What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Tananda napisal/-a:*mala* napisal/-a:^^ Kaj pa sploh se ostane fantom poleti?
Men so npr. grdi za fante tisti ”natikaci”, ki spredaj bolj zaprti, usnjeni kao. Yuck.
Sj vem, da ni lih veliko izbire, ampak si ne morem pomagat. Vse zadeve za med prsti so mi grde, tudi na puncah. Js se prav defektno počutim, ko je tok vroče, da si japanke obujem ali pa da nimam drugih primernih čevljev tist trenutek.
Na tipih so mi najbolj všeč superge. Ampak se zavedam, da jim je poleti vroče. Pač jih ne gledam v stopala takrat, pa je.
Moram vprašat- kaj nosiš poleti?
Men je pa obup folk poleti v supergah (v sončnem in vročem), si kar predstavljam vonjave
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sumim, da imaš drugačen problem, s katerim se tud jz "soočam": men so namreč dokaj nagravžna človeška stopala, nima veze kolk so urejena/vzdrževana.Tananda napisal/-a:Sj vem, da ni lih veliko izbire, ampak si ne morem pomagat. Vse zadeve za med prsti so mi grde, tudi na puncah. Js se prav defektno počutim, ko je tok vroče, da si japanke obujem ali pa da nimam drugih primernih čevljev tist trenutek.
Na tipih so mi najbolj všeč superge. Ampak se zavedam, da jim je poleti vroče. Pač jih ne gledam v stopala takrat, pa je.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
mala, nosim sandalčke s trakci čez prste (pa nič unih grdih gladiatork). Vsako poletje si ene multipraktične zberem in jih skoz nosim. Na splošno mam ene superge, ene japanke, ene sandale in ene petke. Sovražim kupovanje čevljev.
purple_rain, ne, nimam nič proti stopalom. Dokler ne smrdijo. Imam pa proti meni grdim čevljem.
purple_rain, ne, nimam nič proti stopalom. Dokler ne smrdijo. Imam pa proti meni grdim čevljem.
Because I can.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^iSee, narobe sem razumela torej.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Haha, sploh nisem vedla da so balerinke tako nepriljubljene Jaz jih pa obožujem in sploh ne vem kaj drugega bi nosila spomladi.. za superge mi je ponavadi že prevroče, za natikače pa premrzlo.. tisto je pa ravno nekaj vmes Pa še super udobne so..
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Meni se tudi zdijo balerinke ene najbolj kjut in ženstvenih obuvalc sicer jih sama nikoli ne nosim niti ne posedujem nobenega para, ker mi ne pristajajo. In mi je zelo žal, ker bi jih z veseljem nosila
Evo, tuki je Pradin original tiste torbe, ki jo prodaja ena uporabnica, nad katero ste se zgražale :
Evo, tuki je Pradin original tiste torbe, ki jo prodaja ena uporabnica, nad katero ste se zgražale :
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Konkubina* napisal/-a:Za v mesto mi je pa no go, pa četudi ima punca še tak fejst urejena stopala, mi vseeno ne zgleda lepo.
men tut japonke za v mesto niso, sploh ko jih zraven kavbojk nosijo. mal nelogično.
drgač so mi pa ntw te maxi obleke ko naj bi ble letos moderne. ko ene vreče so al pa k d bi rjuho k si z njo ponoč pokrit zjutrej sam še mal bl zavil okol sebe.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Meni pa čist fajn izgledajo kavbojke (skinny ali pa 3/4 oprijete kavbojke) in natikači. Seveda ne neki za doma po vrtu okopavat , pač pa kakšni lepi (jaz sem nora na svetleče, mam že dvoje take iz Transporta - srebrno črne in zlato črne). Ne vidim neke bistvene razlike med običnimi natikači za nataknit in natikači, ki se zadaj zavežejo okoli gležnja (glede primernosti za v mesto). Če je vroče, me boli đoka, če to komu čudno izgleda, važno, da so stopala urejena. Poleg tega le-ta bolj dihajo v natikačih kot pa v kakšnih zaprtih sandalih ali (bognedaj pri teh stopinjah) v športnih copatih!
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Leonessa napisal/-a:Meni pa čist fajn izgledajo kavbojke (skinny ali pa 3/4 oprijete kavbojke) in natikači. Seveda ne neki za doma po vrtu okopavat , pač pa kakšni lepi (jaz sem nora na svetleče, mam že dvoje take iz Transporta - srebrno črne in zlato črne). Ne vidim neke bistvene razlike med običnimi natikači za nataknit in natikači, ki se zadaj zavežejo okoli gležnja (glede primernosti za v mesto). Če je vroče, me boli đoka, če to komu čudno izgleda, važno, da so stopala urejena. Poleg tega le-ta bolj dihajo v natikačih kot pa v kakšnih zaprtih sandalih ali (bognedaj pri teh stopinjah) v športnih copatih!
men je čudno zato k č ti je vroče v stopala, pol ti je tut v noge? zakaj pol kavbojke? men ko je tolk vroče da morm obut natikače čist nelogično d bi navlekla kabojke nase, ampak kej bl lahkotnga
-
Leonessa - Debatorica
Čist simpl. Ker mi v noge ni vroče, pač pa v stopala. Jaz v noge nikoli ne švicam. Ajde, če je vroče, oblečem 3/4 hlače (kratke hlače, kjer se pol riti vidi ven, navlečem nase samo na morju ali doma, po mestu ravno ne mislim paradirat v tistem ) ali krilo, ampak mi tudi v kavbojkah ni vroče. Zgoraj pa mam itak top brez naramnic ali odprto majčko, da koža diha.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
somebody napisal/-a:men je čudno zato k č ti je vroče v stopala, pol ti je tut v noge? zakaj pol kavbojke?
^^mogoče majo zato dolge kavbojke ker si pač nog niso pobrile? hec
No priznam, da men to ni tak čudno... ni logično, če tak pomisliš ampak tud men se je že zgodilo (sicer zlo redko), da sem mela natikače k kavbojkam pa mi ni blo tak vroče v njih, se mi je mudilo in sem mogla sam skočit na hitro nekam, v trgovino al pa kaj in če zunaj ni tolk grozno vročo maš pač kavbojke in si hitro natikače natakneš in greš.
No kar se balerink tiče so mi ble dolgo časa grde, priznam še zdaj mi jih je večina ki sem jih videla grdih ampak so tud take, ki so mi čist luštne in nekaterim puncam pašejo. Jaz osebno mam sam ene, čudo da sem sploh našla take ki so mi kolko tolko všeč... ne nosim jih pa rada ker mam ful občutek, da mam ogromno nogo v njih kot plavutke (pa mam 38/39 št.) - še posebej na skinny hlače, bog ne daj da bi jih z oblkeco nosila mogoče sem čudna pa dobro je
Yada, yada, yada...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz pa nosim večinoma superge celo poletje, ne glede na to koliko je to NTW - no, meni ni za razliko od balerink in gladiatork recimo. Me večino časa zebe v noge, tako da natikače obujem res za kake kratke ture, na primer če grem v trgovino ali kaj podobnega, ker za kake daljše podvige mi noge zmrznejo, ne glede na to koliko stopinj je zunaj, pa če mirujem ali hodim. Mam raje topla stopala, kot pa da me zebe. Kar se vonjav tiče pa hvala genijem ki so izuml zokne, vložke za v čevlje, deodorante za noge, spreje za čevlje in podobne zadeve, s katerim se da lepo preprečit dumfajoče se noge.
-
Leonessa - Debatorica
Ti deodoranti ipd. kvečjemu pridejo v poštev v zimskih časih, čeprav jih sama niti takrat ne uporabljam. Poleti pa ni potrebe po tem, ko pa imamo na voljo odprte čevlje in stopalo diha. No, vsakemu svoje... Jaz obožujem odprte čevlje. Se pa ravno poleti takoj opazi, kdo kaj da na osnovno higieno in kdo ne...
No, da ne bom OT... Meni so strašno juck crocksi. Jih moj nosi doma in so mi res najgrše poletno obuvalo. Ampak ok, naj bo, ko jih ima samo za doma.
No, da ne bom OT... Meni so strašno juck crocksi. Jih moj nosi doma in so mi res najgrše poletno obuvalo. Ampak ok, naj bo, ko jih ima samo za doma.
Mark Twain
Mark Twain
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Ko ste že ravno zašle v to tematiko, meni je od nekdaj nerazložljiv fenomen, ki se pojavlja predvsem pri ženskem spolu... In sicer poleti nosit dolge hlače! Pa ne govorim o nekih lahkih lanenih, ali fišijih (al kaj so tiste ki jih zavežeš okoli riti ), bejbe nosite čisto prave kavbojke. Po možnosti skinny.
Skoz moje oči - totalni Not to wear, ker mi res ni jasno.
Garantiram, da je meni pri tistih 30stopinjah v kratkih hlačah in supergah (mimogrede, superge obstajajo vseh sort in so tudi razlike med poletnimi in zimskimi) manj vroče, kot vam v dolgih kavbojkah in sandalčkih.
Skoz moje oči - totalni Not to wear, ker mi res ni jasno.
Garantiram, da je meni pri tistih 30stopinjah v kratkih hlačah in supergah (mimogrede, superge obstajajo vseh sort in so tudi razlike med poletnimi in zimskimi) manj vroče, kot vam v dolgih kavbojkah in sandalčkih.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]