What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Moja ma velikrat nalakirane nohte in morm prznt da pr nama ni tko...
"u dans ma rdece nohte - wuhu to se bo tresla postla/kavc..."
"damn dans ma pa crne... zihr je kdo umru!!!"
"danes smo pa za neznosti - roza barva..."
Pac tukej se kaze kok ste VE zaplankane
Ce ma zenska rdece nohte niso nc eroticni dokler necesa ne pocne z njimi
"u dans ma rdece nohte - wuhu to se bo tresla postla/kavc..."
Pac tukej se kaze kok ste VE zaplankane
Ce ma zenska rdece nohte niso nc eroticni dokler necesa ne pocne z njimi
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
brandibelle napisal/-a:"u dans ma rdece nohte - wuhu to se bo tresla postla/kavc..."
ti delaš tako budalo iz sebe, da se jaz resnično čudim kje taki tipi babe najdete.
------------------
NTW še vedno uggice- ko se je ravno spet začela sezona. nima veze kak styling, nima veze al ma pajkice al ma kavbojke, al ma krilo al ma ledrco, na nogi so uggice. fuj fuj fuj.
Akvamarin ta ogrlica je res obupna še najbolj od vsega na tisti sliki- meni osebno.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- brandibelle
- Kofetarica
Sj TI govoris o tem kako moski skor samo na to gledamo a ma zenska rdece nohte.. ker je to tko "Kinky"
wtf..
ne sj mas prav- uggice niso za na noge
wtf..
ne sj mas prav- uggice niso za na noge
-
claire - Cosmopsiho
^^ pa kje sem jaz to rekla? đizs. kam hodiš ti v šolo? res me zanima. kaj imaš ti končano? ker ne znaš povezovati reči, ker ne znaš srednješolske matematike (dedukcija, indukcija...) delaš otročje zaključke, samega sebe ti uspe negirat in to v enem postu (!),...
tu pa jaz neham s tebo debatirati, ker se daleš norca iz samega sebe. torej se norec dela norca iz norca. a je tvoja ženska vidla kdaj še kakšnega drugega tiča razen tvojega? al zakaj d'fuck je s tabo? verjetno ima isto "logiko" kot ti.
tu pa jaz neham s tebo debatirati, ker se daleš norca iz samega sebe. torej se norec dela norca iz norca. a je tvoja ženska vidla kdaj še kakšnega drugega tiča razen tvojega? al zakaj d'fuck je s tabo? verjetno ima isto "logiko" kot ti.
- Kofetarica
sem nivo spustil na tvojega... da vids kako je ce en vedno drka v glavo nekoga... z "nerazumevanjem" postov.
Klele si govorila o tem kaksna je rdeca... in ce je tebi kurbirska je valda vsem... ostali smo izjeme
btw
ze mas fanta?
btw
ze mas fanta?
- Na forumu od: 23. 1. 2011
- Kraj: Šalovci
malo se bom vmešala. ne v vajino prerekanje, temveč v rdeče nohte. sama jih imam kar rada in tudi fant prvi, da so rdeči nohti na ženski najbolj sexi. bolj kot pa recimo bež,modri, črni itd...
in vsaka rdeča obleka tudi ni sexi. res je, da pritegne pozornost in moške avtomatično privabi, toda kot pravi moj fant kar velja za moško mnenje, mora biti prvo ženska lepa za pogled in potem je skor vseeno če iam črno ali rdčeo obleko. le da rdeča bolčj privabi pogled na osebo pa če je ta lepa ali grda. nikakor pa ni rdeča barva kurbinska. kurbinska je lahko katera koli barva, če se pač oblečeš kurnbisnko. recimo, nedlgo nazaj sme videla punco, nekje 20 let mogoče več, v ljubljani, ki je mela oblečeno črno minico, bele škornje špičake, črne tanke žabe, ki sopb ile strgane, zgoraj pa eno majčko ki je razkrivala tako dekolte kot popek. in je bila zelena. a meni je vse skupaj izgledalo veliko bolj kurbinsko kto pa recimo punca z eno rdečo obleko.
ok to je bilo moje mnenje.
meni ntw:beli škornji špičaki, groza. kar povleče na korbinsko.
proti uggicam pa nimamm nič. ampak očitno jih noben moški nima ravnor ad. moj pravi da to izgleda kot bi imel gumijaske škornje na nogah. meni so ap recimo všeč in bi si jih kupla, če ne bi imela enih mehkih škornjev iz ny od lani, ki so zelo podobni uggicam in prav tako udobni.
in vsaka rdeča obleka tudi ni sexi. res je, da pritegne pozornost in moške avtomatično privabi, toda kot pravi moj fant kar velja za moško mnenje, mora biti prvo ženska lepa za pogled in potem je skor vseeno če iam črno ali rdčeo obleko. le da rdeča bolčj privabi pogled na osebo pa če je ta lepa ali grda. nikakor pa ni rdeča barva kurbinska. kurbinska je lahko katera koli barva, če se pač oblečeš kurnbisnko. recimo, nedlgo nazaj sme videla punco, nekje 20 let mogoče več, v ljubljani, ki je mela oblečeno črno minico, bele škornje špičake, črne tanke žabe, ki sopb ile strgane, zgoraj pa eno majčko ki je razkrivala tako dekolte kot popek. in je bila zelena. a meni je vse skupaj izgledalo veliko bolj kurbinsko kto pa recimo punca z eno rdečo obleko.
ok to je bilo moje mnenje.
meni ntw:beli škornji špičaki, groza. kar povleče na korbinsko.
proti uggicam pa nimamm nič. ampak očitno jih noben moški nima ravnor ad. moj pravi da to izgleda kot bi imel gumijaske škornje na nogah. meni so ap recimo všeč in bi si jih kupla, če ne bi imela enih mehkih škornjev iz ny od lani, ki so zelo podobni uggicam in prav tako udobni.
http://dekleizpariza.blogspot.com/
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
-
claire - Cosmopsiho
Brandibelle ti si debil. zakaj se pa na pogreb ne oblečeš v rdečo?
rdeča brava ponazarja vročino- ogenj- iz tega sledi, da rdeča barva predstavlja strast/slo -> iz tega lsedi, da je rdeča barva erotična, ker deluje na naše oko vzburjajoče, medtem nas recimo bela barva pomirja. rdeča ponazarja tudi ljubezen in čustvenost ter vojno in agresijo na drugi strani.
vse to pa še ne pomeni (kakor je tvoj veleum izpeljal), da se ti utrga ko vidiš rdeč noht.
ne, ti ne znaš povezovati reči.
(ti mi citiraj kje sem rekla kako moski skor samo na to gledamo a ma zenska rdece nohte ).
fanta imam. že precej časa. in rdeči čipkasti fukštumfi ga vzburjajo.
(ob pogledu na moj rdeč noht pa se mu zmeša tako da si sploh namalat ne morem do konca .)
kaj res ti visiš tu gor cele dneve? kje imaš pa to "punco"?
EDIT: vesna mi rečemo tudi kurbiNska ali kurbiRska- it's narečje.
rdeča brava ponazarja vročino- ogenj- iz tega sledi, da rdeča barva predstavlja strast/slo -> iz tega lsedi, da je rdeča barva erotična, ker deluje na naše oko vzburjajoče, medtem nas recimo bela barva pomirja. rdeča ponazarja tudi ljubezen in čustvenost ter vojno in agresijo na drugi strani.
vse to pa še ne pomeni (kakor je tvoj veleum izpeljal), da se ti utrga ko vidiš rdeč noht.
ne, ti ne znaš povezovati reči.
(ti mi citiraj kje sem rekla kako moski skor samo na to gledamo a ma zenska rdece nohte ).
fanta imam. že precej časa. in rdeči čipkasti fukštumfi ga vzburjajo.
(ob pogledu na moj rdeč noht pa se mu zmeša tako da si sploh namalat ne morem do konca .)
kaj res ti visiš tu gor cele dneve? kje imaš pa to "punco"?
EDIT: vesna mi rečemo tudi kurbiNska ali kurbiRska- it's narečje.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Fak Claire, dej zadrž se mal s temi žaljivkami, pol pa tečnariš kako drugih ne opazmo, pejd zadnje strani pogledat kdo pljuva žaljivko za žaljivko, a se sploh znaš na normalnem nivoju menit jao. Lahk argumentiraš vse tud brez "debil", "budala" etc.
It was forever..but it didnt last long..
- brandibelle
- Kofetarica
moj life je branje tvojih postov claire <3
punca na faxu
kuhal bom pa sele cez kake 3 ure...
tko da kej napisi prosim
punca na faxu
kuhal bom pa sele cez kake 3 ure...
tko da kej napisi prosim
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Taki "muckasti" škornji, skibucke ipd. so mi sploh NTW.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Haha pa še v kombinaciji s torbico jetiji
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov