What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Zakaj nosijo moški torbice?
Verjetno zato, ker je dost bolj praktično dat sončna očala, telefon, denarnico in še kaj v torbico, kot pa vse natlačit v žepe in pol ti po možnosti še kaj ven pade, ko kje sedeš. Sploh poleti, ko nimaš jakne, po možnosti imaš hlače z ozkimi žepi..
Verjetno zato, ker je dost bolj praktično dat sončna očala, telefon, denarnico in še kaj v torbico, kot pa vse natlačit v žepe in pol ti po možnosti še kaj ven pade, ko kje sedeš. Sploh poleti, ko nimaš jakne, po možnosti imaš hlače z ozkimi žepi..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jap..jz sm komi prepričala mojga, da je vsaj na morju nosil torbico(sicer drugačno od teh zgoraj, malce bolj športna), ker je men počasi presedalo, da moram jaz v svojo torbico tlačit njegovo denarnico, ključe, mobitel
To da ma pa tip denarnico v žepu na riti, odtis mobitela spredaj in ključe pripasane na hlače je pa nekaj najbolj ogabnega na svetu. Kaj šele če bi tip rad mel sabo še čike, flaško vode v tej vročini etc..Ne, ne, ne smejo met torbic, kr so z njimi ful "gej".
Not to wear so sam te kombinacije..npr. ta dva dečka zgor mata za moje pojme to torbico malenkost previsoko, pa pač saj najdeš tudi takšne, ki so dejansko bolj moške in v dizajnu in v barvi..
Tko da..z moje strani thumbs up na moške torbice
To da ma pa tip denarnico v žepu na riti, odtis mobitela spredaj in ključe pripasane na hlače je pa nekaj najbolj ogabnega na svetu. Kaj šele če bi tip rad mel sabo še čike, flaško vode v tej vročini etc..Ne, ne, ne smejo met torbic, kr so z njimi ful "gej".
Not to wear so sam te kombinacije..npr. ta dva dečka zgor mata za moje pojme to torbico malenkost previsoko, pa pač saj najdeš tudi takšne, ki so dejansko bolj moške in v dizajnu in v barvi..
Tko da..z moje strani thumbs up na moške torbice
It was forever..but it didnt last long..
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
..Evelyn.. napisal/-a:Jap..jz sm komi prepričala mojga, da je vsaj na morju nosil torbico(sicer drugačno od teh zgoraj, malce bolj športna), ker je men počasi presedalo, da moram jaz v svojo torbico tlačit njegovo denarnico, ključe, mobitel
Fino je imet tipa, ki fura torbo, lahko jaz njemu uvalim mobitel, denarnico in čike
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
..Evelyn.. napisal/-a:Jap..jz sm komi prepričala mojga, da je vsaj na morju nosil torbico(sicer drugačno od teh zgoraj, malce bolj športna), ker je men počasi presedalo, da moram jaz v svojo torbico tlačit njegovo denarnico, ključe, mobitel
Meni pa sploh ni problem pospravit stvari od tipa v svojo torbico.
Ker mi je nošenje torbe (po možnosti še taka ki je zgoraj na sliki) za tipa tako gej.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
http://www.tontojacks.co.uk/images/prod ... g-8120.jpg Take so meni všeč.
Te dolge srajce pa res, ja. Sploh če imajo pri strani še razporek, potem resno dvomiš, če ima ženska sploh gate gor
Srajca ni obleka in pajkice niso hlače.
Te dolge srajce pa res, ja. Sploh če imajo pri strani še razporek, potem resno dvomiš, če ima ženska sploh gate gor
Srajca ni obleka in pajkice niso hlače.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
v-e-s-n-a napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Jap..jz sm komi prepričala mojga, da je vsaj na morju nosil torbico(sicer drugačno od teh zgoraj, malce bolj športna), ker je men počasi presedalo, da moram jaz v svojo torbico tlačit njegovo denarnico, ključe, mobitel
Meni pa sploh ni problem pospravit stvari od tipa v svojo torbico.
Ker mi je nošenje torbe (po možnosti še taka ki je zgoraj na sliki) za tipa tako gej.
Mja jaz ne nosim velikih torbic, nosim eno manjšo(ubistvu tako kakršna je zgoraj) in vse njegove stvari nabasat še notr je no go! No pa še "gej" mi ni, da ma tip torbico, tprav stajling pa je ubistvu privlačno.
It was forever..but it didnt last long..
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
CaliLove* napisal/-a: Ok men je pa tole blazno grdo in mi sploh ni jasno, zakaj slovenski decki tako radi nosijo tele grdobe od torbic?
Res? Jaz pa tega na Slovencih ne vidim prav pogosto... se mi zdi, da so tu še vedno bolj prisotni predsodki in miselnost, da je to ''gejevsko'', tko da ni blazno razširjeno... ok, mogoče na južnih sosedih, ki živijo tukaj Drugač sem se pa ob tej sliki najprej spomnila na kakšne Angleže ali celo Američane, sploh v kombinaciji s kakšno grozno pisano srajco se znajo pojavit s tem
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
jullia_ napisal/-a:http://www.tontojacks.co.uk/images/products/Ashwood-Brown-Leather-messenger-man-bag-8120.jpg Take so meni všeč.
Podpiram
Men so tudi te mini moške taškice obupne. Kul so mi pa take velike, čez trup, usnjene (kot zgoraj na sliki). Raje nosim jaz fantove stvari (v mojih ogromnih torbah ), kot pa da bo take babje taškice nosu
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov