What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jz si pa to predstavljam in zgleda zakon!
It was forever..but it didnt last long..
-
Mrs.Sunshine - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
- Kraj: heaven
Se strinjam. Žive barve so tudi meni všeč v takšni kombinaciji.
Mislim, da ni stvari, ki je nebi oblekla, ker vse se da skombinirat, če imaš okus in nekaj ustvarjalnega duha. Pa tudi odvisno je od tega, katerega dogodka se udeležiš
Mislim, da ni stvari, ki je nebi oblekla, ker vse se da skombinirat, če imaš okus in nekaj ustvarjalnega duha. Pa tudi odvisno je od tega, katerega dogodka se udeležiš
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^pa dobr, no, dej se že nauči lept normalno velike slikce.
Navodila 1 (mal zastarela, ampak verjamem vate in da boš uspela zgruntat )
Navodila 2
Ko končaš, pejd še v temo kjer kažemo slikce naših namizij.
Navodila 1 (mal zastarela, ampak verjamem vate in da boš uspela zgruntat )
Navodila 2
Ko končaš, pejd še v temo kjer kažemo slikce naših namizij.
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Bolj kot to kaj ljudje nosijo me moti ob kakšnih priložnostih nekateri nosijo posamezne kombinacije. Kot primer moja znanka se za v šolo oblače takole: ultra kratke hlače (hotke) in mrežaste nogavice in majica ki zelo poudari dekolte, za polek pa še ultra visoke pete.
Nekak bi še razumela, če bi bila to oprava za ven, ampak za šolo pa mi je to pretirano in glupo - ne paše v okolje.
Drugi fashion no no (saj za mene, ker si nisem všeč) je poudarjanje dekolteja in nog obenem. Recimo če bi imela neko minico gor, dosti bolj pristaja nekoliko bolj zaprta majica polek - poudarjam da to govorim za sebe, na enih zgleda kar vredu =P
Nekak bi še razumela, če bi bila to oprava za ven, ampak za šolo pa mi je to pretirano in glupo - ne paše v okolje.
Drugi fashion no no (saj za mene, ker si nisem všeč) je poudarjanje dekolteja in nog obenem. Recimo če bi imela neko minico gor, dosti bolj pristaja nekoliko bolj zaprta majica polek - poudarjam da to govorim za sebe, na enih zgleda kar vredu =P
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
vem, da se večina z mano ne bo strinjala, ampak men so uggice totalno not to wear ... predvsem tiste najbolj klasične.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov