What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

claraa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a claraa » 29. Avg. 2011 18:52

:morons: direkt tole ja :D, katastrofa, kir link !
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 02. Sep. 2011 20:51

Večerna huda oblekica ali pa kakršenkoli večerni outfit, na nogah pa šlape za na plažo.
wildMaya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a wildMaya » 03. Sep. 2011 17:35

^^omg, ta pa ma samozavest na zalogi...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 03. Sep. 2011 17:49

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 04. Sep. 2011 14:39

OMG ta pa ima samozavest serijsko! :lol:
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Sep. 2011 5:56

Mene je vedno zanimalo kaj sili nekatere ženske da nosijo tiste totalno oprijete pajkice, ki so črne....ampak se vseeno vidi vse čez njih. Zadnjič hodim in vidim eno gospodično in ne lažem, pol riti ji je ven gledal, kot tisti plumbers butt crck, smo vertikalna verzija...prisežem, vsake 3 sekunde si jih je gor potegnila.

Sem prav želel iti do nje, ko sem videl kako se je mučila in rečti če jih ji lahko jaz vlečem gor med njeno hojo :lol: .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Sep. 2011 11:53

men pa kaki puloverji, ki čez rit pridejo, al pa kake predolge majce ful niso všeč
Slika
tu je še ovratnik smotan
pol pa še kak pas čez tole, je pa tak :eew:

pa ti prstani za štiri prste so mi tud bolj ne kot ja
Slika
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 22. Sep. 2011 11:59

Men tud preveč prstanov = ikky, te pulovrčki so pa luštni :D sam tolikšn ovratnik je res včasih nadležen. :/
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 12:04

jaz tut nevem kaj je narobe s temi pulovri pa dolgimi majčkami. so čist kjut. sama jih obožujem. to itak najboljše čez legice pa pajkice pa te fore. sama imam celo tak pulover, z velikim ovratnikom iz H&Ma od lani. beelega. je super čez debele žabe, zraven pas čist lepo pride pa visoki škornji. za zimo celo ena lepših kombinacij.
glede prstanov pa... taki an dva so ful kjut pa to. sam na štiri pa jih tut mislim, da ne bi imela.
meni je recimo veliko boljše, če ma ženska punca tak dolg pulever čez pajkice pa žabe, legice, kot pa smao eno kratko majčko, ki ne pokrije riti. j to veliko lepše, kot pa da kaže camel toe in rit.
ovratnik pa mislim da sama tut nočem še enag. mam raje izrez na o ali pa v in zdraven velik debel žal.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Sep. 2011 13:18

Js pa sploh ne prenesem pulijev, takih ki so tesni okoli vrata :?
Počutim se, kot da me hočejo zadušit :D Noup, ne maram stvari tak okol vrata.
Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 13:31

to pa čist razumem. sama jih nekaj časa niti videti nisem mogla. sam sem se pol navadila, ker sem dobila enega ki mi je bil drugače ful všeč. sedaj jih pa imam kar rada. najlepše mi zgledajo ravno tako kot na tile slikci ki si jo nalimala. k debelim žabam, visokim petkam in oprijetemu krilu s tankim pasom za zraven. ljubko.
meni je sicer najhuje ko si jih dam gor, sam pol z rokami malo raztegnem ovratnik in je čist ok. pa še verižice dolge gredo lepo zraven.

da en bom OT.
meni je popolnoma ntw nekaj takega: dekle z uničenimi lasmi od seh možnih posegov, popolnoma slamnati, ogromno mozoljev, ki so vidni izpod kilo pudra na obrazu, popolnoma navadna majčka pink z neko edno rizbico ali napison naprej, zraven pa kavbojke na zvonec, kis o v svetlo modni barvi jeans, kar niti malo en gre skup z barvo majice. obuto pa adidaske za tečt, tiste z debelim podplatom in elegantno sivo rjavo torbico, ki je čist uničena na eni strani.

jtočno tako se je oblačila ena moja sošolka in ni si dala dopovedati za nič na svetu da to ni kul in uau. kar morš. in v ponedeljek sem jo tako videla v dmu. :?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Sep. 2011 13:36

Ninča napisal/-a: to itak najboljše čez legice pa pajkice pa te fore.

legice pa pajkice a? :D
predolge majce in puloverji, za mene niso obleke, so pa fajn za skrajšat noge, podaljšat trup in skrit rit, verjetno želja vsake ženske.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Sep. 2011 13:39

Sem se spomlna še en NTW:
Ninča- tist tvoj rjav pas bi vrgla v smeti, ker vsak outfit pogršaš z njim. Za v smeti. :DTale
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 22. Sep. 2011 13:50

^^ Hahaha *mala*. Jz pa ta činčila cof za na torbico. Sam zdej smo pa že mal žleht. :D
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 13:52

sirova štručka napisal/-a:
Ninča napisal/-a: to itak najboljše čez legice pa pajkice pa te fore.

legice pa pajkice a? :D
predolge majce in puloverji, za mene niso obleke, so pa fajn za skrajšat noge, podaljšat trup in skrit rit, verjetno želja vsake ženske.

ja meni je pač veliko boljše, če punco obleče čez pajkice, legice, debele žabe, oprijete jeans takle pulover, daljšo majico, kot pa da hodi okoli z nepokrito ritjo. ali?
:P
in ja se strinjam, da lahko s tem skrajšaš noge in podaljšaš trup, čist logično. meni ni treba skrit riti, ker mam čist ok postavo in se tega zavdeam, prav tako marsikatera punca z dobro postavo, nevem zakaj bi skrivale rit? če to oblečem, oblečem ker mi je všeč in ne zato , da bom skrila rit. mi je pač všeč takle stil.

*mala* ali je to zato, ker pač nosim pulije, ti pa ne? :lol: sori, ampka vsi ne preziramo pulije, sam se napisala, da pač tole nosim in da te razumem, ker jih sama tudi nekaj časa nisem nosila.
+ meni je tale moj pas čist ok. kaj pa je narobe z njim? in čisto nič ni pogršal outfita. meni je pač všeč. :cool:

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov