What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
meni je out:
-preveč shiny oblačila
-preveč kratka, ozka oblačila (ko vidim kako mulo v bundi, pa ma popek ven me strese)
-ful ogromne torbice, ki so bolj al manj prazne (vso obliko zgubilo in izpade bljek)
-neurejena manikura (sej vem,da se zgodi,ma meni osebno je ful grdo, če je lak okrušen)
-preveč shiny oblačila
-preveč kratka, ozka oblačila (ko vidim kako mulo v bundi, pa ma popek ven me strese)
-ful ogromne torbice, ki so bolj al manj prazne (vso obliko zgubilo in izpade bljek)
-neurejena manikura (sej vem,da se zgodi,ma meni osebno je ful grdo, če je lak okrušen)
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Ravno danes videno: malo debelejše pajkice v kožni barvi (zgledala je tak, kot da je gola), zgoraj pa krzneni brezrokavnik s pasom, ki je podoben tistemu, ki smo ga opazili par strani nazaj na Herkulesu.
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
haylee napisal/-a:^^ Nisi edina, men je to noro grdo V isti koš mečm še kake hude frenč manikure z raznimi poslikavami, baaaa
Npr. http://www.nail-art-ideas.com/wp-conten ... ration.jpg
Če bi mela na enem perstu bi blo čist kul, tkole pa izgleda kičasto.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
perstu kul, arhaično
Jooj, jaz sem tudi danes videla eno punco, ki je nosila samo debelejše temno zelene žabe, kot bi bile hlače , niti riti ni imela pokrite... zraven pa eno kratko majico in jakno al nekaj takega; pri čemer so bile te zelene žabe še strgane oz. je bila spuščena dokaj dolga zanka po enem stegnu
she-devil napisal/-a:Ravno danes videno: malo debelejše pajkice v kožni barvi (zgledala je tak, kot da je gola), zgoraj pa krzneni brezrokavnik s pasom, ki je podoben tistemu, ki smo ga opazili par strani nazaj na Herkulesu.
Jooj, jaz sem tudi danes videla eno punco, ki je nosila samo debelejše temno zelene žabe, kot bi bile hlače , niti riti ni imela pokrite... zraven pa eno kratko majico in jakno al nekaj takega; pri čemer so bile te zelene žabe še strgane oz. je bila spuščena dokaj dolga zanka po enem stegnu
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ to sem tudi jaz pomislila.
ok včeraj je imela ena punca tigrast dolg plašč (prav tak kosmat- ) pa tigraste balerinke- . pa kačji pas na hlačah (sem vidla ker sem se z njo pogovarjala in je imela plašč odpet)! (drugač pa fajn punca.)
pol pa ena mama v mb (kje pa drugje) v evroparku bele balerinke, bele nogavice in bele gamaše (!!)- omg. na temno modre pajkice, ki jih je itak nosila kot hlače- valda. pa belo bundo do ledvic pa bele plastične okrogle uhane pa na vekah cirkuško kombinacijo senčil. hči pa zraven čist skulirano njatniško odpičeno moderno oblečena. svašta.
ok včeraj je imela ena punca tigrast dolg plašč (prav tak kosmat- ) pa tigraste balerinke- . pa kačji pas na hlačah (sem vidla ker sem se z njo pogovarjala in je imela plašč odpet)! (drugač pa fajn punca.)
pol pa ena mama v mb (kje pa drugje) v evroparku bele balerinke, bele nogavice in bele gamaše (!!)- omg. na temno modre pajkice, ki jih je itak nosila kot hlače- valda. pa belo bundo do ledvic pa bele plastične okrogle uhane pa na vekah cirkuško kombinacijo senčil. hči pa zraven čist skulirano njatniško odpičeno moderno oblečena. svašta.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Ice_cofee - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2007
- Kraj: Ljubljana
emanuela napisal/-a:claire napisal/-a:pol pa ena mama v mb (kje pa drugje)
Not this shit again...
če je pa res
Največja sreča življenja je vedenje, da smo ljubljeni;ljubljeni zaradi sebe-ali bolje, ljubljeni kljub sebi.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ pardon če si občutljiva na to. za ljubljano pa lahko govorijo da je sama čefurjada? recimo.
glej, to so samo moja opažanja, ker vedno tam naletim. ali pa imam pač tako smolo, ne vem. tudi na spošno sem mogoče videla max. 5 punc ki so bile oblečene res lepo, nekaj malo svojega. večina so obični casual stili ali pajkice + dolga majica/pulover.
(nekako še razumem dijakinje ki imajo vse dakine nahrbtnik in neko "gesto" istega olačenja, ker še dozorevajo itd. da pa pri 25+ hodijo vse iste, fotokopirane, s puloverčki na V izrez ali črnih pajkicah.... ne razumem.)
glej, to so samo moja opažanja, ker vedno tam naletim. ali pa imam pač tako smolo, ne vem. tudi na spošno sem mogoče videla max. 5 punc ki so bile oblečene res lepo, nekaj malo svojega. večina so obični casual stili ali pajkice + dolga majica/pulover.
(nekako še razumem dijakinje ki imajo vse dakine nahrbtnik in neko "gesto" istega olačenja, ker še dozorevajo itd. da pa pri 25+ hodijo vse iste, fotokopirane, s puloverčki na V izrez ali črnih pajkicah.... ne razumem.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
dot napisal/-a:perstu kul, arhaično
sorry, tiskarska napaka!
NTW:
weather confused bitch.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
joj tist rep, ki sem ga spet zagledla na velemodnem outfitu, tiste velemodno ozaveščene blogerke
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov