What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
*svetleči pasovi (srebrna, zlata, flurescentno zeleni, oranžni-jaa tudi ti se najdejo )
*pajkice kot samostojno oblačilo pri puncah ki imajo preveč kg
*beli škornji na peto, po možnosti špičaki
*zlat nakit mi tudi ni všeč
*puhaste bunde
*pajkice kot samostojno oblačilo pri puncah ki imajo preveč kg
*zlat nakit mi tudi ni všeč
*puhaste bunde
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
ne maram špičakov. res... nevem, nikoli mi niso bli všeč, nikoli mi ne bojo:D
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
claire napisal/-a:no tole je tetka claire že uh uh strani nazaj nabila na klin, pa so me (očitno mariborčanke) čist napadle, da kaj govorim.
ah jebiga, kar je res je res.
in ni res, da se povsod folk tako... kako bi se reklo... brez stila, okusa oblači. je jih par, ne pa množično kot v mb.
Khm....tudi jaz sem bila med njimi, pa nisem iz Maribora.Je pa zanimiva stvar, da nikoli nisi prilepila nobenega svojega outfita, da vidimo kaj je višek mode, da tako pljuvaš po Mb-ju.
Da ne bom čisto off topic-zlate napihnjene bunde.Fujči.
The world is as you are.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
oh prosim te lepo.
za nasvet katere čevlje naj obujem, te ali one, vprašam fanta, mamo ali prijateljico. tudi velik krog znancev v tej smeri imam, tako da mi ni treba limati fotk (kot ti) na najstniški forum in spraševati ljudi za katere vem, da ne poznajo ne mene, ne mojega stila. torej mi ne morejo pomagati.
+ če bi hotela, da veste kdo in kaj sem, bi vam dala naslov ali skakala po srečanjih foruma.
lahko pa pljuvam po komer me je volja. zakaj za vraga nekateri mislite, da je nestrpnost preprosto izražanje mnenja? i don't get it! a ti kupiš vsako cunjo? a ti je všeč vsak avto? a te privlačijo vsi moški? in če poveš, da te ne, nisi zlobna. halo???
ntw- žabe+ nadkolenke na debele meče. (preden me spet kdo napade. ja pač, na debele meče je treba biti pozoren. in ne navlečt gor vsega kar je trenutno moderno. izpadejo kot klovni.)
za nasvet katere čevlje naj obujem, te ali one, vprašam fanta, mamo ali prijateljico. tudi velik krog znancev v tej smeri imam, tako da mi ni treba limati fotk (kot ti) na najstniški forum in spraševati ljudi za katere vem, da ne poznajo ne mene, ne mojega stila. torej mi ne morejo pomagati.
+ če bi hotela, da veste kdo in kaj sem, bi vam dala naslov ali skakala po srečanjih foruma.
lahko pa pljuvam po komer me je volja. zakaj za vraga nekateri mislite, da je nestrpnost preprosto izražanje mnenja? i don't get it! a ti kupiš vsako cunjo? a ti je všeč vsak avto? a te privlačijo vsi moški? in če poveš, da te ne, nisi zlobna. halo???
ntw- žabe+ nadkolenke na debele meče. (preden me spet kdo napade. ja pač, na debele meče je treba biti pozoren. in ne navlečt gor vsega kar je trenutno moderno. izpadejo kot klovni.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Pa da ne bo to preraslo v vsesplošno kreganje/kneokusno komentiranje.
Vsak pač izrazi svoje mnenje in ne ga jemati kot pravilo.
@ emanuela - meni je všeč, da deliš slikovni material oblačil z nami.
No go - deklote, kjer vse sili ven.
Vsak pač izrazi svoje mnenje in ne ga jemati kot pravilo.
@ emanuela - meni je všeč, da deliš slikovni material oblačil z nami.
No go - deklote, kjer vse sili ven.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Najstniški forum?Sama sem nekako bolj pozorna na ljudi, stare nad 20.Ne opažam ravno kvazi najstnic.
Svoje outfite ne dam gor zaradi mnenja.Za mnenje vpr samo pri kombiniranju, toliko o tem.
Ker pa se nočem prepirati na forumu, bom napisala takole...posploševanje ni in nikoli ne bo ok.Pa če se na glavo postaviš da je to tvoj oseben pogled.
Glede dekolteja-še boljše je, ko imajo prevelike modrce in skoraj vse vidiš...brrr
Svoje outfite ne dam gor zaradi mnenja.Za mnenje vpr samo pri kombiniranju, toliko o tem.
Ker pa se nočem prepirati na forumu, bom napisala takole...posploševanje ni in nikoli ne bo ok.Pa če se na glavo postaviš da je to tvoj oseben pogled.
Glede dekolteja-še boljše je, ko imajo prevelike modrce in skoraj vse vidiš...brrr
The world is as you are.
-
Hailey - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2010
Mene absolutno odvračajo:
- zlati in srebni kosi v obilicah (fuj, fej in bljak)
- živalski vzorci na treh kosih od petih (sama tut uporabljam nek pogojno-zebrast šal, ampak na enobarvne stvari, kar izpade povsem drugače)
- kot že omenjeno, dekolte v katerem vse sili ven
- močnejša dekleta (pogosteje kot ženske) pri katerih so vsa oblačila številko ali dve premajhna
- kot electra pravi:
- zlati in srebni kosi v obilicah (fuj, fej in bljak)
- živalski vzorci na treh kosih od petih (sama tut uporabljam nek pogojno-zebrast šal, ampak na enobarvne stvari, kar izpade povsem drugače)
- kot že omenjeno, dekolte v katerem vse sili ven
- močnejša dekleta (pogosteje kot ženske) pri katerih so vsa oblačila številko ali dve premajhna
- kot electra pravi:
- *pajkice kot samostojno oblačilo pri puncah ki imajo preveč kg
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Taki škornji (že model je obupen, potem pa še ta vzorec oz. karkoli že je):
Bruh...
Tudi tile so obupni:
Bruh...
Tudi tile so obupni:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Limeta.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 9. 2010
hahaha nad temi spicaki sm se js zgražala še na dveh drugih forumih na katerih jih uporabnica vztrajno lepi med nove nakupe derfinitivno biiiig no-go pa čeprou prhajajo špice spet u modo
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
Se strinjam, še zmer so bli in zmer bojo fuj
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
js tut ne maram špičakov. sploh tistih, ki majo gor raznobarvne vzorce ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov