What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
enaka fora je, če bo nekje en džeki napisal, da se neko razmerje ne more obnest, ne bosta onadva zaradi tega šla narazen.
Saj je samo tema, v eni se piše kaj nam je všeč, v drugi se pač piše kaj nam ni. Sploh pa dvomim, da komu tvoj stil oblačenja ne bi mogel bit všeč
Saj je samo tema, v eni se piše kaj nam je všeč, v drugi se pač piše kaj nam ni. Sploh pa dvomim, da komu tvoj stil oblačenja ne bi mogel bit všeč
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
O moj bog... Kdo ji je dovolil it iz hiše takole oblečeni? Da ne govorimo da zelena in modra ne gresta skupaj! Tole je pa katastrofa leta.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
men pa zelena in modra gresta skupaj
- sirova štručka
- Cosmopsiho
mogoče jih pa zato prodaja, ampak ji ne delaš usluge, ker si slike prilepila sem, ker si mogoče zdej potencialne kupce odvrnila od nakupa
- sirova štručka
- Cosmopsiho
sej so kr fletni ja... za brcnit koga
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Se ful strinjam, to je čist svoja kategorija "NTW"!Sunshine napisal/-a:Pa kok ni lepo videti, ko prsti na nogah uidejo ven
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
Sm bla pa prejle kr js NTW, mogla sm obleč belo srajčko in nevem kje hudiča sta oba moja modrca v barvi kože...tako da sem na koncu pristala z nekim svetlo plavim. Itak ga je blo malo videt čez, tako da sm hodila po LJ in si že kr mislila da se bom zatožila v to temo
Tko da zame eden od NTW je definitivno spodnje perilo, ki se ga vidi čez obleke.
Tko da zame eden od NTW je definitivno spodnje perilo, ki se ga vidi čez obleke.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov