What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
purple_rain napisal/-a:..japonke so multi-uporabne!
Tako hudo pa spet ni... 10min nazaj sem gledal Katjo Šobo v Odmevih, v pajkicah in japonkah... Mene bi blo sram... :unknown:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
Libido. napisal/-a:lahko poveš da ti pač crocsov ne bi obula, ne moreš pa zdej obsojat vsakega ki jih ima.
A bajsike, ki se stlačijo v 2 številki premajhne, bele barve pajkice, se pa lahko obsoja?
Men so tud kroksi nikakva obutev. Pač za doma so dobri, mi je sicer vseen, če kje drugje vidim koga v njih, ampak, ko je tolk druge (beri lepše) obutve, ti bi imel pa glih tisto gumo gor...
Kakor komu paše. Js jih še za doma nimam, ker me je hudič grdi žulit začel
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Jaz mam japanke za vsepovsod, za doma, za na plažo, za na faks, za po mestu, pa tud ko sem delala v neki zelo znani poslovni stolpnici v Ljubljani sem jih nosila. Crocs so pa druga zgodba. To mi je pa grdo, še za okol vrta mi je neprijetno ko obujem mamine.
Pa tud na faksu nosim mini krilo. Ne vidim zakaj ne bi, sej sm tud na gimnaziji, a zdej pa smo kao bl resni, ko sem se pa v resnici samo prestavila 500m stran v drugo zgradbo?
Pa tud na faksu nosim mini krilo. Ne vidim zakaj ne bi, sej sm tud na gimnaziji, a zdej pa smo kao bl resni, ko sem se pa v resnici samo prestavila 500m stran v drugo zgradbo?
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
No jaz ne nosim ne croksov ne japonk, ker mi ni nič od tega všeč za nosit. Niso mi pa grde. Edino res mi pa ni bilo všeč, ko je ena punca prišla na pogreb v japonkah.
Kar se pa mode tiče jaz nosim tisto kar mi paše, v čemer se dobro počutim in ne tisto kar je najbolj moderno.
Kar se pa mode tiče jaz nosim tisto kar mi paše, v čemer se dobro počutim in ne tisto kar je najbolj moderno.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
spice girl napisal/-a:Evo, pa še nova ideja: NTW superge, petke za na plažo in po plaži
Joooj, enkrat videni škornji na plaži. (!!) In to na dan, ko so se temperature gibale okol 30ke. Sicer je bla bejba tam z namenom gledat neko surf tekmovanje, ne z namenom sončenja in kopanja .. ampak vseeeeno.
Japanke so pa top stvar v poletnih mesecih! Zgledajo tut miljonkrat lepše, kot stari dobri natikači!
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov