What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
So pa definitivno najbolj praktični. V kerih drugih šuhih češ sicer hodit na fešte ala lampiončki in na hude koncerte, če ne v bulerjih? Edino v bulerjih so moji prstki varni v gužvi pred tem, da jih kdo nemarno pohodi al pa kak obilen možakar, ki se je na koncertu vrinil pred mene in evforično skače, thnx god za bulere. In edino bulerji so takšni, ki ne bodo v torek zgledali čudno, ko bojo celi vsrani od blata...in edino za bulerje se jz tud ne bom sekirala, če bojo vsrani In ob vseh teh plusih mi je čisto vseeno, če zgledajo grdo. Čeprav so meni prav simpatični
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Meni so bulerji na tipih waaa, če znajo prav skombinirat ne govorim o metalcih, tisto mi je na sploh ogabno, ampak recimo o ostalih outifith.. Prav hudo izpade, jebačko
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- Oly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Jz sem vidla že toliko žensk z bulerji ki so izgledale miljon bolje od "spedenanih" žensk, od žensk v uggicah, od žensk v visokih petkah...Da ne omenjam,da veliko metalcev izgleda bolje od splošne populacije.(priznam da ne vsi)Res ne vem od kje to zgražanje nad njimi.Bulerji so udobni, nepremočljivi narejeni 100x bolj kvalitetno od čevljev z visoko peto pa za moje pojme zgledajo lepše.Mislim kaj je bolj neumno zgledalo ta teden, bejba v bulerjih z eno lušno oblekico zgoraj al bejba v visokih petah ki se prebija od vrat službe do avta(da o tistih ki pešakajo na daljše relacije ne govorim).
ja res je...nosim bulerje lahk povem sam to, da ta teden je 9 mojim sošolkam premočil čevlje(od superg, balerink do visokih pet) meni niti enkrat.
ja res je...nosim bulerje lahk povem sam to, da ta teden je 9 mojim sošolkam premočil čevlje(od superg, balerink do visokih pet) meni niti enkrat.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
tmis_ napisal/-a:Sej ni treba, da se zdej spet vse, ki nosite bulerje, branite.
Men so na ženski ful grdi, pa kaj? Če komu niso, naj jih nosi.
Jaz jih ne nosim pa so mi vsec
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Stil ki ga fura čist preveč najstnic...cunje tisočih vzorcev, barv, krojev - eno na drugo, ni važno če so črte/karo/pike + temu primerni dodatki in čevlji... kot da bi v new yorkerju in tally weijlu zastojn talali
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=25600
tole sm našla med malimi oglasi in sm se komej zadržala da nisem napisala komentarja avtorici, kje je kupila vse te ogabne cote
tole sm našla med malimi oglasi in sm se komej zadržala da nisem napisala komentarja avtorici, kje je kupila vse te ogabne cote
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Agreed 10000%
It was forever..but it didnt last long..
-
Hailey - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2010
pri nas bi temu stilu, ki ga js ne morm videt, rekl čefurjada. se pravi zlate jaknce, zlati čevlčki, zlat pašček, zlata torbica, bele hlačke, bela majčka (z ovratnikom od pudra), tisoč in ena krama navešena na ženski. ogabno.
in ne me narobe razumet; zlata barva v mejah normale, ne pa vsepovsod!
in ne me narobe razumet; zlata barva v mejah normale, ne pa vsepovsod!
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
*kayka* napisal/-a:http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=25600
v itAlii.
pa groza no.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]