What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
sirova štručka napisal/-a:Men pa ni jasno zakaj nekateri pravite japAnke, kaj niso japOnke, glede na tvoj komentar, bi bilo pa še najboljše, da bi bile slovenke- še najbolj slovensko.
V bistvu vsi, ki jih poznam, pravijo japanke, Jochie 2.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
slovensko -> japonska -> japonke
hrvaško -> japan -> japanke
vir
hrvaško -> japan -> japanke
japónka -e ž (ọ̑) nav. mn. obuvalo z dvema jermenoma, ki se združena namestita med prvi in drugi prst: natakniti japonke; japonke iz gumija, iz plastične mase
vir
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
NTW:
superge, kratke hlače (meni sicer najbolj všečna kombinacija) in zgoraj fancy majčka, taka bolj za zvečer
Drugače osebno pa tud ne nosim balerink, japonke zelo redko. Ponavadi mam pa al superge al štikle.
-----------------------------
Edit: thx Floribunda, sem bila prepričana, da so japAnke....se vid da med bosanci živim heheheh
superge, kratke hlače (meni sicer najbolj všečna kombinacija) in zgoraj fancy majčka, taka bolj za zvečer
Drugače osebno pa tud ne nosim balerink, japonke zelo redko. Ponavadi mam pa al superge al štikle.
-----------------------------
Edit: thx Floribunda, sem bila prepričana, da so japAnke....se vid da med bosanci živim heheheh
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Men je ful hecn kak rečete "men je ful not to wear, ko ljudje nosjo ob mrzlih temperaturah kratke majčke in ob vročih temperaturah dolge hlače..". Wtf? Pač ljudje različno občutimo- tudi temperaturo in pač mogoče ktera raje skrije svoje noge poleti v kavbojke, kokr da ji potem kaka žleht baba mori kako celulitaste noge kaže v kratkih hlačah in pač zakaj bi nekdo se silil jeseni nosit debele puloverje, če mu je pač dovolj toplo, da nosi kratko majco? aja.ker vi pač mislte, da je toplo/mrzlo..morjo vsi tud tko čutit.. Skratka, men se zdi, da je izraz "not to wear" primeren samo za stvari, ki so nam grde, oziroma nam pač niso všeč za nosit- ne pa, za stvari, ki se nam zdijo neprimerne glede na temperaturo.
Drugače pa so mi strašno grdi uni gumijasti škornji za po dežju..pol pa še raznorazni vzorci gor, eek!
Drugače pa so mi strašno grdi uni gumijasti škornji za po dežju..pol pa še raznorazni vzorci gor, eek!
It was forever..but it didnt last long..
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Ja, res je. Mogoče bi se morali izrazit, da nam je čudno videt določene kombinacije ob takih temperaturah, ampak to je že za drugo temo. NTW pa pomeni kaj nam je grdo, ne glede na °. Pač tisto, v kar niti mrtvi ne bi želeli, da nas oblečejo.
(pretiravam, ampak vsi smo dojeli za kaj gre)
(pretiravam, ampak vsi smo dojeli za kaj gre)
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
keepsake napisal/-a:Ko ste že ravno zašle v to tematiko, meni je od nekdaj nerazložljiv fenomen, ki se pojavlja predvsem pri ženskem spolu... In sicer poleti nosit dolge hlače! Pa ne govorim o nekih lahkih lanenih, ali fišijih (al kaj so tiste ki jih zavežeš okoli riti ), bejbe nosite čisto prave kavbojke. Po možnosti skinny.
Meni isto. Js se poleti izogibam kavbojk, maksimalno par ur na teden. Mora bit res že neki posebnega.
Superge pa le na kakšne blatne žurke. Lahke stvari (krila, obleke, kratke hlače, haremke) in sandali. Japanke pa večinoma sam za doma
Mi je pa NTW 99% 3/4 hlač
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
kikyca napisal/-a:^^a pol superge nosiš tud na kratke hlače?
Jap, če že lih nanese da se odločim za kratke hlače, potem ja. Enako velja za kavbojke - jaz jih nosim večino poletja. Redko se odločim za kratke hlače, edinole če npr. grem kolesarit al pa na kakšen pohod v kakšno hribovje, kjer se ''od znotraj'' zagrejem.
No, pa sej je ..Evelyn.. zelo dobro povzela. To je tako, kot da bi bilo meni NTW nošenje kratkih majčk in krilc in kratkih hlač in sandal v prehodnem obdobju, ko zna bit še zelo hladno. Ampak enim očitno ni, in ko sem jaz še pod barikado jakne pa s kapo na glavi, je kdo drug že skoraj v kopalkah. Dokler ni neka uber grda kombinacija, mi ni to lih neki NTW.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jaz sem ena tistih, ki tudi poleti kdaj nosi kavbojke. najraje imam sicer krila, ampak tako za za zvečer pa vseeno ponavadi dam gor dolge hlače pa kakšen top, obujem pa sandale s peto. in mi to lepo zgleda.
drugače pa - haremke so mi v večini ful grde, se mi zdi da mora bit punca ki jih nosi res vitka in visoka da ji pašejo. pa teli pajaci so mi grdi. pa vse oblekice in co. ki so okrog trebuha narejene, kot bi ble za nosečnice.
drugače pa - haremke so mi v večini ful grde, se mi zdi da mora bit punca ki jih nosi res vitka in visoka da ji pašejo. pa teli pajaci so mi grdi. pa vse oblekice in co. ki so okrog trebuha narejene, kot bi ble za nosečnice.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
mene zanima, če je čudno, če poleti - čeprav ni poletno vreme, recimo tako kot zdaj, pač da je ponoči mal mraz... če je čudno, da maš oblečene žabe? pač mislim da si v neki fensi oblekci in maš žabe in salonarje?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Meni ni. Sem obsedena z žabami (konkretno črnimi).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov