What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Pa kje najdejo te babe in kdo jih šminka?! To sem se spraševala že ko sem gledala eno drugo podobno stran (s katere je tista modra oblekca iz teme Poletne oblekce; al je celo ista stran? ) + a to dejansko kdo kupi?
Use your head and follow your heart.
-
Ava_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2010
Šminka jih photoshop horor, z eno besedo. Tega pomoje nihče ne kupi, fotke so tuje, roba pa "made in China" - cunje pač.
Samo glede na temo prejšnjih postov ne morem čez dejstvo, da je podjetje, ki to prodaja iz Maribora. . (no offence, just stating the facts)
Samo glede na temo prejšnjih postov ne morem čez dejstvo, da je podjetje, ki to prodaja iz Maribora. . (no offence, just stating the facts)
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
meli241177 napisal/-a:Gothic stil
Ko pogledam tele cunje se vprašam, ali ženska sploh lahko še grše stvari nase navleče.
Drugače pa mi je ful grd:
-metalski stil
-hip hop stil
Grši od teh tipičnih metalskih in hip hop oprav, je samo še zgoraj omenjeni gothic stil.
Prav tako mi je ful grdo za videt:
-Ženske, ki nosijo te ultra grde skejterske superge poleti, pri 30ih stopinjah.
-All starke. Bruh.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ava_ napisal/-a:Izjema, ki potrjuje pravilo .. jk lol.
Od kdaj pa je stereotip da se v Mb slabše oblačijo?Pa kakorkoli.....
What not to wear-samostoječe nogavice, ki so konkretno vidne izpod mini krila.....a lil bit vulgarno za v službo.
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov