What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2604 prispevkov
• Stran 173 od 174
•
Prejšnja
1 ... 170, 171, 172, 173, 174
Naslednja
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Men je pa ta Anja Tomažin čist mim
Sta mi pa Iryna pa Matjaž trenutno najlepši slovenski "zvezdniški" par.
Sta mi pa Iryna pa Matjaž trenutno najlepši slovenski "zvezdniški" par.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ srednja
Meni najljubše: Maja Ferme, Ota Roš, Iva Kranjc, Katarina Čas.
Iryna mi sploh ni všeč, isto Anja Tomažin, Tanja Ž., dvojčici Prusnik (maškari spet), da tistih diamantk, Iris Mulej sploh ne omenjam
Meni najljubše: Maja Ferme, Ota Roš, Iva Kranjc, Katarina Čas.
Iryna mi sploh ni všeč, isto Anja Tomažin, Tanja Ž., dvojčici Prusnik (maškari spet), da tistih diamantk, Iris Mulej sploh ne omenjam
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- ursa2502
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 8. 2010
http://irena.blog.siol.net/2012/03/19/viktorski-maturantski-ples/
se kar strinjam z besedami, zapisanimi v blogu.
meni najljubše: maja ferme, iva kranjc in katarina čas. sandra adam pa ni niti malo všečna.
meni najljubše: maja ferme, iva kranjc in katarina čas. sandra adam pa ni niti malo všečna.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
men je pa sandra glede na ostalo videno še kar solidna
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Kaj je pa napačnega v tem? Da je vse iste barve?
Sandre Adam pa nisem niti videla. Ful lepa obleka, tudi luštna je.
Sandre Adam pa nisem niti videla. Ful lepa obleka, tudi luštna je.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Tamala_mrha napisal/-a:^^ Kaj je pa napačnega v tem? Da je vse iste barve?
Mnja, to je bilo včasih, še posebej v 80ih moderno, zna pa izpasti pogosto malo preveč 'vamp' in vpadljivo, sploh za na gala prireditev.. zadnja leta velja 'pravilo', da se k rdeči obleki skobinira npr. lak v nude barvi ali pa kakšni drugi (npr. temni odtenki), rdeči nohti so pa primerni bolj za poživitev obleke kakšne druge, bolj umirjene barve Oziroma za na gala prireditev sploh niso preveč primerni, prej za na kakšno zabavo (čeprav tudi ni nujno, če so živo roza in oranžni dovoljeni, bi tudi rdeči šli skozi pomoje ). Tako kot pri ličenju, če imaš živo rdečo šminko, se moraš potem bolj nazaj držat pri očeh, in seveda obratno
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
dot napisal/-a:... se k rdeči obleki skobinira npr. lak v nude barvi ali pa kakšni drugi (npr. temni odtenki), rdeči nohti so pa primerni bolj za poživitev obleke kakšne druge, bolj umirjene barveTamala_mrha napisal/-a:^^ Kaj je pa napačnega v tem? Da je vse iste barve?
yes! that's it. k črni obleki so fenomenalni rdeči nohti, tudi k zeleni, modri. ne pa rdeče na rdeče. preveč vse rdeče. to je tako, kot da bi si še torbico zraven rdečo omislila pa čevlje pa po možnosti še rdečo rožo sredi glave. to ne gre. treba je imet nek estetski čut.
sicer da o obleki rebekice sploh ne začnemo. in celem stylingu njenem. ne samo da ma rdeče nohte k dolgi rdeči obleki, pol ma še tak kroj, da bog se usmili, pa lase nikakve, ko za na birmo pred 20imi leti, ličnice čist adijo pofarbane, za tisto kao zapestnico bi itak rabla orožni list + da jo ja totalno grško naredi, pol pa (če je že en mitski pridih) pa žvalsko tašno zraven. čevljev boljše da ne vidim. res, kdo je njej stilist, da mi je to vedet. majkemi jaz bi pol žensk oblekla boljše samo iz svoje omare.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
ursa2502 napisal/-a:http://irena.blog.siol.net/2012/03/19/viktorski-maturantski-ples/
1+
sem ravnokar prebrala. zelo objektivno in resnično. za moj okus.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ja, mogoče res preveč vsega v rdeči ... Mi je pa večji kiks kot vse v rdeči barvi, kroj obleke od Rebeke Dremelj, ker ta obleka niti malo ne poudari postave. Ostalih se mi pa sploh ne da strpati v komentarje. Je Irenca fajn povzela vse skupaj.
Prvi neprebran prispevek • 2604 prispevkov
• Stran 173 od 174
•
Prejšnja
1 ... 170, 171, 172, 173, 174
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov