What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Jaz nimam nič proti umetnim trepalnicam, dokler se jih ne vidi preveč in izgleda preveč umetno!
Najbolj groteskna mi je pa tale reklama za maskaro na tv kjer ženska govori konec z umetnimi trepalnicami, po drugi strani se pa pri njej na 5 kilometrov vidi da ima umetne trepalnice gor. (Glej reklamo na levi strani) Mislim totalni nonsens...
Najbolj groteskna mi je pa tale reklama za maskaro na tv kjer ženska govori konec z umetnimi trepalnicami, po drugi strani se pa pri njej na 5 kilometrov vidi da ima umetne trepalnice gor. (Glej reklamo na levi strani) Mislim totalni nonsens...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
jebiga, vam je kul, men je yuk. Lepa ženska, ampak res preeeeeetirava s trepalnicami.
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
men tud tak pajkaste trepalnice niso všeč, pa da se vidi, da so umetne, tud ne
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^^Jap.
It was forever..but it didnt last long..
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ok, zakaj pičke, predvsem mlajše, pr vsakem izboru oblačil nosijo zraven louis vuitton torbico?? tisto rjavo? kako si lahko čisto usklajeno oblečen in imaš na sebi čisto kontra barve rjavi, potem pa imaš tisto grdo rjavo torbico vedno zraven??? fuuuuuuuuj!
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Podpis. Še originala si ne bi upala kupit, itak bi vsi mislili, da je fejk
Drgač pa:
- cenene svetlikajoče oblekice
- pajkice na močnih ali krivih nogah
- pajkice na debeli zadnjici (Kim K. je v njih obupna)
Drgač pa:
- cenene svetlikajoče oblekice
- pajkice na močnih ali krivih nogah
- pajkice na debeli zadnjici (Kim K. je v njih obupna)
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Včeraj sem videla žensko s krzneno torbico. Cela torbica je bila iz krzna (fake krzna). Zgledalo je tako, kot da bi mrtvo mačko pod pazduho tiščala.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Pomoje sem edina, ki mi crackle laki niso vsec. Kot prvo mi je grd vzorec, ki nastane, kot drugo pa zgleda zgornja plast nagrbancena. Vsec mi je, da so nohti gladki, ko so nalakirani, ne pa da so neke gube po njih. Def NTW zame.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
^^ Nisi edina, men je to noro grdo V isti koš mečm še kake hude frenč manikure z raznimi poslikavami, baaaa
Npr. http://www.nail-art-ideas.com/wp-conten ... ration.jpg
Npr. http://www.nail-art-ideas.com/wp-conten ... ration.jpg
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov