What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
Še nekaj.
Mestne punce, kaj se nosi v fitnesih? Sama imam tričetrt oprijete hlače, ki mi noro lepo pristojijo in gori en top. Vse ostale punce nosijo trenirke, kot vidim.
Včeraj sem videla eno punco, ki drugače živi v Ljubljani, v fitnesu v takem outfitu:
- rdeče telovadne copate S PETO (omg, sploh nisem vedela, da kdo kaj takega izdeluje - v čem je namen??)
- oranžne gamaše čez telovadne
- pajkice, potegnjene skoraj do prsi, v njih zatlačena bela majica brez rokavov.
Zgledalo se mi je totalno NTW. Punci ni čisto nič pristajalo. Je manjše postave, gamaše ji nogo optično še bolj skrajšajo, majica v hlačah, s hlačami, ki imajo zelo visok pas, pa je podaljšala njeno rit, tako da je bilo videti, da kot da njena rit obsega tretjino postave. Če bi se normalno oblekla, bi ji dosti bolj pristajalo.
A potem sem pomislila, da sem pač klasična podeželska punca, tle se tako ne oblačimo in mogoče je to zadnji hit v Ljubljani. Ampak vseeno - pristajalo ji ni prav nič.
Mestne punce, kaj se nosi v fitnesih? Sama imam tričetrt oprijete hlače, ki mi noro lepo pristojijo in gori en top. Vse ostale punce nosijo trenirke, kot vidim.
Včeraj sem videla eno punco, ki drugače živi v Ljubljani, v fitnesu v takem outfitu:
- rdeče telovadne copate S PETO (omg, sploh nisem vedela, da kdo kaj takega izdeluje - v čem je namen??)
- oranžne gamaše čez telovadne
- pajkice, potegnjene skoraj do prsi, v njih zatlačena bela majica brez rokavov.
Zgledalo se mi je totalno NTW. Punci ni čisto nič pristajalo. Je manjše postave, gamaše ji nogo optično še bolj skrajšajo, majica v hlačah, s hlačami, ki imajo zelo visok pas, pa je podaljšala njeno rit, tako da je bilo videti, da kot da njena rit obsega tretjino postave. Če bi se normalno oblekla, bi ji dosti bolj pristajalo.
A potem sem pomislila, da sem pač klasična podeželska punca, tle se tako ne oblačimo in mogoče je to zadnji hit v Ljubljani. Ampak vseeno - pristajalo ji ni prav nič.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
^^ čemu so namenjene superge s peto? Kva pa vem, mogoče treniranju za cosmopolitanov tek v petkah, če ima kdo slučajno željo si gleženj zjebat.
Drugač pa večina punc na fitnesu (v Ljubljani) nosi pajkice + top, al pa kakšne kiklice s hlačkami. Kratkih hlač in trenirk ni dost za videt. Tipe se da videt tud v japonkah, žensk ne. Smisla v nošenju gamaš (leg warmersov) na fitnesu ali aerobiki pa itak nikol nisem vidla. Mogoče jih pa zebe v noge
Drugač pa večina punc na fitnesu (v Ljubljani) nosi pajkice + top, al pa kakšne kiklice s hlačkami. Kratkih hlač in trenirk ni dost za videt. Tipe se da videt tud v japonkah, žensk ne. Smisla v nošenju gamaš (leg warmersov) na fitnesu ali aerobiki pa itak nikol nisem vidla. Mogoče jih pa zebe v noge
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
aaauučč naj mi kdo razloži, kako v tem prelaufaš 5 km???
Jaz na fitnes nosim 3/4 oprijete športne hlače v takem stilu http://www.maxisport.si/assos/slike/sp_earlydall_l_cr.jpg, včasih pa trenirko v takem stilu http://images.ceneje.si/products/thumbnails/ImageHomePageZoomed/roxy-dolge-fitnes-hlace-1326438_1024x768.jpg
Gor pa imam ponavadi kakšno čist navadno oprijeto majčko iz NY. Jaz se pač na fitnes grem potit in ne razkazovat. Večinoma so tudi ostali dokaj normalno oblečeni, včasih vidim kakšne japonke ali krokse, ampak redko, pogosteje kakšno punco s popolnim večernim make-upom.
Jaz na fitnes nosim 3/4 oprijete športne hlače v takem stilu http://www.maxisport.si/assos/slike/sp_earlydall_l_cr.jpg, včasih pa trenirko v takem stilu http://images.ceneje.si/products/thumbnails/ImageHomePageZoomed/roxy-dolge-fitnes-hlace-1326438_1024x768.jpg
Gor pa imam ponavadi kakšno čist navadno oprijeto majčko iz NY. Jaz se pač na fitnes grem potit in ne razkazovat. Večinoma so tudi ostali dokaj normalno oblečeni, včasih vidim kakšne japonke ali krokse, ampak redko, pogosteje kakšno punco s popolnim večernim make-upom.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
Fora je v tem, k men so všeč In dvomim, da folk nosi stvari, ki so mu grde. Le zakaj bi? Funkcionalnost se pa dostikrat zanemari, ampak ponavad lih zarad "všečnosti".
--------------------------------------
Ma sej v tem ne morš laufat. Si že kdaj vidla koga laufat v tem?
--------------------------------------
Ma sej v tem ne morš laufat. Si že kdaj vidla koga laufat v tem?
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
Jst mam na fitnesu približno take 3/4 hlače, ker sem suha, mi zelo lepo pristojijo, ker so malenkost pod kolenom širše.
Zgoraj pa oprijet top. Oboje mi paše enkratno.
Samo v vednost: tiste high heels telovadne copate so bile dejansko na punci videti še kar ok, ker se je ob korakanju zapeljivo zibala.. zelo lepo hodila, po moje so fantje vrgli učke ven. tega s svojimi supergami pač ne morem izvajat
[/img]http://www.labonita.si/iimg/2833/270x450/kratka_trenirka_za_fitnes.jpg
Zgoraj pa oprijet top. Oboje mi paše enkratno.
Samo v vednost: tiste high heels telovadne copate so bile dejansko na punci videti še kar ok, ker se je ob korakanju zapeljivo zibala.. zelo lepo hodila, po moje so fantje vrgli učke ven. tega s svojimi supergami pač ne morem izvajat
[/img]http://www.labonita.si/iimg/2833/270x450/kratka_trenirka_za_fitnes.jpg
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
v-e-s-n-a napisal/-a:^^ ja sej, meni se zdi da kdaj folk nase navleče stvari, ki mu morda sploh niso všeč ali pa ni funkcionalno....ampak važno da lepo zgleda. "Važno, da je Versace" fora.
Ja, to bo to. Ker ko imaš oblečeno oblačilo, vsi vedo katere znamke je? Je težko verjet, da je enim dejansko všeč??
Tisti telovadni z visokimi petami so pa totalno ogabni. Tudi lepo ne zgledajo in jih nebi nosila pa tud če Lanvin piše na njih
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov