What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Libido. napisal/-a:sirova štručka napisal/-a:hautehippie napisal/-a:Marc Jacobs miškaste balerinke! (bi jih morala naročit preko neta)
ne vem za kam bi si dal človek tole na nogo. Luškano gor dol, js bi to kupla moji 5 letni sestrični, če bi jo imela in če bi imela viška dnarja.
what the fuck is that?!
meni je pa to ful lepo
ce ne bi stale miljaužnt dnarja, bi ble že moje.
-
tita123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 8. 2008
- Kraj: Bela krajina/Ljubljana
^^ meni so tudi zlo všeč, take lepe cortkane
men so pa nasploh bele dolge hlače no go, če so zlo tankega materiala, da se čez vidijo gate bele kavbojke pa so mi všeč, ampak če se nosijo samo poleti
ne maram pa svetlikajočih stvari, če se ti ''šajna'' torbica se ti ne rabi še majčka in nakit, ker izpade čist preveč ceneno.
men so pa nasploh bele dolge hlače no go, če so zlo tankega materiala, da se čez vidijo gate bele kavbojke pa so mi všeč, ampak če se nosijo samo poleti
ne maram pa svetlikajočih stvari, če se ti ''šajna'' torbica se ti ne rabi še majčka in nakit, ker izpade čist preveč ceneno.
Najboljše šele prihaja...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
^^meni so tudi te 7/8 poraz, taki, da jih ne bi navlekla nase, pa če mi plačajo
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
mislim. a je bila slučajno katera kaj v mariboru v času festivala lent?
jaz nisem mogla verjeti svojim očem. res. v splošnem sem ugotovila, da mariborčanke nimajo okusa in stila, niti se ne pogledajo v ogledalo očitno. pa niso bile le izjeme, to me najbolj čudi. če bi bila tu pa tam kaka maškara še si rečeš ok. to pa je katastrofa. in to vseh kategorij, od debelih v miničih, do suhih v ogabnih kačjih špičakih v kombinaciji s tigrasto torbico, do zebrastih špičakov v kombinaciji s tigrasto majčko, do fensi oblekc, ki so kvečjemu za na kako poroko (ne koktajl oblekce!), do belih ala poročnih oblekc, do mam v samo pajkicah, do kombinacije daljše srajčke na gole noge, do 13letnic z 15cm peto in push-upom, do celulitastih nog vseh vrst,... res. ni da ni. sem bla res in dregala fanta, glej to, glej to. res. kot ena neokusna cenena italijanska tržnica. obupno obupno. da se o tipih in njihovih belih hlačah in roza srajčkah ne pogovarjamo (a ti so res bili izjeme).
ko sem potem kakšno rekla v tej smeri na kavi s kako kolegico, so mi vse prikimavale. sploh tiste, ki študirajo v mb. da je to baje polom.
zdaj jaz sem v lj tudi vsega vajena, a takega nazadnjaškega cenenega stila ne vidiš. ker sploh jaz izredno spoštujem ljudi s svojim stilom, ljudi, ki so rahlo extra, ki so rahlo alter, ful alter, karkoli. nimam glede tega problemov.
ampak to niso bili stili, pačpa ogabno navlečene ženske/punce/deklice.
mišje balerinke so mi pa..
jaz nisem mogla verjeti svojim očem. res. v splošnem sem ugotovila, da mariborčanke nimajo okusa in stila, niti se ne pogledajo v ogledalo očitno. pa niso bile le izjeme, to me najbolj čudi. če bi bila tu pa tam kaka maškara še si rečeš ok. to pa je katastrofa. in to vseh kategorij, od debelih v miničih, do suhih v ogabnih kačjih špičakih v kombinaciji s tigrasto torbico, do zebrastih špičakov v kombinaciji s tigrasto majčko, do fensi oblekc, ki so kvečjemu za na kako poroko (ne koktajl oblekce!), do belih ala poročnih oblekc, do mam v samo pajkicah, do kombinacije daljše srajčke na gole noge, do 13letnic z 15cm peto in push-upom, do celulitastih nog vseh vrst,... res. ni da ni. sem bla res in dregala fanta, glej to, glej to. res. kot ena neokusna cenena italijanska tržnica. obupno obupno. da se o tipih in njihovih belih hlačah in roza srajčkah ne pogovarjamo (a ti so res bili izjeme).
ko sem potem kakšno rekla v tej smeri na kavi s kako kolegico, so mi vse prikimavale. sploh tiste, ki študirajo v mb. da je to baje polom.
zdaj jaz sem v lj tudi vsega vajena, a takega nazadnjaškega cenenega stila ne vidiš. ker sploh jaz izredno spoštujem ljudi s svojim stilom, ljudi, ki so rahlo extra, ki so rahlo alter, ful alter, karkoli. nimam glede tega problemov.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
claire, jaaa Mislim, za razjokat, res. Bolš bi blo, če bi dale gor kavbojke in benneton majčko (beri: najbolj average kombinacija ever), kot pa da taki folk paradira okoli. Mislim, da lahko podobno ali še hujšo sceno najdeš na portoroški "promenadi"
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Ice_cofee napisal/-a:Jauč, jauč...včeraj v trgovini sem naletela na 60+ žensko z blazno starikavim obrazom, kožo čist povešeno, gubasto, nogami, prepredenimi z žilami. Postavo je mela za ta leta precej spodobno. Ampak oblečena pa...pazi to! Črna oblekica-minica, ki ji ni segala do kolen, spredaj v-izrez in pušap do vratu! Dejansko pušap! Potem črne sandalčke-štiklce, ki so skupi z oblekco odkrivali njene noge v slabem stanju, plus vpadljiv mejkap (neko senčilo močne barve, tuš, pa še šminka!). Ne vem no, kul, da se ženska počuti mladostno, ampak kar je neokusno, je pa neokusno.
Drugič to poslikej pa objau tle gor.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Jst sm tut 1x eno starejšo gospo (pomoje že nad 60) v totalno mladostnem videzu: v 3/4 belih hlačah, roza natikačih z peto, neko roza, vijolično majčko z dekoltejem in v laseh tiste plastične rožice, da o verižicah in zapestnicah ne govorim....
- MarceLiica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
- Kraj: DreamLand
Claire , mislim da na podlagi enega festivala ne moreš določiti, kakšen stil imajo Mariborčanke. Če mene vprašaš, v Ljubljani, ta srednji sloj prebivalstva prikazuje total fashion disaster na podlagi večkratnega obiska glavnega mesta
- meli241177
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
claire napisal/-a:mislim. a je bila slučajno katera kaj v mariboru v času festivala lent?
Se strinjam z vsem. In dejansko ni tako samo na festivalu, ampak v MB na splošno, čez celo leto. Ko sem se preselila iz LJ v MB, sem bla čist šokirana, kaj vse ženske tu navlečejo nase. Zdaj sem se sicer že privadila, ampak vsakič ko grem kaj v LJ, si kar oči spočijem na ljubljanskih deklinah in fantih. Obup od obupa.
- meli241177
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
MarceLiica napisal/-a:Claire , mislim da na podlagi enega festivala ne moreš določiti, kakšen stil imajo Mariborčanke. Če mene vprašaš, v Ljubljani, ta srednji sloj prebivalstva prikazuje total fashion disaster na podlagi večkratnega obiska glavnega mesta
V Ljubljani imaš vsaj raznoliko oblečene ljudi, z malo več okusa. V MB pa so sami kloniranci slabega stila. Za bruhat. Tudi v trgovinah je temu primerno založena roba. Sej pol ni čudno, da ljudje hodijo okoli tako oblečeni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov