What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
srečnici
Nekaj takega kot, če si cene ne odlepiš s podplata čevljev, sploh pri visokih petah in se potem ves čas, ko hodiš, vidi.
ne vem za kam bi si dal človek tole na nogo. Luškano gor dol, js bi to kupla moji 5 letni sestrični, če bi jo imela in če bi imela viška dnarja.
Jochie napisal/-a:vrhunec vsega pa je, ko si ne "odšijejo" dol z rokava etiketo proizvajalca....
Nekaj takega kot, če si cene ne odlepiš s podplata čevljev, sploh pri visokih petah in se potem ves čas, ko hodiš, vidi.
hautehippie napisal/-a:Marc Jacobs miškaste balerinke! (bi jih morala naročit preko neta)
ne vem za kam bi si dal človek tole na nogo. Luškano gor dol, js bi to kupla moji 5 letni sestrični, če bi jo imela in če bi imela viška dnarja.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
sirova štručka napisal/-a:Nekaj takega kot, če si cene ne odlepiš s podplata čevljev, sploh pri visokih petah in se potem ves čas, ko hodiš, vidi.
Mogoče pa nekatere zanalašč pustijo ceno gor....da se vidiiiii kok majo keša (oz. njihovi tipi), ker so si jih lahko privoščile
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
sej ko se hodi, se vidi samo bel listek, mogoče je pa tud samo koda gor in ne cena. Čoravo v glavnem.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
sirova štručka napisal/-a:hautehippie napisal/-a:Marc Jacobs miškaste balerinke! (bi jih morala naročit preko neta)
what the fuck is that?!
Let's swim to the moon .....
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Meni te delujejo kot balerinke, ki jih imajo otroci v vrtecu- ko se preobujejo spomnim se, da so bile podobne v modi v mojih časih vrteca
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Ja, sam "novejši modeli" so imeli tudi smrček in ušesa, da so bili miškam podobni
-
Ice_cofee - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jauč, jauč...včeraj v trgovini sem naletela na 60+ žensko z blazno starikavim obrazom, kožo čist povešeno, gubasto, nogami, prepredenimi z žilami. Postavo je mela za ta leta precej spodobno. Ampak oblečena pa...pazi to! Črna oblekica-minica, ki ji ni segala do kolen, spredaj v-izrez in pušap do vratu! Dejansko pušap! Potem črne sandalčke-štiklce, ki so skupi z oblekco odkrivali njene noge v slabem stanju, plus vpadljiv mejkap (neko senčilo močne barve, tuš, pa še šminka!). Ne vem no, kul, da se ženska počuti mladostno, ampak kar je neokusno, je pa neokusno.
Največja sreča življenja je vedenje, da smo ljubljeni;ljubljeni zaradi sebe-ali bolje, ljubljeni kljub sebi.
-
Dizzy.girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2009
ko ste prej govorile kako nekatere ne prenesete japank, meni so pa res top obutev zdejle. brez njih ne bi preživela v poletnih mesecih najbolj udobna in fletna obutev, če so nohtki na nogah v lepih sladolednih barvah pa sploh
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
joy23 mogoče majo zato črne tangice spodaj, da vsem pokažejo, da nosijo spodnje hlačke (namreč, meni se je že zgodilo, da sem imela bele hlače, spodaj pa tangice kožne barve brez šivov in so potem neki tipi na ves glas ugibali ali nosim spodnje hlačke ali ne)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov