What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
*mala* napisal/-a:^^ si prepricana? Ker kakor sem na hitro pogledala zadnjo Versace kolekcijo, bi te kose za H&M komot uvrstila med kolekcijo.
Ti kosi Versace za HM niso nič takega, kar bi sama kdaj oblekla, niti če bi dobila zastonj (ali pa so le slabo predstavljeni...). Drugače pa sem gledala kolekcijo Versace na Fashion TV in sem bila pozitivno presenečena - večina kosov lepo oblikuje postavo, kolekcija je ženstvena, nosljiva, videla sem kar nekaj stvari, ki bi jih imela. Videla pa sem res samo tisto, kar je pokazalo na Fashion TV, tako da drugo težko komentiram.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:gruebel: wtf? a pol če človeka zebe, se ne sme ovit v šal+kapo+rokavice? Al ob tem naštetem ne sme imet plašča?claire napisal/-a:NTW: kombinacija plašč in one obične rokavice, kapa in šal.
(podvprašanje: kaj je to zate "obične"? Enobarvne ("dolgočasne")?)
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
Hm, moram povedati, da prav tako nosim plaščke (niso sicer ekstra elegantni s krznom in podobnim) z rokavicami in šalom, če je mrzlo. Kakšne rokavice pa je potem potrebno imeti, pa pašejo h plašču? Usnjene niso vedno dovolj tople....
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Fuj, usnjene so sploh ogabne (ok, kakšne znajo lepo izgledat), pa še če si alergičen na mrtve živalce kot npr. jaz (oz. ne vem, mogoče sem na preparate, s katerimi žival obdelajo, v glavnem, izpuščaje dobim po koži), odpadejo
----> Obstajajo krojene rokavice, malo bolj eleganten model - tj. ne navadne pletene, po možnosti raztegljive rokavičke (kot zgoraj na linku), ampak takšne, ki imajo vsak prst posebej krojen, del ob zapestju ima pa bolj dodelan rob (ne elastičen, manj oprijet, zarobljen, okrašen s kakšnim gumbom, pentljo ipd.).
Se mi pa zdita za mlade osebe obe varianti čisto ok (dobr, razen če so kakšne pisane rokavice, bolj primerne za kepanje ), sama se v plašču in elegantnih dodatkih počutim kot stara baba, imam včasih raje kak mladosten dodatek za poživitev Oboje imam doma sicer... No, če si kakšna poslovna dama 35+, pa verjetno res hecno izpade zelooo elegantna oprava s športno obarvanimi detajli, drugače pa ni panike pomoje, če imaš kakšen H&M ali Top shop plašček.
EDIT: nikjer ne najdem fotk zdele, razen v tej slovenski trgovini sem nekaj našla na hitro... te so iz semiša, niso mi sicer preveč všeč, ampak se vidi krojen model, o katerem sem govorila:
1. http://www.trgovina-ambient.com/trgovin ... n-sali/246
2. http://www.trgovina-ambient.com/trgovin ... n-sali/243
----> Obstajajo krojene rokavice, malo bolj eleganten model - tj. ne navadne pletene, po možnosti raztegljive rokavičke (kot zgoraj na linku), ampak takšne, ki imajo vsak prst posebej krojen, del ob zapestju ima pa bolj dodelan rob (ne elastičen, manj oprijet, zarobljen, okrašen s kakšnim gumbom, pentljo ipd.).
Se mi pa zdita za mlade osebe obe varianti čisto ok (dobr, razen če so kakšne pisane rokavice, bolj primerne za kepanje ), sama se v plašču in elegantnih dodatkih počutim kot stara baba, imam včasih raje kak mladosten dodatek za poživitev Oboje imam doma sicer... No, če si kakšna poslovna dama 35+, pa verjetno res hecno izpade zelooo elegantna oprava s športno obarvanimi detajli, drugače pa ni panike pomoje, če imaš kakšen H&M ali Top shop plašček.
EDIT: nikjer ne najdem fotk zdele, razen v tej slovenski trgovini sem nekaj našla na hitro... te so iz semiša, niso mi sicer preveč všeč, ampak se vidi krojen model, o katerem sem govorila:
1. http://www.trgovina-ambient.com/trgovin ... n-sali/246
2. http://www.trgovina-ambient.com/trgovin ... n-sali/243
Zadnjič spremenil dot, dne 15. Nov. 2011 11:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
posh_girl napisal/-a:... Kakšne rokavice pa je potem potrebno imeti, pa pašejo h plašču? Usnjene niso vedno dovolj tople.... :oops:
Eh, kaj te briga, če niso dovolj tople...važno, da si lepa
Sej veš da pravijo, da je za lepoto treba (marsikaj) potrpet
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Meni je pa bolj NTW to, da sredi zime nimaš rokavic. Kr zmrzujejo naj tisti, ki želijo bit lepi
Sama že več let furam usnjene rokavice in so mi top. Unih štrikanih čez celo roko ne maram, ker z njimi ne morem nič prijeti, če so pa štrikane na prste mi jih pa prehitro nohti uničijo pri vršičkih
Vsekakor so mi po zimi kapa, rokavice in šal nuja. In pri vsej ponudbi verjamem, da se najde tudi kaj takega, ki dobro izpade na eleganten plašč.
Sama že več let furam usnjene rokavice in so mi top. Unih štrikanih čez celo roko ne maram, ker z njimi ne morem nič prijeti, če so pa štrikane na prste mi jih pa prehitro nohti uničijo pri vršičkih
Vsekakor so mi po zimi kapa, rokavice in šal nuja. In pri vsej ponudbi verjamem, da se najde tudi kaj takega, ki dobro izpade na eleganten plašč.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
posh_girl napisal/-a:Ti kosi Versace za HM niso nič takega, kar bi sama kdaj oblekla, niti če bi dobila zastonj (ali pa so le slabo predstavljeni...). Drugače pa sem gledala kolekcijo Versace na Fashion TV in sem bila pozitivno presenečena - večina kosov lepo oblikuje postavo, kolekcija je ženstvena, nosljiva, videla sem kar nekaj stvari, ki bi jih imela. Videla pa sem res samo tisto, kar je pokazalo na Fashion TV, tako da drugo težko komentiram.
Tukajimaš zadnjo Versace kolekcijo. Nekateri kosi so res izrazito "isti" (obleke z zlatimi pikami, blah pozabila kak se jim reče; jakne) Eni kosi so pa klasični Versace iz prejšnjih kolekcij.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
kaj je fajn potegnit zalkjuček da so celotne rokavice ntw i kako mene zebe in kako sem lepa brez rokavic.
če ve najdete samo take rokavice kot sem prilepila sliko, vam jaz nisem kriva.
obstaja neskončno lepih pletenih rokavičk in kapic in šalčkov.
če ve najdete samo take rokavice kot sem prilepila sliko, vam jaz nisem kriva.
obstaja neskončno lepih pletenih rokavičk in kapic in šalčkov.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Sej pomoje ni nihče o tebi govoril tistega, to se je na posh_girl nanašalo, ki je vprašala glede svojih vijoličastih rokavic Pa v elegantnih krojenih rokavicah pomoje itak ne zebe kaj dost bolj kot v navadnih
Versace zadevice sem pa videla, hm, kakšna stvar je kar v redu, tiste pretirano vzorčaste pa niso moj stil
Versace zadevice sem pa videla, hm, kakšna stvar je kar v redu, tiste pretirano vzorčaste pa niso moj stil
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov