkami za necelulitaste riti. fuj.
- ker sem ravno pod vplivom- mlade ženske, punce s celulitom.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
eclipse.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a eclipse. » 23. Jul. 2011 14:47

claire napisal/-a:- ker sem ravno pod vplivom- mlade ženske, punce s celulitom.

Torej je prb. 80% teh za NTW, oz. če gledaš samo mlade ženske najbrž nekaj manj :?:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Jul. 2011 20:13

claire napisal/-a:- punce, ki nosijo leto in zimo kavbojke. januarja in avgusta jih vidim v istih cunjah. ogabno.
Razumem, da ne razumeš (:D), ampak.."ogabno", rly? Kaj je pa tle ogabnega?
..ker uboge reve, ki nis(m)o popolnih postav tud v kratkih hlačah/kiklah ne smemo bit oz. nas ve popolne ne smete vidt, ker to je tud ogabno...ja najbolš da se potem sploh ne kažemo svetu, al kaj? :P :D

(ja, pod nekim čudnim vplivom si ti to danes :P)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Jul. 2011 20:25

Glej...če imaš celulit, se ne kaži v kratkih hlačah, ker je to ntw. Če ga skrivaš s kavbojkami, si spet ntw (pa vem, da kavbojke niso edina alternativa kratkim hlačam, ampak vseeno...the fu*k no...).
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Feminim
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Feminim » 23. Jul. 2011 20:48

Res je, da vsaka pač ne more nosit česarkoli, ampak a so naj debele ženske pri 25+ stopinjah v dolgih hlačah, samo zato, da bodo takim kot ste nekatere na tem forumu, prihranile zgražanje? Itak pa mislim, da takšno zgražanje zganjate zato, da bi imele priložnost "mimogrede" omeniti, da imate ve idealno postavo in da si miniče ipd. lahko privoščite samo ve. :wink: Tudi sama spadam med bolj suhe ženske, pa moram rečt, da včasih vidim kakšno žensko močnejše postave, ki zna 100x bolje skombinirat oblačila kot večina suhih punc.
Kar pa tukaj nekatere pišete (ogabno ipd. izrazi) pa... no comment!
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 23. Jul. 2011 20:50

V takšnem vremenu kot je danes in kot misli bit v prihodnjih dneh brez problema oblečem kavbojke, ki jih nosim tud v jesen in pozimi. Raje to kot pa da zmrzujem. :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 23. Jul. 2011 20:55

Ma ne, sej veš da morš met kratke hlače pa legice spodi, da te ne zebe (bože nedaj pol dolgih oblečt, ker ti je že vroče) :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Jul. 2011 21:47

kako preživite v kavbojkah od -10 do +35 stopinj? ja ogabno, da švicate v kavbojke v vročinskem valu. in zmrzujete v njih pozimi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 23. Jul. 2011 22:04

KAj pa je na švicu ogabnega? Kavbojke se operejo, tako kot tvoja majca po uri tenisa ali prešvicane rjuhe po seksu :P Sploh pa, na 35+ švicaš ne glede na to, kaj maš na seb.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Jul. 2011 22:29

claire napisal/-a:kako preživite v kavbojkah od -10 do +35 stopinj? ja ogabno, da švicate v kavbojke v vročinskem valu. in zmrzujete v njih pozimi.
Ehm. Men žabe/pajkice/legice prvotno pomenijo dodatno "izolacijo" v zimskih časih. Sam tolk.

O poletnem delu je pa barbie povedala.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 23. Jul. 2011 22:31

Jaz sicer nisem rekla, da jih nosim ko mi je vroče... takrat mam kratke hlače al pa krilce, oblekco. Sam zdaj ko je pa pod 20 stopinj kolk vidim pa tud za jutr ko mi kaže da bo 17 stopinj pa res ne mislim skakat v kratkih hlačah okoli, če me zebe... ko me zebe pa ne švicam, še posebej v noge ne. :D Drugač pa pozimi se lahk pod kavbojke tud štumfi oblečejo, če ktero zebe pa ne rabi zmrzovat v kavbojkah.
Yada, yada, yada...
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 24. Jul. 2011 0:04

Ja svasta no. Ce so tvoje mere nad idealnimi, bognedaj, da obleces kratke hlace ali pa kaj oprijetega; ce imas oblecen jeans, si ogabna; ce si mlajsa od 30 in imas celulit, tudi nisi za nikamor in ti kratke hlace ali krilo niti na kraj pameti ne smeta prit, kaj sele, da bi sla taka v javnost, da ne govorimo o kopalkah na plazi (v takem primeru boljse it na plazo v potapljaski obleki, da slucajno kdo ne bruha ob pogledu na tvoj ogaben celulit!); ce pa imas konfekcijsko nad 38, si pa zavaljena in bognedaj oblect kaj, kar je rezervirano samo za suhice.

Nikjer drugje v tujini nisem opazila toliko zgrazanja in ogorcenih pogledov neodobravnja na ulicah, kot v Sloveniji, se posebej Ljubljani. Zalostno. Seveda ima vse svoje meje in ne more vsak vsega oblect, ampak pretiravat z zgrazanjem pa res ni treba. Navsezadnje ima vsak pravico, da oblece to, v cemer se najbolje pocuti, in ce zenska s celulitom oblece kratke hlace ter se v njih fajn pocuti, naj pac jih. Ce se nekdo pri 30 stopinjah kuha v lastnem svicu v jeanskah, naj pac se, saj je njemu vroce.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov