What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bunncy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
mene pa bol kot kombinacije različnih kosov, ki naj nebi spadale skupi moti.. Ko nekatere zenske nosijo premejhne hlače majce jakne.. da jih pol use veze in cudn izpade.. drugač pa usak ma svoj stil in svaka čast tistim ki ga nosjo. neki strani nazaj sm zasledila da ste pisale kaj naj nebi blo primerno za v pisarno... Mislem pa da vecino podjetji ze zdj ob zaposlitvi pove kakšen stil oblačenja je obvezen za v določeno podjetje.
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
-Dolge, široke hlače, še posebej kakšne žametne hlače so obupne. Kot da bi bila vsaka noga ovita v svoj žakelj.
-Puhaste jakne z mrtvaškimi glavami, srčki in drugimi nemogočimi vzorci ter fejk roza/belo/rumeno dlako
-Totalno zgrešene kombinacije oblačil kot npr. zimski plašč+superge, pete+zgornji del trenirke itd.
-Obroči za lase s pentljami ali otroškimi mašnicami v kombinaciji s kakšnimi otroškimi (Hello Kitty ipd.) torbicami.. nasploh ne maram preveč tega "cute" stila na ženski. Fajn je, če ženska zgleda kot ženska, ne pa kot punčka iz vrtca.
-All Starke in bulerji, še posebej na ženski. Dvojni bruh.
-Tisti težki, rumeno-rjavi, "gorski" škornji, ki se zadnje čase nosijo. Katastrofa!
-Puhaste jakne z mrtvaškimi glavami, srčki in drugimi nemogočimi vzorci ter fejk roza/belo/rumeno dlako
-Totalno zgrešene kombinacije oblačil kot npr. zimski plašč+superge, pete+zgornji del trenirke itd.
-Obroči za lase s pentljami ali otroškimi mašnicami v kombinaciji s kakšnimi otroškimi (Hello Kitty ipd.) torbicami.. nasploh ne maram preveč tega "cute" stila na ženski. Fajn je, če ženska zgleda kot ženska, ne pa kot punčka iz vrtca.
-All Starke in bulerji, še posebej na ženski. Dvojni bruh.
-Tisti težki, rumeno-rjavi, "gorski" škornji, ki se zadnje čase nosijo. Katastrofa!
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
tmis_ napisal/-a:-Totalno zgrešene kombinacije oblačil kot npr. zimski plašč+superge
Jaz pa s tem ne vidim nič narobe, če superge niso prav izrazito tekaške ali nekaj
Every rose has its thorn
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
Haha, jaz veckrat oblecem plasc in superge, prav take tekaske - se otroske so - so ble bolj poceni, pa se nihce nic ne pritozuje. Vsaj v fris ne. Ok razn prijatlca, ko me skritizira. Sam ko so pa tako udobne.
Thanks to denial, I'm immortal!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
omfg, a sem zlobna dons, ampak:
*mala* napisal/-a:It has arrived.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
purple_rain napisal/-a:omfg, a sem zlobna dons, ampak:*mala* napisal/-a:It has arrived.
ok, punce, vi sploh ne veste kaj je to moda... špičaki bodo spet in, ona je veliiiik pred vami, pa te bleščice, ta modra barva... sooo šik, so paris...
eni res nimajo mere pa vse možno navlečejo skupi. mislm dost slaba d je že kdo to oblikval, kaj šele d kdo to nosi
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Kar zmrazi me, ko vidim žensko v špičakih.
- underdogy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
Beli škornji, po možnosti špičaki skombinirani z črni krilom do polovice kolena al pa malo pod/nad seveda z razporokom in bela puhovka z tisim cheap fejk krznom zraven. Po možnosti še bela torbica.
Pa navsploh pretiravanje z belo/črnimi kombinacijami.
Pa tiste mini torbice ko tud telefona ne spraviš noter.
Pa LV fake torbice.
In seveda, škornji pa kavbojke prek (ko pa to vidim.. jao)
Last but not least - tisti puhovka-plašči, podobmi neki svetleči vreči za smeti brez obleke (si lastim enega za nočno sprehajanje psa ampa se vedno čudim ko pri belem dnevu srečam katero pri belem dnevu)
Pa navsploh pretiravanje z belo/črnimi kombinacijami.
Pa tiste mini torbice ko tud telefona ne spraviš noter.
Pa LV fake torbice.
In seveda, škornji pa kavbojke prek (ko pa to vidim.. jao)
Last but not least - tisti puhovka-plašči, podobmi neki svetleči vreči za smeti brez obleke (si lastim enega za nočno sprehajanje psa ampa se vedno čudim ko pri belem dnevu srečam katero pri belem dnevu)
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Kaj pa je narobe s škornji in kavbojkami? A bi morala kovbojke nositi samo s teniskami??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov