What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Kopiram od drugod:
ana27 napisal/-a:V iskalniku sem našla kikse znanih osebnosti, ne pa kikse žensk, ki se za moje pojme ponašajo z nelepoto, zato upam, da tema še ne obstaja.
Ne morem si kaj, da ne bi delila z vami stvari, ki jih opažam v službi in med ženskami okoli sebe. Zanima me kakšno mnenje imate o teh stvareh ve.
Prvi primer: ženska stara čez 40 z velikimi povešenimi joški, ki nosi globok dekolte. Zame je to res velik kiks in tako nagnusno, ko vidiš tisto razvlečeno in pretegnjeno kožo, ki visi navzdol.
Drugi primer: ženska stara čez 30, precej obilne postave v hlačah z nizkim pasom. Okrog pasu pa ji čez hlače visi nenormalna količina špeha, ki se kar vliva iz hlač. Spet nagnusno.
Tretji primer: mlado debelo dekle v mini krilu. Ne vem debele noge in mini krilo mi ne gresta skupaj.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Čredni nagon. Pajkice so in, dejmo nosit pajkice. Četudi nam pašejo kot "piletu sise".
Videno v petek pred KC: majhno črno dekle, kilaža okoli 120 kg (dobesedno). Oblečene črne 3/4 pajkice in mrežasto majčko. Skozi vsako "luknjo" na majčki je plapolala odvečna maščoba, ker jo je majška preveč stistnila. In roke niso bile podobne rokam, ampak klobasi. Pajkice je na zadnji plati tako raztegnilo, da so bile skoraj bele barve.
Drugače pa so mi mini krilca na močnejših ženskah kar OK. V kolikor so prave velikosti. Veliko bolje, kot stisnjene kavbojke, in potem pol metra kože čez pas...
Not to wear - hlače z nizkim pasom, da ko sedimo, nam iz roba hlač kuka ritka. Po možnosti bele barve s še kakšnim mozoljčkom Sicer pa je zanemarljiva ogabnost tega z ogabnostjo moške riti, ki kuka iz kavbojk
Videno v petek pred KC: majhno črno dekle, kilaža okoli 120 kg (dobesedno). Oblečene črne 3/4 pajkice in mrežasto majčko. Skozi vsako "luknjo" na majčki je plapolala odvečna maščoba, ker jo je majška preveč stistnila. In roke niso bile podobne rokam, ampak klobasi. Pajkice je na zadnji plati tako raztegnilo, da so bile skoraj bele barve.
Drugače pa so mi mini krilca na močnejših ženskah kar OK. V kolikor so prave velikosti. Veliko bolje, kot stisnjene kavbojke, in potem pol metra kože čez pas...
Not to wear - hlače z nizkim pasom, da ko sedimo, nam iz roba hlač kuka ritka. Po možnosti bele barve s še kakšnim mozoljčkom Sicer pa je zanemarljiva ogabnost tega z ogabnostjo moške riti, ki kuka iz kavbojk
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
danes pred faksom:
punca je mela temne jeans kratke hlače malo nad koleni (dolžina, ki že dolgo ni več aktualna), temno majčko in PINK CROCSE Za na faks!
Malo je manjkalo, da bi jo šla klofutnt!
punca je mela temne jeans kratke hlače malo nad koleni (dolžina, ki že dolgo ni več aktualna), temno majčko in PINK CROCSE Za na faks!
Malo je manjkalo, da bi jo šla klofutnt!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
lovefrance napisal/-a: jeans kratke hlače malo nad koleni (dolžina, ki že dolgo ni več aktualna)
Sicer ne spremljam mode preveč, ampak se mi zdi, da ko sem bila na zadnjič v šopingu (prejsšnji teden) sem kar naprej naletavala ne jeans hlače malo nad koleni. Če so tako dobro založeni z njimi, predvidevam, da je tudi kupcev kar nekaj, torej so aktualne.....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
lovefrance napisal/-a:jeans kratke hlače malo nad koleni (dolžina, ki že dolgo ni več aktualna)
a zdej moremo vsi nosit tisto, kar je letos moderno? naslednje leto pa vse te cunje v smeti in nakupit nove, da bomo oblečene po zadnji modi, ker bohnedaj da bi oblekle kaj lanskega, kar je že ven iz mode
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov