What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
positive vibration napisal/-a:So pa definitivno najbolj praktični. V kerih drugih šuhih češ sicer hodit na fešte ala lampiončki in na hude koncerte, če ne v bulerjih? Edino v bulerjih so moji prstki varni v gužvi pred tem, da jih kdo nemarno pohodi al pa kak obilen možakar, ki se je na koncertu vrinil pred mene in evforično skače, thnx god za bulere. In edino bulerji so takšni, ki ne bodo v torek zgledali čudno, ko bojo celi vsrani od blata...in edino za bulerje se jz tud ne bom sekirala, če bojo vsrani In ob vseh teh plusih mi je čisto vseeno, če zgledajo grdo. Čeprav so meni prav simpatični
Ja, ampak so pa tudi precej nenaklonjeni stopalom, saj tisto železo ne vpliva ravno najbolje nanje. Jaz sem svoje čase v gimnaziji (čisto na začetku) furala tak stil, da so bulerji pasali zraven, ampak so me ožulili še kdaj po parih mesecih nošnje, tako da sem mela res probleme s tem. (Getta Grip ali kaj so bli )
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
V petk sm na vlaku vidla žensko staro najmanj 50 let v črnih nogavičkah, lakiranih špičakih, črni jaknci, taki mladostni, kratki in pa sivi mini kiklci, taki nabrani, tanki. Mislim...ženska...grozn...
Al pa v BTC enkrt, mamo in hčerko. Hčerka dobr oblečena, mama pa v črnem miniču, pajkicah, štiklah, črni majčki in pa belem dolgem plašču z mucko okrog vseh robov...
Al pa v BTC enkrt, mamo in hčerko. Hčerka dobr oblečena, mama pa v črnem miniču, pajkicah, štiklah, črni majčki in pa belem dolgem plašču z mucko okrog vseh robov...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ko sem od delč vidla fotke, sem mislna da celo rit kaže
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz pa, da je pozabla oblečt spodnjice in da ji je veter dvignil krilo
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
V petek v tej vročini videno na eni punci ledraste pajkice do kolen. Meni je bilo grozno.
1. Prvič sem videla kratke ledraste pajkice, zgledale so
2. Na kraj pameti mi ne pride, da bi v tej vročini oblekla ledraste pajkice.
3. Jst osebno bi ledraste pajkice oblekla za zvečer, pa še to dolge (kratke mi že na splošno niso všeč)
1. Prvič sem videla kratke ledraste pajkice, zgledale so
2. Na kraj pameti mi ne pride, da bi v tej vročini oblekla ledraste pajkice.
3. Jst osebno bi ledraste pajkice oblekla za zvečer, pa še to dolge (kratke mi že na splošno niso všeč)
Use your head and follow your heart.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
* balerinke + nogavice, ki se vidjo iz balerink (po možnosti še kratke hlače in nogavice nad gležnji)
* zadnjič sm enega ata vidla za svoja leta normalno oblečena, spodaj je pa imel obute vanske. in to tiste ta najbolj široke, potiskane s kostkoti, z nezavezanimi vezalkami Smešno je zgledalo, ko se je s palčko čisto počasi premikal v teh čevljih
* zadnjič sm enega ata vidla za svoja leta normalno oblečena, spodaj je pa imel obute vanske. in to tiste ta najbolj široke, potiskane s kostkoti, z nezavezanimi vezalkami Smešno je zgledalo, ko se je s palčko čisto počasi premikal v teh čevljih
Don't worry, be happy!!
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
en grozno oblečen tip, viden na troli v lj (pa nebi šla z njim na kavo, pa da je maneken)
- živo vijoličasta oprijeta majica s kratkimi rokavi (iz enega rokava seveda kuka ogaben del tatuja) z velikim napisom nekim bednim angleškim+ na teh črkah ROZA bleščice
- spodnji del črne adidasove trenirke (one take gladke, ne bombažne), sicer kos sam po sebi še za zadnjo silo, a na to majico..
- LAKASTI ala adidaski na nogah
- + za povrh še moško peder tašen od vuitona kao (že nasploh so mi te borše ogabne, na tipu so pa ostudne)
- in ofkors "hudi" sončni špegli
kaj takega res že dolgo ne (če sploh kdaj) na tipu. punce so pa vsaj 30% ta čas katastrofalno navlečene (kao po modi a totalno mimo svoji postavi in kombinaciji), ostalih 50% neopazno in zastarelo, 10% jih je ok in 10% s svojim stilom, kar zelo cenim in spoštujem.
- živo vijoličasta oprijeta majica s kratkimi rokavi (iz enega rokava seveda kuka ogaben del tatuja) z velikim napisom nekim bednim angleškim+ na teh črkah ROZA bleščice
- spodnji del črne adidasove trenirke (one take gladke, ne bombažne), sicer kos sam po sebi še za zadnjo silo, a na to majico..
- LAKASTI ala adidaski na nogah
- + za povrh še moško peder tašen od vuitona kao (že nasploh so mi te borše ogabne, na tipu so pa ostudne)
- in ofkors "hudi" sončni špegli
kaj takega res že dolgo ne (če sploh kdaj) na tipu. punce so pa vsaj 30% ta čas katastrofalno navlečene (kao po modi a totalno mimo svoji postavi in kombinaciji), ostalih 50% neopazno in zastarelo, 10% jih je ok in 10% s svojim stilom, kar zelo cenim in spoštujem.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov