What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 21. Jul. 2010 15:42

STIL je eno. NEOKUSNOST pa drugo.
in da- lahko rečem, da se mariborčanke oblačijo obupno. bila sem trikrat na lentu, tam se zbira vsa populacija. staro, mlado, vse. lent JE reprezentativen vzorec, lent je zadeva za kamor se folk običajno zrihta.

ne mi govorit da ni primerjave. ne rečem, da v lj ni kiksov. absolutno so, toda ne tako množični (5 let opazovanja je dovolj). v mariboru ena lepo oblečena, če nima nič tigrastega zgleda čudna.

kar se tiče trgovin je pa res pretiravanje. imaš vse tudi v mb. le da to tam ne gre.
mah kakšen h&m- tam- majkemi, ni takih obupnih cunj. to je kupljeno na italijanskih /mariborskih tržnicah, pa evo dam roko. toliko se pa že spoznam (pa ne gre za ceno, ker za tako cunjo da tu 20-30€).
zdaj pa the end.

katera se prepozna pač se, jebi ga. vsaj zdaj ve, da je nikakva.

NACI!

še ena iz lenta: mamka stara cirka 40, suha ko preka v 100 let stari roza (!) ala oblekci (beri bombažna daljša majica za na plažo z volančki), na vekah isti roza odtenek (ne, to jim v mb tudi ne potegne, da če ma modro majico ne more biti modro namazana, čudno da niso tigrasto namazane), cokli na nogah (tisti odurni leseni) s katerimi ni znala nerest niti koraka, če je nebi njen mačo boy a.k.a. težki renđer držal bi padla po tistih tlakovcih po dolgem in počez.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 21. Jul. 2010 18:54

claire napisal/-a:STIL je eno. NEOKUSNOST pa drugo.
in da- lahko rečem, da se mariborčanke oblačijo obupno. bila sem trikrat na lentu, tam se zbira vsa populacija. staro, mlado, vse. lent JE reprezentativen vzorec, lent je zadeva za kamor se folk običajno zrihta.

ne mi govorit da ni primerjave. ne rečem, da v lj ni kiksov. absolutno so, toda ne tako množični (5 let opazovanja je dovolj). v mariboru ena lepo oblečena, če nima nič tigrastega zgleda čudna.

ajme ... strašna opazovalka moraš bit, da si prišla do ugotovitve, da na lent festival pridejo le mariborčanke in da v lj živijo le ljubljančanke. Če imaš tako iztočnico in pri tem ponosno izjaviš da si bila nekje tri krat in da zaradi tega poznaš in prepoznaš pravo mariborčanko in kak stil ima, mah potem takem si pravo oko sokolovo :D

kar se pa stila tiče ... treba znati stvari tudi nositi in verjetno to kar se nekomu zdi neokusno, zna na drugi osebi bit totalno okusno.
Sicer pa ... komot lahko prilepiš svoje slike sebe in svojega stilskega izražanja pa da vidimo :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Jul. 2010 21:12

puma napisal/-a: Sicer pa ... komot lahko prilepiš svoje slike sebe in svojega stilskega izražanja pa da vidimo :D

to ja :D une taglasne se lahko daste sem, da bomo potem semle lahko kak konkreten primer prilepl :D
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2010
Kraj: DreamLand

Neprebrana objavaNapisal/-a MarceLiica » 21. Jul. 2010 22:45

Torej.. Totalno off topic .. Whatever vam rečem.. Res so v vsakem kraju drugačne smernice.. Ampak, če je ona posploševala Mb stil, potem bi vsi lahko rekli, da v Lj pa so vse klonirane in izgledajo precej takole : Podaljški, ki bi se videli iz satelitske slike, way 2 much makeup-a tangice, ki se bodo videle ven iz hlač, petke, v katerih ženska ne zna hodit, oranžna od solarija in oblečena v Dolče sa Balkana ali kaj podobnega.. Whatever.. Ne da se mi več v tej temi sploh o tem debatirat, ker me takšne kokoške razkurijo.. Zaradi njih pa se ne mislim razburjat :lol: :razz:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 22. Jul. 2010 8:34

MarceLiica napisal/-a:da v Lj pa so vse klonirane in izgledajo precej takole : Podaljški, ki bi se videli iz satelitske slike, way 2 much makeup-a tangice, ki se bodo videle ven iz hlač, petke, v katerih ženska ne zna hodit, oranžna od solarija in oblečena v Dolče sa Balkana ali kaj podobnega..

Tole ni zelo daleč od resnice... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
meli241177
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a meli241177 » 22. Jul. 2010 8:54

Zanimivo, da so najbolj prizadete Ptujčanke :D
Predvidevam, da veliko kupujete v Mariboru :D :D :D

:P

Pa da se vrnem na temo. Za moj okus je moda danes precej mimo. Npr.:

Slika

ali pa:

Slika

Marsikaj od tega, kar danes folk navleče nase, jaz ne bi oblekla, pa tudi če drugega ne bi imela.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 22. Jul. 2010 10:40

u tele zgornje hlače so mi pa ful všeč, mam podobne :D
Ko zunaj mraz je in veter veje, po sprehajanju viski me ogreje.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 22. Jul. 2010 10:54

puma napisal/-a: ajme ... strašna opazovalka moraš bit, da si prišla do ugotovitve, da na lent festival pridejo le mariborčanke in da v lj živijo le ljubljančanke. Če imaš tako iztočnico in pri tem ponosno izjaviš da si bila nekje tri krat in da zaradi tega poznaš in prepoznaš pravo mariborčanko in kak stil ima, mah potem takem si pravo oko sokolovo :D

kar se pa stila tiče ... treba znati stvari tudi nositi in verjetno to kar se nekomu zdi neokusno, zna na drugi osebi bit totalno okusno.

nikjer nisem rekla da so na lentu le mariborčanke, se pa dejansko vidi, katera iz maribora NI. :P in dejstvo je, da je 90% ziher domačink.

z drugim delom se pa strinjam.

in ne hvala, ne bom lepila svojih slik, čeprav hrepenite po tem, da me vidite. :P
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
meli241177
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a meli241177 » 22. Jul. 2010 10:57

Ena slika z lenta... pa paše v temo :D

Slika
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 22. Jul. 2010 11:00

Promotorke.Ki ne ustrezajo povprečnemu stilu prebivalcev.Sprijaznite se, posploševanje gor ali dol, nikjer ni nič drugače ,jao :roll:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Jul. 2010 11:20

Zame not to wear (s konkretnimi primeri :D).
Najprej čevlji:
+ wtf je fora teh sandalov/balerink,ki imajo še okol gležnja en meter material?
+ cokle
+ te kitty heels
Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Hlače:
* karkoli na zvonc
* karkoli dolžine 7/8 ali 3/4 (zelo redke izjeme, npr. KLIK)
* vse možne kao elegantne hlače
* 3/4 pajkice ali pajkice do kolen :?
Slika Slika Slika Slika Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Jul. 2010 11:55

Meni pa so zlate in srebrne kopalke čisto mimo :eek: :eek: :eek:

Slika

Slika

...oz. mi je totalno grd kakršenkoli kos oblačila, ki se šajna :D
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 22. Jul. 2010 11:56

O ja, men tud te kopalke delujejo full plastično :P
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Jul. 2010 12:04

Pa ne samo da delujejo plastik fantastik, še barva je grozna :eek: :eek: :eek: hehehe
nikotova
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2010
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a nikotova » 22. Jul. 2010 12:19

ciao punce,

toliko sem se nasmejala ob tej debati, da sem se samo zaradi tega registrirala :D

V glavnem moram se strinjat, da imajo v določenem kraju določene posebnosti ... v Postojni npr. (ko grem k zdravniku, drugače sem iz KP), opažam neverjetno število na kratko postriženih žensk, tipo 90-a, pobarvane na živo rdeče :? , ne me vprašat zakaj, ampak tako je.

Ma da se vrnem na temo ... če mislite, da so maroborčanke brez okusa (česar res ne vem), potem bi morale ta vikend z mano žurat v Bosni - PARADA SLABEGA OKUSA, pa jaz nisem nek modni frik, sam kar je preveč je pa preveč: prvo te v oči vdaraijo BARVE :cool: , vse šajni, vse floriscento, roza, zlato ... za zemeljske tone in črno barvo še nihče ni slišal :D , modni dodatki, ajme majko, vsega trikrat preveč, brez vsakega smisla, plastični pasovi, plastični čevlji, najbolj od vsega pa so me fascinirale (na domala vsaki ženski) POROČNE FRIZURE (nismo bili na poroki, da ne bo pomote, v čisto navadnem kafiču smo bili, v sobo zvečer)...

Sem hotela slikat, ampak nisem imela pravega izgovora :D :D :D

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov