What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
obem so všeč +40 stari poročeni moški.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
nanamiša, mislim, da je jochie mislim mene in nesanico (?)
delusional, kdo pa je rekel, da so mi všeč +40 in poročeni moški?
delusional, kdo pa je rekel, da so mi všeč +40 in poročeni moški?
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
..Evelyn.. napisal/-a:Ja, jaz lahko nosim modrc velikosti E, pač ne bom napolnila košarice, visel bo na meni, ampak hej, nosim ga, če je meni všeč, who the fuck cares, ali tebi je ali ni, lahko ga nosim.
Sem ciljala na to, da ce imam zelo majhne joske,da ne bi bilo v redu, da jih zaznavam da so zelo velike, in da bi mi bolj ustrezala manjsa kosarica, kakor velika kosarica, ki bo visela na mene.
Drugac pa zaradi osebnega pocutja, vsak lahko oblece karkoli mu zapase.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
sirova štručka napisal/-a:To je težk zdej kej rečt, ko si že takoj zlobn (celo zavisten ), če proti takim kej rečeš...
Toleje men grdo in ne bom rekla vau, ko jih bom vidla, ampak se mi zasmiljo in ne vem kak so jim starši kazal kak jih majo radi, če so dovolil, da skoz jejo preveč in nezdravo, po možnosti še pohvalili njihov tek in obilnost al kaj, da se one tok bolj perfektno počutijo v svojo koži verjetno polni celulita in strij, pa tud notranji organi in sklepi verjetno niso v najboljšem stanju, hvala lepa za take starše.
In potem se oblečejo mal bolj "moderno" in se počutijo "lepe" in ne morm čestitat nekomu, ki še samemu sebi laže in po moje, če bi dobile možnost ostati takšne kot so al pa se preprosto zbudit 20+ kg lažje, sem sigurna, da bi vse (ok večina) izbrale slednje. Je pa res, da je lažje čokolado pojest, kot dejansko kej narest za svoje telo in zdravje, v kar je pa že treba mal več truda vložt in je enostavneje pač kupit številko večjo obleko.
Še mal bom zlobna, bodte usmiljene
Js bi ukinla velike številke oblačil, debeluške naj se spravjo hujšat, bojo več družbeno koristnega naredle in se tud bolš počutle v svoji koži, kot pa da se "pritožujejo" kako nimajo kakega oblačila v njihovi velikost.
Ok zdej sem pa že res grozna in nesramna in nehumana in pričakujem nč lepga in bežim iz te teme
Samo 2 stvari:
-ta dekleta na linku so večinoma oblečena zelo okusno glede na svojo težo.
-debelost ni nujno vedno samo posledica malomarnosti (čeprav dostikrat je)
Pač, kot prvo se meni zdi, da že itak vlada prevelika obsedenost s kilažo in suho=lepo mentaliteta. Lepo, da se punce znajo dobro počutiti in lepo obleči tudi če so debele. Meni se zdi veliko lepša okusno oblečena debeluška kot pa debeluška, ki jo človek kar težko pogleda, ker jo obleka reže v meso.
Kot drugo pa po mojih izkušnjah debela dekleta največkrat dissajo punce, ki še nikoli v življenju niso bile hudo predebele oz. jim ni bilo treba pazit na težo. Že samo prehranjevalne navade in življenjski stil je težko spremenit, če imaš pa še zoprne sorte metabolizem ali pa kake težave s ščitnico, je pa hujšanje veliko težja stvar, kot bi se pa morda zdelo. Kaj pa potem z nami, ki nimamo po 20+ kg preveč, pa se vseeno ne prehranjujemo zdravo in tudi raje pojemo eno čokolado, kot pa gremo telovadit? Za nas je pa to ok, ker ne izgledamo 'grdo', ali kaj?
Pa to 'polna strij in celulita' - kot da bo kaj bolje, če shujša. Celulit bo ostal, pa čeprav na manjši površini, strije pa tudi, pa verjetno bo še kaka ostala. V vsakem primeru pa ti teh strij in celulita praktično ne vidiš, da bi ti kazile estetsko podobo.
Meni so ta dekleta luštkana. Če bi shujšale, bi bile še lepše, ampak tudi tako so veliko bolj urejene kot pa mnogo deklet, ki jih vidiš vsak dan na cesti. Verjetno bi bilo iz zdravstvenih vidikov zanje boljše, da shujšajo, ampak ne vem zakaj se ne bi smele počutiti dobro, če (iz katerega koli razloga) ostanejo debele
Every rose has its thorn
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
samo nekaj dodajam na zgornji post - ni bilo govora o bejbi ki ima 10 kg preveč, ampak 20 ali pa še več- ne znam ocenjevati. In ni bil problem v pajkicah, pač pa v svetlih pajkicah in krati jakni. Če bi ista oseba imela temne pajkice, čez malo daljši puloverček in kratko jaknico bi izgledala super.
Sicer je zame debelost prav tako znak zanemarjanja in se strinjam s sirovo .... Ne maram anoreksije ampak da imaš pri 1,60 m 70 kil je to znak zanemarjanja in ne bolezni. Če imaš pa 60 kg pa si malce bolj buckast ampak zna biti še vedno precej estetsko.
Sicer je zame debelost prav tako znak zanemarjanja in se strinjam s sirovo .... Ne maram anoreksije ampak da imaš pri 1,60 m 70 kil je to znak zanemarjanja in ne bolezni. Če imaš pa 60 kg pa si malce bolj buckast ampak zna biti še vedno precej estetsko.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
*SunFlower* napisal/-a:Samo 2 stvari:
-ta dekleta na linku so večinoma oblečena zelo okusno glede na svojo težo.
-debelost ni nujno vedno samo posledica malomarnosti (čeprav dostikrat je)
-tem dekletom bi js zmanjšala obroke in jih poslala v telovadnico, da bi se lahko potem okusno oblačle
-seveda, debelost ni nujno posledica malomarnosti, če pa bi manj jedle, bi pa vse shujšale, to je čudn. Tistih primerov, ko je kdo debel zaradi bolezni, je tok mal, da sploh niso omembe vredni, se je pa res najlažje na njih izgovarjat.
*SunFlower* napisal/-a:Kot drugo pa po mojih izkušnjah debela dekleta največkrat dissajo punce, ki še nikoli v življenju niso bile hudo predebele oz. jim ni bilo treba pazit na težo. Že samo prehranjevalne navade in življenjski stil je težko spremenit, če imaš pa še zoprne sorte metabolizem ali pa kake težave s ščitnico, je pa hujšanje veliko težja stvar, kot bi se pa morda zdelo. Kaj pa potem z nami, ki nimamo po 20+ kg preveč, pa se vseeno ne prehranjujemo zdravo in tudi raje pojemo eno čokolado, kot pa gremo telovadit? Za nas je pa to ok, ker ne izgledamo 'grdo', ali kaj?
debele niso zarad ene čokolade, pa daj eno leto njihov živlenjski stil furat, potem pa se prid pokazat
*SunFlower* napisal/-a:Pa to 'polna strij in celulita' - kot da bo kaj bolje, če shujša. Celulit bo ostal, pa čeprav na manjši površini, strije pa tudi, pa verjetno bo še kaka ostala. V vsakem primeru pa ti teh strij in celulita praktično ne vidiš, da bi ti kazile estetsko podobo.
Ja in ta celulit in strije imajo zaradi super ljubečih staršev, ki so jih vzpodbujali, da so vsakič spraznile krožnik, za nagrado pa dobile še tortico. Sej otrok ni sam kriv, to so starši malomarni, ampak za celo življenje bo pa otrok nastradal.
In da js v vsakem primeru ne bom vidla tega celulita in strij, pomeni, da jih bodo mogle boge reve celo živlenje skrivati pod oblačili.
*SunFlower* napisal/-a:Meni so ta dekleta luštkana. Če bi shujšale, bi bile še lepše, ampak tudi tako so veliko bolj urejene kot pa mnogo deklet, ki jih vidiš vsak dan na cesti. Verjetno bi bilo iz zdravstvenih vidikov zanje boljše, da shujšajo, ampak ne vem zakaj se ne bi smele počutiti dobro, če (iz katerega koli razloga) ostanejo debele
Ja res so take srčkane bombice buc buc, urejene, moderne bombice, čez 30 let bodo pa imele sam eno nogo, ker drugo, jim bodo pa zarad sladkorne mogl odrezat, ampak važn, da se bodo še takrat znale okusno oblečt.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^obože.. katera debeluška ti je speljala fanta??
Ne, ej, tole je pa že mal overthetop - razumem, večini s(m)o pač neprijetne na uč, ampak tole je resno pretiravanje; ne razumem zakaj te tolk osebno motijo? Sej so one debele/celulitaste/strijaste, ne ti. A ti zarad debelušk česa manjka, si prikrajšana za kej?
Pač, stran se obrni, če te tolk "boli" pogled nanje.
Ne, ej, tole je pa že mal overthetop - razumem, večini s(m)o pač neprijetne na uč, ampak tole je resno pretiravanje; ne razumem zakaj te tolk osebno motijo? Sej so one debele/celulitaste/strijaste, ne ti. A ti zarad debelušk česa manjka, si prikrajšana za kej?
Pač, stran se obrni, če te tolk "boli" pogled nanje.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Kot prvo, ti niti slučajno ne spadaš v kategorijo overweight, ne vem, zakaj pretiravaš.
Kot drugo pa ja, komur ne paše, naj ne gleda. Čeprav razumem, tut men je grdo in bi jim najraje vzela vso hrano.
Fat people get no love, vsaj od mene.
Kot drugo pa ja, komur ne paše, naj ne gleda. Čeprav razumem, tut men je grdo in bi jim najraje vzela vso hrano.
Fat people get no love, vsaj od mene.
Because I can.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ker nekdo jih/nas (identity crisis! ) mora zagovarjat - glede na to, da zgleda kot da imamo na forumu same punce manekenskih mer, ni vidt, da bi kdo drug želel prevzet vlogo simaptizerjev fluffy-ljudi.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
purple_rain, ti dostkrat o seb pišeš kot o grdi in debeli oz. pač olepšane verzije teh dveh besed. Še vedno pa se raj iz sebe "ponorčuješ", kot da bi naredla kej, da temu ne bi blo tako. Sicer še nisem vidla kak izgledaš in na forumu si mi ok za brat, ampak me moti, da se sama dostkrat ponorčuješ iz tega, da si manjlepa. Mi je žalostno, da ti to gre, da bi pa kej naredla, da bi se loh lepo, dobro počutla, to je pa že pretežko.
Ko kdo kej reče je takoj hudobn in zlobn in sovražno nastrojen proti debeluškam, ker so mu te enkrat neki grdga napravle...
Ampak js sploh nikogar ne sovražim itd., me pa moti, da se komu ne da zase potrudit in si tako zvišat kvalitete življenja.
In zdej se bo porajalo vprašanje kako vem, da one niso zadovoljne s svojim izgledom oz. da niso načrtno raje debele kot suhe. Dejtvo je, da ko se trudiš zase se bolje počutiš, če si fit se bolje počutiš, če lahko najdeš v vseh trgovinah svojo številko oblačil, se bolje počutiš, če se ti ni treba zaradi videza nečemu odreči, se bolje počutiš, je pa res, da si te debeluške najdejo svoje prioritete v življenju in so potem kao zadovoljne, še vedno se pa drugim rečem odpovedujejo, po njihovem, ker jim ni do tega/jim to ni všeč, v resnici pa zaradi videza.
Ko kdo kej reče je takoj hudobn in zlobn in sovražno nastrojen proti debeluškam, ker so mu te enkrat neki grdga napravle...
Ampak js sploh nikogar ne sovražim itd., me pa moti, da se komu ne da zase potrudit in si tako zvišat kvalitete življenja.
In zdej se bo porajalo vprašanje kako vem, da one niso zadovoljne s svojim izgledom oz. da niso načrtno raje debele kot suhe. Dejtvo je, da ko se trudiš zase se bolje počutiš, če si fit se bolje počutiš, če lahko najdeš v vseh trgovinah svojo številko oblačil, se bolje počutiš, če se ti ni treba zaradi videza nečemu odreči, se bolje počutiš, je pa res, da si te debeluške najdejo svoje prioritete v življenju in so potem kao zadovoljne, še vedno se pa drugim rečem odpovedujejo, po njihovem, ker jim ni do tega/jim to ni všeč, v resnici pa zaradi videza.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov